Περαστικά
Τουλάχιστον γλυτωσες τα χειρότερα
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Περαστικα φιλε μου.
Σε ειδα σημερα στην Κατεχακη με το αδιαβροχο φορεμενο..Τι ετοιμαζεις, fast track αδυνατισμα για το τριημερο?
Quod me nutrit... me destruit.....
Σε είδα δυστυχώς τελευταία στιγμή να στρίβεις αριστερά πάνω μου.
Σου μάζεψα τον σπασμένο καθρέφτη από το πάτωμα της Vespa. Εγώ πήγαινα αργά, έκανα ελιγμό δεν έπεσα και η Vespa δεν είχε σοβαρή ζημιά, αλλά το δικό σου αυτοκίνητο έχει ένα σπασμένο καθρέφτη και αν δεν το είχε από πριν ένα βουλιαγμένο φτερό.
Σταμάτησες, είδες πως ενοχλούσες και πήγες να παρκάρεις λίγο πιο κάτω. Μετά έφυγες. Σε περίμενα μήπως κάνεις το γύρο του τετραγώνου και έρθεις να με βρεις, αλλά τίποτα. Μετά έφυγα και εγώ.
![]()
![]()
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Σε είδα σήμερα στο κέντρο με RnineT. Είχες κάγκελα στους κυλίνδρους (οk) και προβόλια, αυτά που βάζουν οι κυνηγοί, είχαν ίδιο μέγεθος με το φανάρι
Τελικά η κακογουστιά είναι σαν τη βλακία....δεν έχει όρια....![]()
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Δεν με πολυαρέσει να γράφω τέτοια αλλά σας είδα καραγκιοζάκια (2) με τα SS στην Ολυμπία οδό κάπου στο ύψος της Ακράτας.
Σας προσπερνάω τέρμα με 210+ περίπου στο κοντέρ,το tdm κοντεύει να ανατιναχτεί και εσείς ανοίξατε γκάζι μετά.
Αντι να με προσπεράσετε ή να κάτσετε πίσω στην βόλτα σας είχα κολλημένους τον ένα βλάκα δεξιά και τον άλλο πίσω μου με 200 στο κοντέρ χωρίς να με προσπερνάνε
και μπροστά νταλίκες, ιχ που πήγαιναν αριστερά και έπρεπε να προσπεράσουμε.Ούτε δεξιά να μην πάω δηλαδή ούτε να κόψω .γτπ .
when life gets complicated... i ride.
Νομιζω σε ειδα pektis στο Μαρουσι πεζο αλλα επειδη εχω καιρο να σε δω δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι ησουν εσυ