Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Πρώτη Μηχανή

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Αυτο με τα λιγα κυβικα στην αρχη και πολλα αργοτερα ποτέ μα ποτέ δεν το καταλαβα.
    Gas ist rechts λενε οι Γερμανοι.
    Μπορεις να πας 120km/h με φιταγμενο 50αρι και 60km/h με Hayabusa.
    Παρε οτι σου αρεσει και οδηγα συνετά και αναλόγως των δυνατοτήτων σου.
    Αυτό. Μέχρι τα 44+, που ξεκίνησα τα μαθήματα πέρσι περίπου τέτοια εποχή, δεν είχα οδηγήσει ούτε παπί 50άρι. Τώρα οδηγώ μηχανή 600cc. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Riding school οπωσδήποτε και επιπλέον πίστα (μιας και που είναι της μόδας τελευταία στο moto.gr ) που είναι ασφαλές περιβάλλον. Αυτά τα δύο με έχουν βοηθήσει αφάνταστα!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια μωρέ, λες και οδηγούμε συνετά
    Εκεί κολλάνε τα λιγότερα κυβικά για την αρχή, στη φορά που δεν θα είσαι συνετός, θα ανοίξεις το γκάζι και
    επειδή δεν έχεις την εμπειρία, μπαίνεις σε κίνδυνο. Μακάρι να ήμασταν συνετοί όλη την ώρα , φευ ...

Οπότε συμφωνώ με την άποψη για κάτι πιο ήπιο στην αρχή και με την άποψη που λέει οτι το CB500X
    καλό χρυσό αλλά ίσως με το ψηλότερο κέντρο βάρους να ζορίσει λίγο. Ίσως όχι.

Το σημαντικότερο είναι καταλήξεις στο στυλ μηχανής γιατί τα λεφτά είναι πολύ καλά για αρχή.

MT03, Voge AC300 , KTM Adventure 390 , Honda CB500X , Husqvarna Vitpilen/Svartpilen 401 μέχρι Yamaha MT-07 και Honda CB650.

Το κάθε ένα με + και - ,

Εδώ είμαστε

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Πάρε ποδήλατο να μάθεις ισορροπία , μετά ηλεκτρικό πατίνι να μάθεις γκάζι , μετά 50ρι σκούτερ, μετά 125 μοτοσυκλετάκι και σε 40 χρόνια θα μπορείς να φτάσεις ένα 1000ρι.

ή απλά πάρε οποιοδήποτε μηχανάκι με χρονολογία μετά το 2018 που ουσιαστικά έχει τόσα ηλεκτρονικά που και μλκ να πας να κάνεις , οριακά δε θα σε αφήσει.
    The Dirty Harry

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ως κάτοχος cb500x μοντέλο του 2014, θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο. Να μην πας στο καινούργιο, που είναι πιο ψηλό γιατί ίσως σε δυσκολέψει.
    Τα κυβικά του, το γκάζι και το abs του είναι διαχειρίσιμα, συγχωρούν πολλά λάθη και είναι ένα μηχανάκι που κάνει τα πάντα. Στην πόλη είναι εύκολο και κάνει ταξίδια άνετα.
    Λόγω ύψους (μιλάμε πάντα για του 2014 με την 17αρα ζάντα), μπορείς να παίξεις και λίγο με τις στροφές σιγά σιγά.
    Έχει νεύρο αρκετό, αλλά αν το μυαλό δουλεύει, δε θα έχεις πρόβλημα!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Νέο μέλος
    Γνωμη μου ειναι οτι ενα δικυλινδρο 400ρι ή μονοκυλινδρο 650ρι ειναι πολυ καλα για αρχη. Εγω απειρος εχοντας οδηγησει μονο ενα voge 300ρι της σχολης οδηγων για 3 ωρες συνολο πηρα πρωτη μηχανη ενα pegaso Trail και ειναι απο τις καλυτερες επιλογες. Εχει γκαζι για να μην το "βαρεθεις" κατευθειαν Αλλα οχι κατι που δεν μπορεις να το διαχειριστείς ως αρχαριος, μπορεις να κανεις ενα ταξιδακι και να παρεις δικαβαλο χωρις να σερνετε. Η αληθεια ειναι οτι κοιτουσα παρα πολυ το cb500x και το 450mt αλλα δεν ειχα το κασερι.
    Συμβουλη μου ειναι πανε σε αντιπροσωπεια να το δεις, κλεισε και test drive να δεις εντυποσεις αν πας σε καινουργιο ( αν ειχα τα λεφτα προσωπικα θα πηγαινα σε 450mt ) και παρε αυτο που θα σε κανει το κλικ.

Οτι μηχανη και να διαλεξεις παρε κρανος, γαντακια,μπουφαν και παπουτσια ή μποτες ( μου ετυχε να πεσει το μοσχαρι το pegaso και τις 2 φορες ημουν τυχερος και την τριτη φορουσα μποτες, οτι και να παρεις μαλλον θα σου πεσει σταματημενος ή τσουλοντας με 5kmh) με 400-500 ευρω κανεις ωραιο σετακι για αρχη.

