Σελίδα 22 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122232425262732 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 723

Θέμα: Μέγαρα και το χάλι τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Απ'ότι κατάλαβα, το τρακντευ διακοπηκε μέχρι να ξεκαθαρίσει το θεμα. Όχι επειδή η πίστα ήταν ακατάλληλη. Ως τώρα δεν εχει προκύψει κάτι τέτοιο.
    Για να βγαζει ο Ζαφειρόπουλος το όνομα στη φόρα, υποθέτω δικαιώθηκε οπότε δεν τιθεται θέμα ακταλληλότητας.

Από την άλλη για να ακυρώνει και ο Χάλαρης το δικό του μάλλον κάπου υπάρχει μια λεπτομέρεια μικρής σημασίας μεν, αλλά που μπορει να οδηγησει σε "κλεισιμο" ή εστω προσωρινή διακοπή.

Η ουσία είναι ότι (και) στις πλάτες των αναβατων κάποιος έπαιξε το παιχνίδι του σε βάρος καποιου που ηθελε να βλάψει. Φαντάζομαι σύντομα θα μάθουμε και τους λόγους. Συμπτωματικά όταν όλοι οι αγωνιζόμενοι που συνηθως έρχονται για προπόνηση έλειπαν στις Σερρες.

Μπορουσε να το καταγγειλει νωρίτερα, να κάνει την ίδια ζημιά χωρις να ταλαιπωρησει τον κόσμο, αλλα όχι, προτίμησε να το κανει κυριακη πρωι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Η πιστα δεν εχει αδεια για δραστηριοτητες μοτοσυκλετων. Μεχρι να αποκτησει δεν μπορει να γινει τιποτα με μοτοσυκλετες εκει. Αφου εχει ομως αδεια για αγωνες αυτοκινητων, φορμουλα κλπ τι παραπανω χρειαζεται για να αποκτησει αδεια και για μοτοσυκλετες;
    Γιατι δεν τα κανουν να την παρουν; Ποσο διαφορετικες προδιαγραφες εχουν οι αγωνες αυτοκινητου - μοτο;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Για να μην το έχουν κάνει, προφανώς δε γίνεται. Ή δε γίνεται χωρίς να τα σκάσεις. Και αν μπορούν να παίρνουν χωρίς να δίνουν, γιατί να μπουν στον κόπο;
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Προβολή μηνύματος
    Καλά τα λες αλλά.....

Γιατί όλοι αυτοί που οργανώνουν και εκμεταλλεύονται την πίστα τόοοοοοοοοσα χρόνια δεν μαζεύονται για να γίνουν όλα νόμιμα και να μην μπορεί να τους κουνήσει κανείς?
    Ποιον συμφέρει να τρώγονται? Γιατί όλα γίνονται για το χρήμα! Κι αν χρειάζεται να πέσει χρήμα για να πάρει άδεια η πίστα....
    Σιγά μη σκεφτούν όλοι αυτοί πως, όσο μένει σε αχρησία η πίστα, σκοτώνεται κόσμος στο δρόμο!
    Δεν είναι δουλειά των διοργανωτών τρακντει να κάνουν κάτι για τη νομιμοποίηση της πίστας.
    Αυτή είναι δουλειά του ιδιοκτήτη.ο οποίος είναι γενικά αδιάφορος και ΑΦΑΝΤΟΣ!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ακόμα αυτο συζητάτε??

Πάντως το θεμα με τα μεγαρα ειναι σαν τα θέματα με τα λάδια...διαχρονικό δε χάνει ποτέ την αξία του και πάντα θα συζητιέται ανά τα χρόνια..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Για να μην το έχουν κάνει, προφανώς δε γίνεται. Ή δε γίνεται χωρίς να τα σκάσεις. Και αν μπορούν να παίρνουν χωρίς να δίνουν, γιατί να μπουν στον κόπο;
    Αναρωτιέμαι στο μπουρδελο μας ποιος δινει την άδεια. Που σχεδον σε ολα τα επισημα εγγραφα του κρατους για χρονια δεν υπηρχε καν η λεξη μοτοσυκλετα και επρεπε να μαντευεις αν τα φεκ που λεγανε οχηματα ιδιωτικης χρήσης εννοούσαν και τα δικυκλα. Πολυ θα ηθελα να δω ποιος και πως κανει ελεγχο για αυτη την αδεια, σιγουρα θα εχει πολυ πλακα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Στα μπουρδέλα συνήθως την άδεια την δίνει το τμήμα ηθών της αστυνομίας.Μαλλον εκεί πρέπει να απευθυνθούν για οριστικοποίηση της άδειας.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    The Dirty Harry

