Χαμός και ακόμα δεν βγήκαν τα αφρικα τουιν 1400κε made in india, τι έχει να γίνει λέμε![]()
Χαμός και ακόμα δεν βγήκαν τα αφρικα τουιν 1400κε made in india, τι έχει να γίνει λέμε![]()
when life gets complicated... i ride.
Αδερφούλη δεν ξέρεις μονο εσυ να παίζεις με τις λέξεις και να κρύβεσαι πισω απο αυτές απλά μερικοί απο μας δε το κανουμε και για μας καταντάει κουραστικό..πίστεψε με δεν ειμαι ο μόνος που το εχει προσέξει και δε λέω μονο για σένα..επειδή δεν έγινες προσβλητικός με συγκεκριμένες λέξεις δε σημαίνει οτι δε αφήνεις πράγματα να αιωρούνται και προσωπικα εμένα όλη άυτη η σοβαροφανεια και η παντογνωσια με κούρασε..δε μιλάω αποκλειστικά για σενα κακώς τα παίρνεις όλα αποκλειστικά προσωπικα αλλα ο έχων τη μύγα....λοιπόν...άστο εδώ και προχωράμε αλλα επειδή μερικοί αφήνουν πράγματα και πέφτουν κατω μην περιμένετε οτι θα το κανουμε όλοι....αυτά απο μένα..
Υ.Γ : οσο θα ξύνεστε εσείς μόνοι σας τόσο θα τραβάω ζόρι εγώ...γούστο μου καπελο μου γούστο σας καπελο σας..σε οποιον δεν αρέσει η πόρτα εκει ειναι![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 27/05/2025 στις 23:29.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ρε σεις μην μαλώνΟΥτε![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
διάβασα το νήμα, κατέβηκα να δω τη μηχανή μου, και με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν είναι φτιαγμένη στην Ιαπωνία, παρόλο που οι αλήτες μου την πουλήσαν για Honda
είχα και ένα παπί παλιότερα (μεγάλη μαλακία που το έδωσα, άλλη κουβέντα αυτή), πήρα τον κουμπάρο που το πήρε να κοιτάξει κάτι
απατεωνιά και εκεί, πάλι με είχαν κοροϊδέψει, παρόλο που ήταν Honda και αυτό δεν ήταν γιαπωνέζικο
τι αλητεία ρε πστ μου
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2