Καλες βολτες

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BaresaMpiela Προβολή μηνύματος
    Γνωμη μου ειναι οτι ενα δικυλινδρο 400ρι ή μονοκυλινδρο 650ρι ειναι πολυ καλα για αρχη. Εγω απειρος εχοντας οδηγησει μονο ενα voge 300ρι της σχολης οδηγων για 3 ωρες συνολο πηρα πρωτη μηχανη ενα pegaso Trail και ειναι απο τις καλυτερες επιλογες. Εχει γκαζι για να μην το "βαρεθεις" κατευθειαν Αλλα οχι κατι που δεν μπορεις να το διαχειριστείς ως αρχαριος, μπορεις να κανεις ενα ταξιδακι και να παρεις δικαβαλο χωρις να σερνετε. Η αληθεια ειναι οτι κοιτουσα παρα πολυ το cb500x και το 450mt αλλα δεν ειχα το κασερι.
    Συμβουλη μου ειναι πανε σε αντιπροσωπεια να το δεις, κλεισε και test drive να δεις εντυποσεις αν πας σε καινουργιο ( αν ειχα τα λεφτα προσωπικα θα πηγαινα σε 450mt ) και παρε αυτο που θα σε κανει το κλικ.

Οτι μηχανη και να διαλεξεις παρε κρανος, γαντακια,μπουφαν και παπουτσια ή μποτες ( μου ετυχε να πεσει το μοσχαρι το pegaso και τις 2 φορες ημουν τυχερος και την τριτη φορουσα μποτες, οτι και να παρεις μαλλον θα σου πεσει σταματημενος ή τσουλοντας με 5kmh) με 400-500 ευρω κανεις ωραιο σετακι για αρχη.

Καλες βολτες

Ε, όχι και μοσχάρι το Pegaso ρε συ....
    Μοντέλο πασαρέλας κανονικό, λέμε! (είχα το strada 11 χρόνια)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BaresaMpiela Προβολή μηνύματος

Καλες βολτες
    Μία μικρή παρέμβαση για τα test ride επειδή προσπαθούσα να κλείσω κι εγώ πρόσφατα. Ολοι με τους οποίους μίλησα, με εξαίρεση αυτόν που φέρνει τα Kove στην Πάτρα μου έριξαν άκυρο, επειδή δεν έχω κλείσει χρόνο με το δίπλωμα. Βέβαια κι αυτός εκεί μου είπε να πάμε δικάβαλο. Εδώ δεν ήξερα να πάω μόνος μου, θα έπαιρνα και τον έμπορα βόλτα…

Νέο μέλος
    Δεν τ γνωριζω την ολη φαση με τα testride να σο πω την αληθεια. Στο Motoshow στην θεσσαλονικη οταν κοιτουσα το mt450 με ειπε οτι οποτε θελω μπορω να κλεισω test ride να το δοκιμασω. Μπορει απλα να πουλουσε παπα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Αυτο με τα λιγα κυβικα στην αρχη και πολλα αργοτερα ποτέ μα ποτέ δεν το καταλαβα.
    Gas ist rechts λενε οι Γερμανοι.
    Μπορεις να πας 120km/h με φιταγμενο 50αρι και 60km/h με Hayabusa.
    Παρε οτι σου αρεσει και οδηγα συνετά και αναλόγως των δυνατοτήτων σου.
    Η διαφορά είναι ότι αν ένας νουμπας με gsxr 1000 k5 σε βρεγμένο δρόμο πέσει σε μια λακούβα, θα κουνηθεί το γκάζι ένα χιλιοστό από το τράνταγμα, θα βγουν +50 άλογα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και θα φύγει στον παραδίπλα γκρεμό,, ενώ με το 50αρι δεν μπορεί να γίνει αυτό..

+ Πολλά άλλα,,, φρένα με 100 κιλά vs 200 κιλά.
    Μανουβραρισμα μηχανής με 100 και 200 κιλά.
    Επιτάχυνση από φανάρια με 10 άλογα vs 160.
    +Ότι αργά η γρήγορα θα θελήσει να το πάει τέρμα..
    Οπότε τελική ταχύτητα 100km/h vs 300km/h με άσχετο οδηγό.
    Ακόμα και στο παρκάρισμα στατικα θα φάει ποιο πολλές τούμπες με το βαρύ gsxr

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Μία μικρή παρέμβαση για τα test ride επειδή προσπαθούσα να κλείσω κι εγώ πρόσφατα. Ολοι με τους οποίους μίλησα, με εξαίρεση αυτόν που φέρνει τα Kove στην Πάτρα μου έριξαν άκυρο, επειδή δεν έχω κλείσει χρόνο με το δίπλωμα. Βέβαια κι αυτός εκεί μου είπε να πάμε δικάβαλο. Εδώ δεν ήξερα να πάω μόνος μου, θα έπαιρνα και τον έμπορα βόλτα…
    Εμένα πάντως μια χαρά μου έδωσε η Triumph το Trident για test ride (ούτε εγώ έχω κλείσει χρόνο με το δίπλωμα).

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Θα πάω να τους κολλήσω τσίχλες στα κουδούνια. Τους αλήτες!
    Α τώρα που το θυμήθηκα, μου έδινε και η Royal το Himalayan, αλλά ήταν απίστευτα δύσκολο να κλείσω ραντεβού γιατί θα το έφερναν από Αθήνα συν του ότι μου δημιουργούσε ενοχές το να τους βάλω σε όλη αυτή τη μανούρα και να πω όχι στο τέλος.

Νέο μέλος
    Από ότι φαίνεται το πόσο εύκολα κλείνεις test ride διαφέρει από έμπορα σε εμπορα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 08:29
  2. Πρώτη μηχανή Gs500 ερωτήσεις
    από filtatos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 10:58
  3. Πρώτη μηχανή...?Δίλλημα...
    από Horhito στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 12:04
  4. πρώτη μηχανή..?
    από Ksames στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 00:56
  5. Fazer 600 για πρώτη μηχανή?
    από the_passenger στο forum Yamaha Fazer