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Στα μπουρδέλα συνήθως την άδεια την δίνει το τμήμα ηθών της αστυνομίας.Μαλλον εκεί πρέπει να απευθυνθούν για οριστικοποίηση της άδειας.
    Σε βρίσκω άριστα ενημερωμένο περί της λειτουργίας των μπουρδέλων......
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι δουλειά των διοργανωτών τρακντει να κάνουν κάτι για τη νομιμοποίηση της πίστας.
    Αυτή είναι δουλειά του ιδιοκτήτη.ο οποίος είναι γενικά αδιάφορος και ΑΦΑΝΤΟΣ!
    Αυτό.

Οι διοργανωτές απλώς νοικιάζουν την πίστα με ένα ποσό Α και μαζεύουν ένα ποσό Β από τις συμμετοχές, αφαιρώντας το Α από το Β είναι το κέρδος τους.
    Αυτό που θα μπορούσε (λέμε τώρα....) να γίνει, να πιέσουν ΟΛΟΙ οι διοργανωτές τον ιδιοκτήτη (αν τον βρουν) να προχωρήσει τα δέοντα....

Αυτό που έχω καταλάβει με όσα έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια, ο ιδιοκτήτης (αλήθεια, ποιος είναι; ) είναι "ότι φάμε, ότι πιούμε και όσα αρπάξει ο κ..... μας"
    Έχει βολευτεί έτσι, γιατί να τρέχει;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Πάμε λοιπόν να πώ και εγώ την αποψάρα μου, μίας και όλοι εδω μέσα έχουν πεί τη δικιά τους...

Δεν γνωρίζω ποιό είναι το νομικό πλαίσιο το οποίο καλύπτει την περίπτωση της χρήσης μίας πίστας απο μοτοσυκλέτες.
    Βλέπω παραπάνω, κάποιος πόσταρε μία εικόνα με την υποτιθέμενη άδεια της πίστας των μεγάρων, η οποία αναφέρεται μόνο σε αυτοκίνητα και "φόρμουλες" και καθόλου σε μοτοσυκλέτα.
    Αναρωτιέμαι όμως. Όλα αυτά τα πιστάκια κάρτ που έχουμε στην Ελλάδα, στα οποία μπαίνουν και μοτοσυκλέτες, έχουν κάποια διαφορετική άδεια απο αυτή των Μεγάρων?

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν κάποια "στάνταρ" για τη χρήση μίας πίστας απο μοτοσυκλέτες και δεν είμαι ικανός να κρίνω αν αυτή των Μεγάρων είναι ικανή ή όχι.
    Προσωπικά, μία χαρά μου φάνηκε...

Πάμε τώρα στο τι έγινε.
    Έκανε κάποιος μία καταγγελία (προς το παρόν δεν με απασχολεί το ποιός), οτι η πίστα δεν έχει την απαραίτητη άδεια.
    Δεδομένου λοιπόν, οτι ο εισαγγελέας, όταν είδε την υπάρχουσα άδεια, δέν απέρριψε την καταγγελία, αλλα την προχώρησε, είναι φυσικό επακόλουθο να πρέπει να κλείσει η πίστα μέχρι να λυθεί το μυστήριο.
    Αμα λοιπόν ο νόμος λέει οτι για να μπορούν να μπούν μοτοσυκλέτες σε μία πίστα, η άδεια της πρέπει να το γράφει ξεκάθαρα, τότε για ποιό λόγο η άδεια της πίστας δεν το αναγράφει?
    Αν δεν χρειάζεται, και απλά καλύπτεται απο το "αυτοκίνητα" τοτε το θέμα είναι διαδικαστικό και θα λυθεί γρήγορα.

Αν χρειάζεται όμως, τί αλλαγές πρέπει να γίνουν για να εκδοθεί η αντίστοιχη άδεια? Τι έχουν έξτρα όλα αυτά τα καρτοπιστάκια που δεν έχουν τα Μέγαρα?

Τώρα όσον αφορά την καταγγελία και τον καταγγέλοντα.
    Δεν βιάζομαι να κρίνω έτσι απλά...
    Αν βγούν μετά απο ένα διάστημα Χ και πούν πχ οτι ξέρετε κάτι? Η πίστα των Μεγάρων δεν έχει άδεια για μοτοσυκλέτες. γιατι στην Κ5, δεν έχει επαρκή χώρο εξόδου και το τέλος της πίστας είναι πολύ κοντά στα κάγκελα και οι προδιαγραφές λένε οτι πρέπει να έχει 5 μέτρα κενό, τότε είναι μαλάκας αυτός που έκανε τη καταγγελία?
    Τώρα άμα δώσουν την άδεια ή ενημερώσουν οτι η χρήση μοτοσυκλετών καλύπτεται απο τη τρέχουσα άδεια, ή ενημερώσουν οτι για να καλύψει τις μοτοσυκλέτες η άδεια, χρειάζεται το κυλικείο να είναι 2τμ μεγαλύτερο, ε τότε ναι, είναι μαλάκας.

Αλλα πώς κρίνουμε τον καταγγέλλοντα, χωρίς να ξέρουμε το πόρισμα?
    Θεωρούμε νόρμα το οτι μέχρι τώρα όλα τα track day ήταν σε παράνομη πίστα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι?
    Θέλουμε να συνεχίσουμε να μπαίνουμε σε μία πίστα χωρίς άδεια, γιατι τα δικά μας πιστεύω είναι οτι είναι επαρκής?
    Αν ισχύουν αυτά, είναι σοβαρό να βγαίνουμε σε ένα δημόσιο χώρο και να το λέμε?

Σε αυτό το θέμα, έχει αναφερθεί 100 φορές, πόσο μπουρδέλο είμαστε σα κράτος... Γιατι? γιατι καθυστερεί η διαδικασία ελέγχου και έκδοσης άδειας για μία πίστα? Έπρεπε να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε τις 1,5 πίστες που έχουμε στην Ελλάδα γρηγορότερα?
    Εγώ περισσότερο βλέπω οτι εμείς οι ίδιοι είμαστε το πρόβλημα, που βγαίνουμε δημόσια και "κράζουμε" κάποιον που έκανε μία πιθανόν βάσιμη καταγγελία (ανεξάρτητα των προσωπικών λόγων για τους οποίους μπορεί να την έκανε).

Να περιμένουμε πρώτα την τελική απόφαση?

Άν όντως ενημερωθούμε οτι η πίστα δεν έχει άδεια λόγω κάποιου σοβαρού κωλύματος, θα γυρίσει αυτό το "κράξιμο" απο τον καταγγέλλοντα στους διοργανωτές, οι οποίοι εν γνώσει τους διοργάνωναν track days μοτοσυκλετών, όταν η πίστα ήταν ακατάλληλη?

Ρητορικές ερωτήσεις βέβαια... Ξέρω τι θα γίνει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    ο ιδιοκτήτης (αλήθεια, ποιος είναι; )
    Η Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων με πλειοψηφικό μέτοχο (σύμφωνα με τα δημόσια δεδομένα του Γενικού Εμπορικού Μητρώου) τον Χρήστο Αναστασιάδη
    Think faster than you ride

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Πάμε λοιπόν να πώ και εγώ την αποψάρα μου, μίας και όλοι εδω μέσα έχουν πεί τη δικιά τους...

Δεν γνωρίζω ποιό είναι το νομικό πλαίσιο το οποίο καλύπτει την περίπτωση της χρήσης μίας πίστας απο μοτοσυκλέτες.
    Βλέπω παραπάνω, κάποιος πόσταρε μία εικόνα με την υποτιθέμενη άδεια της πίστας των μεγάρων, η οποία αναφέρεται μόνο σε αυτοκίνητα και "φόρμουλες" και καθόλου σε μοτοσυκλέτα.
    Αναρωτιέμαι όμως. Όλα αυτά τα πιστάκια κάρτ που έχουμε στην Ελλάδα, στα οποία μπαίνουν και μοτοσυκλέτες, έχουν κάποια διαφορετική άδεια απο αυτή των Μεγάρων?

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν κάποια "στάνταρ" για τη χρήση μίας πίστας απο μοτοσυκλέτες και δεν είμαι ικανός να κρίνω αν αυτή των Μεγάρων είναι ικανή ή όχι.
    Προσωπικά, μία χαρά μου φάνηκε...

Πάμε τώρα στο τι έγινε.
    Έκανε κάποιος μία καταγγελία (προς το παρόν δεν με απασχολεί το ποιός), οτι η πίστα δεν έχει την απαραίτητη άδεια.
    Δεδομένου λοιπόν, οτι ο εισαγγελέας, όταν είδε την υπάρχουσα άδεια, δέν απέρριψε την καταγγελία, αλλα την προχώρησε, είναι φυσικό επακόλουθο να πρέπει να κλείσει η πίστα μέχρι να λυθεί το μυστήριο.
    Αμα λοιπόν ο νόμος λέει οτι για να μπορούν να μπούν μοτοσυκλέτες σε μία πίστα, η άδεια της πρέπει να το γράφει ξεκάθαρα, τότε για ποιό λόγο η άδεια της πίστας δεν το αναγράφει?
    Αν δεν χρειάζεται, και απλά καλύπτεται απο το "αυτοκίνητα" τοτε το θέμα είναι διαδικαστικό και θα λυθεί γρήγορα.

Αν χρειάζεται όμως, τί αλλαγές πρέπει να γίνουν για να εκδοθεί η αντίστοιχη άδεια? Τι έχουν έξτρα όλα αυτά τα καρτοπιστάκια που δεν έχουν τα Μέγαρα?

Τώρα όσον αφορά την καταγγελία και τον καταγγέλοντα.
    Δεν βιάζομαι να κρίνω έτσι απλά...
    Αν βγούν μετά απο ένα διάστημα Χ και πούν πχ οτι ξέρετε κάτι? Η πίστα των Μεγάρων δεν έχει άδεια για μοτοσυκλέτες. γιατι στην Κ5, δεν έχει επαρκή χώρο εξόδου και το τέλος της πίστας είναι πολύ κοντά στα κάγκελα και οι προδιαγραφές λένε οτι πρέπει να έχει 5 μέτρα κενό, τότε είναι μαλάκας αυτός που έκανε τη καταγγελία?
    Τώρα άμα δώσουν την άδεια ή ενημερώσουν οτι η χρήση μοτοσυκλετών καλύπτεται απο τη τρέχουσα άδεια, ή ενημερώσουν οτι για να καλύψει τις μοτοσυκλέτες η άδεια, χρειάζεται το κυλικείο να είναι 2τμ μεγαλύτερο, ε τότε ναι, είναι μαλάκας.

Αλλα πώς κρίνουμε τον καταγγέλλοντα, χωρίς να ξέρουμε το πόρισμα?
    Θεωρούμε νόρμα το οτι μέχρι τώρα όλα τα track day ήταν σε παράνομη πίστα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι?
    Θέλουμε να συνεχίσουμε να μπαίνουμε σε μία πίστα χωρίς άδεια, γιατι τα δικά μας πιστεύω είναι οτι είναι επαρκής?
    Αν ισχύουν αυτά, είναι σοβαρό να βγαίνουμε σε ένα δημόσιο χώρο και να το λέμε?

Σε αυτό το θέμα, έχει αναφερθεί 100 φορές, πόσο μπουρδέλο είμαστε σα κράτος... Γιατι? γιατι καθυστερεί η διαδικασία ελέγχου και έκδοσης άδειας για μία πίστα? Έπρεπε να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε τις 1,5 πίστες που έχουμε στην Ελλάδα γρηγορότερα?
    Εγώ περισσότερο βλέπω οτι εμείς οι ίδιοι είμαστε το πρόβλημα, που βγαίνουμε δημόσια και "κράζουμε" κάποιον που έκανε μία πιθανόν βάσιμη καταγγελία (ανεξάρτητα των προσωπικών λόγων για τους οποίους μπορεί να την έκανε).

Να περιμένουμε πρώτα την τελική απόφαση?

Άν όντως ενημερωθούμε οτι η πίστα δεν έχει άδεια λόγω κάποιου σοβαρού κωλύματος, θα γυρίσει αυτό το "κράξιμο" απο τον καταγγέλλοντα στους διοργανωτές, οι οποίοι εν γνώσει τους διοργάνωναν track days μοτοσυκλετών, όταν η πίστα ήταν ακατάλληλη?

Ρητορικές ερωτήσεις βέβαια... Ξέρω τι θα γίνει...
    Μπλα μπλα μπλα.

Οδηγούν τον κόσμο στον δρόμο να σκοτώνεται και αυτός θα φταίει αν πεθάνει κάποιος στην επίδαυρο από εδώ και πέρα

(Αληθινό σχόλιο στο ποστ του Extreme Days)
    The Dirty Harry

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Δεν ξέρω τι γίνεται στα Μέγαρα και τι κανόνες ισχύουν ή δεν ισχύουν.

Ξέρω όμως από την ενασχόληση μου με τη νύχτα οτι ποτέ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.
    Με άλλους κανόνες λειτουργίας και άλλες άδειες λειτουργεί το "αναψυκτήριο" με άλλες η "καφετέρια" με άλλες το "καφέ ζαχαροπλαστείο" με άλλες το "καφέ μπαρ" και άλλες το "κέντρο διασκέδασης"
    Τουλάχιστον στα χαρτιά.. Στην πράξη ο καθένας βγάζει οτι άδεια τον βολεύει, και μετά δουλεύει όπως θέλει.
    Έτσι έχεις μεγάλα club να δουλεύουν με άδεια "καφέ μπαρ" και μπαράκια να δουλεύουν με άδεια "αναψυκτηρίου"
    Το θέμα είναι οτι ακόμα και την "μεγάλη" και πιο δύσκολη και ακριβή άδεια να βγάλεις (κέντρου διασκέδασης), δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δεν μπορείς π.χ. να έχεις παρασκευαστήριο και να πουλάς παράλληλα τοστ ή να σερβίρεις πάστες.. :P
    Για να μπορείς να το κάνεις αυτό, κανονικά χρειάζεσαι έξτρα άδειες, που κάποιες φορές οι προδιαγραφές τους μπορεί να συγκρούονται με τις προδιαγραφές του "κέντρου διασκέδασης".

Υποθέτω οτι κάπως έτσι θα είναι και οι νόμοι που διέπουν τις "πίστες"
    Θα απαιτούν συγκεκριμένες προδιαγραφές, για κάθε τμήμα της άδειας/λειτουργίας. Και αν για κάποια δεν πληρούνται τα κριτήρια (όποια κι αν είναι αυτά) τότε δεν βγαίνει άδεια για αυτή την δραστηριότητα, ακόμα κι αν φαντάζει "μικρότερη"/"απλούστερη" από άλλη δραστηριότητα για την οποία ο χώρος έχει άδεια κανονικά.

Δεν θα μπω στα της καταγγελίας.
    Δεν έχει νόημα καθώς είμαι άσχετος από τον χώρο και δεν γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις.

Αυτό που καταλαβαίνω πάντως, είναι οτι κάποιος λόγος υπάρχει που πρακτικά καθιστά "δύσκολο έως αδύνατο" η πίστα να μην μπορεί να πάρει άδεια για αγώνες μοτοσυκλέτας τόσα χρόνια..

Moderator
    Μπορεί απλά να φταίει η γκαντεμιά του moto.gr .

Με το που διοργανώσαμε 2 trackday μέσω του forum , έκλεισε η πίστα.

O Admin πήρε 2ο ΚΤΜ και πάει να κλείσει η εταιρεία..
    The Dirty Harry

Παρόμοια θέματα

1. "Η μοτοσυκλέτα, ο μοτοσυκλετιστής και το ταξίδι τους".
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2008, 23:58
  2. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  5. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων