Σελίδα 26 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829303136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 725

Θέμα: Μέγαρα και το χάλι τους.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από R-1nas Προβολή μηνύματος
    Η πλακα ειναι οτι η αντιπολιτευση ειναι ο πρωην δημαρχος που τα λεει αυτα
    Ρε Μιχάλη, γελάνε και τα pixel του κινητού...
    Αυτος ο Χρυσαφης που τα λέει, ήταν ο πρώην Δήμαρχος, μέχρι το 22; αλλά εκτός από δήμαρχος, ήταν και ο πρόεδρος ΔΣ της πίστας των Σερρων.
    Και βγαίνει και ρωτάει αν έχουν άδεια και αν έχουν δελτίο αθλητή και αν υπάρχει γιατρός.

Ο οτινανισμος στα καλύτερα του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx

Εν τω μεταξύ το υπουργείο τουρισμού με ποια λογική εμπλέκεται με άδειες σε πίστες;; Μαλάκα ότι να 'ναι!

Για και για
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    ολοι το θυμομαστε Αρη μου, και εγω προσωπικα ειπα "καιρος ηταν"
    Μια φορα ειχα μπει στο 'χωραφι' (το οποιο οντως ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε δρομο) το 2005, κ απο τοτε ειπα ποτΕς ξανα. Οσο κ αν μπζοφαω για πιστα, Μεγαρα δε ξαναμπαινω.

Και να σας πω και κατι? Προτιμω να διαβαζω να κλαιγεστε* οτι δε μπηκατε, ταλαιπωρηθηκατε κτλ κτλ, παρα να διαβασω οτι τη Κυριακη θα θαψουμε τον ταδε, γιατι εγινε μια στραβη στη πιστα, δεν ειχε διαφυγη και καρφωθηκε στις φυστικιες ξερω γω

(*το κλαιγεστε δεν ειναι ειρωνικο, καλοπροεραιτο ειναι)
    Να πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα την ουσία του ποστ σου. Υπάρχει μια τεράστια αντίφαση σε όσα γράφεις. Δεν μπορεί να λες "καιρός ήταν να κλείσει" και ταυτόχρονα να θεωρείς πως είναι καλύτερο από τον οποιοδήποτε δρόμο.

Για να κάνεις μέχρι και την σοβαρή κ@βλα σου, ειναι μια χαρά το πιστάκι. Και η πραγματικότητα είναι πως δεν θάβουν και από έναν σε κάθε TD επειδή έγινε ακόμα μια στραβή.
    Οι Σέρρες έχουν ακόμα χειρότερο death track record. Αν δεν κάνω λάθος, έχουν σκοτωθεί μαζί με τον Βούλγαρο 3.
    Να κλείσουν και οι Σέρρες επειδή μπορεί να γίνει μια στραβή;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Να κλείσουν και οι Σέρρες επειδή μπορεί να γίνει μια στραβή;

(καταρχην, παρε )

Αμα ειναι ετσι βρε συ Βυρωνα, τοτε να κλεισουν οοοοολοι οι δρομοι στο ελλαντα, μιας και καθημερινα γινονται στραβες

Στις Σερρες, Βουλγαρος σκορπισε στην ενα, και οι αλλοι επιστημονες φιλοι του, κατεβηκαν να δουν τι επαθε.... στην ενα..... ΣΤΗΝ ΕΝΑ
    Και ακομα μια απωλεια, ενα παληκαρι που επαθε ανακοπη κ επεσε εξαιτιας αυτου και οχι της πιστας.

Η ουσια του ποστ μιας κ δε την καταλαβες, ειναι οτι, παρολο που ειναι παρανομη για δικυκλα, παρολο που δε πληρει τις απαραιτητες προυποθεσεις ασφαλειας, παρολο που παρολαυτα ειναι καλυτερη απο τους δρομους, αν εγω, εσυ, ο ενας, ο αλλος, ο παραλλος τους ριχναμε ακυρο και ταυτοχρονα πιεζαμε μεσω λεσχων, συλλογων, της παναγιας της παρατεταμενης της ιδιας, και δε ξερω και γω ποιου αλλου, ισως καταφερναμε να πιεσουμε καταστασεις ωστε να αλλαξει η κατασταση προς οφελος μας, και λεγοντας οφελος, εννοω ασφαλειας.

Τι να πω, ισως ειμαι ιππερβολικα ονειροπολος, ισως ζω στο κοσμο μου, ισως ελπιζω πολλα.
    Ισως βλεποντας απο την αρχη αυτο το ποστ 15 χρονια τωρα, θα ηταν καλυτερα να αναρωτηθω, γιατι μιλαω? Θα ακουσει κανεις? Οχι. Ε, οποιος θελει ας μπει. Μεγαλα παιδια ειμαστε, κ αν οταν γινει η στραβη, να το ριξουμε ολοι στη κακια στιγμη
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	attiki.png 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	91,0 KB 
ID:	462927

Immitos Ring ,εχει ασθενοφόρα ,κάμερες ,καλή άσφαλτο, οικονομικά ,ανοιχτά ολες της ωρες , αδεια ,οδική βοήθεια.

Μια χαρα ειμαστε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Για να αλλάξει η κατάσταση το μονο που χρειάζεται ειναι να ανοιξει μια καινουργια πίστα διπλα, παραδιπλα ή λιγο παραπέρα με προδιαγραφες Σερρων (ή έστω λίγο χειρότερες) και να μην ξαναπατήσει κανεις στα Μεγαρα. Τότε και μονο τότε είτε θα ασχοληθεί να φτιάξει κάτι της προκοπής ή θα την αφήσει να χορταριάσει (και ενδεχομένως να την πουλήσει σαν οικοπεδο μολις μπει στο σχεδιο πολης)

Υπάρχει βέβαια το ρίσκο να αρχίσουν οι πιστάρχες τις καρφωτες μεταξυ τους.

Μέχρι όμως να βρεθουν (και να αγοραστουν) τα 200+ στρεμματα (χωρια τις μπουλντόζες) και να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός προς όφελος του καταναλωτή, έχουμε κάμποσο δρομο.

Αλήθεια, μια τέτοια επένδυση μετράει για golden visa; Μας πηραν που μας πηραν οι ξενοι τα μισα ακινητα της αττικης, ας ψωνισουν και κανα χωραφι να μας κανουν τη χάρη....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Έχω μια απορία...
    Η πίστα καρτ των Μεγάρων θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και να δέχεται pitbikes??
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Έχω μια απορία...
    Η πίστα καρτ των Μεγάρων θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και να δέχεται pitbikes??
    Αυτό το κομμάτι της λειτουργεί ελεύθερα ή σε event μόνο ?
    ή τελως πάντων πως λειτουργουσε μέχρι τώρα

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Ως συνήθως: Από τύχη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Κανονικό παρατράγουδο...
    https://youtu.be/bfKoXzWkVO8?si=E56UDt2diD0xg5mj

Ότι πιο πλήρες υπάρχει.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    https://youtu.be/bfKoXzWkVO8?si=E56UDt2diD0xg5mj

Ότι πιο πλήρες υπάρχει.
    Πότε πρόλαβες να το δεις ρε Πέτρο?
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Στα πρώτα 30 λεπτά ο άνθρωπος είναι κομπλεξικός και αστείος.. κρίμα πραγματικά.. χαιρομαι που δεν χτυπησε, λυπαμαι που ειναι τοσο κομπλεξικος... έχει δίκιο ο r1 ένας.. με επιφύλαξη μήπως στην συνέχεια αλλάξω γνώμη..
    Τελευταία τροποποίηση από Nostradamus; 06/06/2025 στις 22:15.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Βάζω αυτό εδώ σε πρώτη φάση.

https://www.e-nomothesia.gr/kat-athl...d-14-2007.html

Τώρα που θα είναι ξεκάθαρο τι και πως ας γράψω εν συνεχεία και εγώ την αποψάρα μου (με μερικές νομικές πινελιές) .
    The Dirty Harry

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Βάζω αυτό εδώ σε πρώτη φάση....

Διαβασα μονο τις πρωτες σειρες και θυμηθηκα ενα αρθρο γνωστου μοτοπεριοδικου που εξηγουσε οτι σε ολοκληρο το ελλαντα δεν ιππαρχει πουθενα μερος/περιοχη που να καλυπτει οοοοολες τις προυποθεσεις για δημιουργια μπιστας
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Έχει και ο Νικολαΐδης τα δίκια του,όσον αφορά το συμβάν στις Σέρρες.Ναι,είναι υπερβολικός σε κάποια πράγματα που λέει.Αλλα έβαλα τον εαυτό μου στην θέση του,που δεν είμαι ο Νικολαΐδης ο DNA με άκρες και γνωριμίες στον χώρο της μοτοσυκλέτας,ούτε έχω τα λεφτά του.Σκεφτηκα πως θα ένιωθα εγώ,αν σε ένα τρακντει ένας ηλίθιος ερχόταν και έπεφτε πάνω μου και μου διέλυε το μηχανάκι, εφόσον εγώ ευτυχώς θα ήμουν όρθιος στα πόδια μου.Πως θα έβγαζα άκρη και πως θα έβρισκα το δίκιο μου?Έχω κάνει μόνο ένα διήμερο τρακντει στις Σέρρες,το Σάββατο ήταν κομπλέ.Την Κυριακή όμως είχε αρκετό κόσμο και φυσικά ηλίθιους.Με το που τελείωσε το πρώτο κίτρινο γκρουπ των αρχαρίων όπου συμμετείχα,μας φώναξαν από τα μεγάφωνα να μαζευτούμε όλοι και έπεσε τρελό κράξιμο,κατά λέξη μας είπαν,ότι βλέπουμε πολύ επικίνδυνα πράγματα και ότι θα γίνουμε σμπαραλια.Υπηρξε σκηνικό, όπου συμμετέχων πέρασε στην τελευταία αριστερή στο εσάκι τον πλοηγό πάνω από το κέρμπ.Ο πλοηγός καλά που είχε στρίψει το κεφάλι του αριστερά και τον είδε και δεν έστριψε,θα γινόντουσαν κώλος

Παρόμοια θέματα

1. "Η μοτοσυκλέτα, ο μοτοσυκλετιστής και το ταξίδι τους".
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2008, 23:58
  2. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  5. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων