Σελίδα 29 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 723

Θέμα: Μέγαρα και το χάλι τους.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    Ρε συ, σε φορουμ μοτοσυκλετας ειμαστε, προσεχε λιγο τις λεξεις που χρησιμοποιεις
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    προσπαθουσα κανα 3λεπτο να καταλαβω πως σκατα μπορει καποιος να παθει σωματικες βλαβες, συπλοκες και μονομαχιες οταν ειναι μεσα σε ενα box
    Τρου κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου.
    Αλλά το παιδάκι δεν ξέρει τι ειναι το μποξ οπότε λογικό.
    Μικρός ειναι, θα μάθει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι, αλλά εγώ θα επανέλθω και θα πω ότι εδώ - και παντού - 100% υπεύθυνο είναι το κράτος. Έχεις δει να κλείνει το Mugello ή η Valencia για μια καταγγελία; Ή εκεί δε γίνονται ατυχήματα; Ή είναι καλύτεροι άνθρωποι και σκέφτονται μόνο το κοινό καλό; Όχι, απλά το κράτος λειτουργεί και δεν υπάρχουν "παραθυράκια" επειδή δεν είναι τα πάντα ένα τεράστιο μπουρδέλο που δουλεύει - όποτε δουλεύει - μόνο από τύχη.

Χωρίς να δικαιολογώ κανέναν κακεντρεχή τρόμπα, φυσικά. Αλλά δε θα έπρεπε ένας κακεντρεχής τρόμπας να μπορεί να κλείνει μια πίστα.
    Προφανώς.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Στο εξής για να μπούμε σε track day θα πρέπει να έχουμε σύματασφαλίσεις, κλειστές καρινες κ.λπ...

Α, και οι προσπεράσεις με 3.5 μετρα απόσταση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Εγω εχω μια αλλη ερωτηση προς εσας που ηταν
    να συμμετασχετε στο τρακντει και κανατε
    τα εξοδα σας να πατε μεχρι εκει,χασατε την ωρα σας κτλ
    δεν σας ενοχλησε που ο διοργανωτης ενω ηξερε(αμεσα,εμμεσα,καποιο πουλακι το σφυριξε κτλ)
    οτι το τρακντει δεν προκειται να γινει
    δεν σας το ακυρωσε νωριτερα αλλα σας χρησιμοποιησε
    για να ενισχυσει την δικη του θεση σ αυτην την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ κοντρα που ειχε με τον αλλον(επισης λακαμας κ εκεινος δεν το συζηταμε αυτο)
    Το ρωταω γιατι βλεπω κραξιμο μονο προς την μια πλευρα

Υ.Γ.Να σημειωσω εδω οτι δεν παιρνω το μερος κανενος
    στο θεμα αυτο θεωρω και τους 2 μ@λ@κες

Επίσης αυτός ο "αγώνας" είναι την Κυριακή.που αν δεν θες δεν λαμβάνεις μέρος.εχω πάρει πολλές φορές μέρος σε τρακντει αλλά ποτέ σε αγώνα γιατί ξέρω την ανταγωνιστική μου φύση και ξέρω πως θα έχω παρατράγουδα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Γίνεται ένας άτυπος αγώνας μεταξύ των συμμετεχόντων ΚΑΘΕ γκρουπ ξεχωριστά.ειναι rolling start 5 γύρων.στον οποίο λαμβάνεις μέρος αν θες και αφορά ΟΛΟΥΣ του αναβάτες του τρακντει.δεν είναι κρυφό και ούτε αφορά κάποιους αγωνιζόμενους.
    Επίσης είναι γραμμένο στο πρόγραμμα του τρακντει που παίρνουν όλοι.οποτε αυτά περί κεκαλυμμένου αγώνα είναι μπαρουφες.
    Και στα προηγούμενα 3-4 τρακντει του κυρίου Ζαφειρόπουλου στις σερρες που είδα τον συγκεκριμένο κύριο έγιναν αυτοί οι "αγώνες' και μάλιστα είχε πάρει και μέρος ο κύριος νικολαιδης.
    Εκεί βέβαια δεν τον ενόχλησε τίποτα που είχαν πέσει άλλοι αναβάτες για διάφορους λόγους.
    Όλα αυτά τον πείραξαν όταν είχε αυτός εμπλοκή σε ατυχήμα.
    Κατάλαβα
    Από την στιγμή που αναγράφεται στο πρόγραμμα οκ ,βέβαια δεν ξέρω , αν και παίρνεις μέρος αν θες, κατά πόσο κάποιοι μπορούν να υπερβάλλουν με αποτέλεσμα κάποιο ατύχημα
    Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ακόμα αυτο συζητάτε?

Welcome to Elladinam
    Throttle that mysterious friend of ours

Boys and their toys! Το avatar του/της grharris
    Γίνεται ένας άτυπος αγώνας μεταξύ των συμμετεχόντων ΚΑΘΕ γκρουπ ξεχωριστά.ειναι rolling start 5 γύρων.στον οποίο λαμβάνεις μέρος αν θες και αφορά ΟΛΟΥΣ του αναβάτες του τρακντει.δεν είναι κρυφό και ούτε αφορά κάποιους αγωνιζόμενους.
    Επίσης είναι γραμμένο στο πρόγραμμα του τρακντει που παίρνουν όλοι.οποτε αυτά περί κεκαλυμμένου αγώνα είναι μπαρουφες.
    Και στα προηγούμενα 3-4 τρακντει του κυρίου Ζαφειρόπουλου στις σερρες που είδα τον συγκεκριμένο κύριο έγιναν αυτοί οι "αγώνες' και μάλιστα είχε πάρει και μέρος ο κύριος νικολαιδης.
    Εκεί βέβαια δεν τον ενόχλησε τίποτα που είχαν πέσει άλλοι αναβάτες για διάφορους λόγους.
    Όλα αυτά τον πείραξαν όταν είχε αυτός εμπλοκή σε ατυχήμα.
    Σωστά, έχει ξαναπάρει μέρος σε trackday του Ζαφ στις Σέρρες...έχω κρατήσει τα περσινά pdf από το s-timming και βλέπω έμπαινε και με διαφορετική μοτο κάθε μέρα.
    Στο βίντεο υπονοεί ότι πήγε πρώτη φορά και δεν ήξερε αλλά αν προσέξετε του ξεφεύγει κάπου ότι έχει ξαναπάει σε trackdays.
    Άρα μια χαρά ήξερε τι παίζει και ότι υπάρχουν και κανίβαλοι που όντως δεν τους μαζεύει και κανένας.
    Εδώ ξεκινάει και το μόνο θέμα που μας αφορά εμάς για το συμβάν στις Σέρρες.

1) δεν μπορείς να αφήνεις αυτόν που κάνει 1.28 σε γκρουπ που κάνει 1.35+ όταν είναι μεγάλο το γκρουπ με πολλά μηχανάκια μέσα. Το λέω γιατί ειπώθηκε. Δεν ξέρω αν έγινε.
    Είναι αποδεκτό σε ένα βαθμό μόνο αν είναι λίγα τα μηχανάκια στο γκρουπ και ο γρήγορος έχει την εμπειρία της προσπέρασης, καταλαβαίνει ότι έχει μπει με αργούς, άπειρους κτλ που στην τελική και θα τρομάξουν και θα πάρουν λάθος γραμμή και θα τον καθυστερούν. Να πω όμως ότι όντως γίνονται έλεγχοι στα γκρουπ και αλλάζουν τακτικά τις συνθέσεις με βάση τους χρόνους και αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισό της πρώτης μέρας που τα γκρουπ είναι ότι δηλώσεις, από το μεσημέρι και μετά, είναι πιο λογικές οι διαφορές.

2)Στο βίντεο που είδαμε, ο τύπος με την μαύρη μηχανή, κάνει πολύ κακό χειρισμό και έχει όλη την ευθύνη για την πτώση που προκάλεσε. Τέτοιες περιπτώσεις έχω δει πολλές τελευταία αλλά έχω πολλά χρόνια να δω να αναφέρουν κανόνες στην πρωινή ενημέρωση, να κάνουν παρατηρήσεις στα pits, να βγαίνει μαύρη σημαία. Πάω στοίχημα ότι από τους νέους στον χώρο, κανείς δεν ξέρει ότι δεν πρέπει να προσπερνάς στην 9. Γιατί κανένας δεν το λέει ούτε πριν ούτε αφού δει κάποιον να το κάνει. Εδώ υπάρχει περιθώριο βελτίωσης από Αλυτάρχη, κριτές, πλοηγούς και φυσικά στην ενημέρωση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ratamahatta Προβολή μηνύματος
    Κατάλαβα
    Από την στιγμή που αναγράφεται στο πρόγραμμα οκ ,βέβαια δεν ξέρω , αν και παίρνεις μέρος αν θες, κατά πόσο κάποιοι μπορούν να υπερβάλλουν με αποτέλεσμα κάποιο ατύχημα
    Αυτό δεν το ξέρεις ούτε στην απλή διάρκεια ενός σεσσιον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Στο εξής για να μπούμε σε track day θα πρέπει να έχουμε σύματασφαλίσεις, κλειστές καρινες κ.λπ...

Α, και οι προσπεράσεις με 3.5 μετρα απόσταση
    Καλά σε είχα καταλάβει ότι μπαίνεις YOLO,ουστ κάγκουρες κλείνεται τις πίστες

Αυτό δεν το ξέρεις ούτε στην απλή διάρκεια ενός σεσσιον.
    Καλά εννοείται, απλά το έξτρα κίνητρο για τους wannabe racer

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ratamahatta Προβολή μηνύματος
    Καλά εννοείται, απλά το έξτρα κίνητρο για τους wannabe racer
    Συμφωνώ,για αυτό δεν έχω πάρει μέρος σε κανέναν.

Γνώμη μου , και καλά κάνεις

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grharris Προβολή μηνύματος

1) δεν μπορείς να αφήνεις αυτόν που κάνει 1.28 σε γκρουπ που κάνει 1.35+ όταν είναι μεγάλο το γκρουπ με πολλά μηχανάκια μέσα. Το λέω γιατί ειπώθηκε. Δεν ξέρω αν έγινε.
    Είναι αποδεκτό σε ένα βαθμό μόνο αν είναι λίγα τα μηχανάκια στο γκρουπ και ο γρήγορος έχει την εμπειρία της προσπέρασης, καταλαβαίνει ότι έχει μπει με αργούς, άπειρους κτλ που στην τελική και θα τρομάξουν και θα πάρουν λάθος γραμμή και θα τον καθυστερούν. Να πω όμως ότι όντως γίνονται έλεγχοι στα γκρουπ και αλλάζουν τακτικά τις συνθέσεις με βάση τους χρόνους και αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισό της πρώτης μέρας που τα γκρουπ είναι ότι δηλώσεις, από το μεσημέρι και μετά, είναι πιο λογικές οι διαφορές.
    οταν πηγαινα εγω σε td του ζαφ σαν θεατης οι αγωνιζομενοι και οι φιλοι του δεν δηλωναν γκρουπ. εμπαιναν οπου ηθελαν, οποτε ηθελαν και εκαναν οτι ηθελαν. σουζα ολη την ευθεια? κυνηγητο στο 1,05 αναμεσα στους αρχαριους του 1,30? προσπεραση απο πανω? οτι θες..
    ο νικολαιδης εχει προσωπικα αλλα δεν θα ειχε αν ο ζαφ δεν αφηνε τους καφρους να μπαινουν σε οποιο γκρουπ θελουν. το ατυχημα (και οσα αλλα δεν εφερε κανενας αλλος νικολαιδης στο φως) θα μπορουσε να μην ειχε συμβει. στο 0-300 τετοια δεν επαιζαν, ετρωγες μαυρη σημαια και μπαν σε δευτερολεπτα.

Boys and their toys! Το avatar του/της grharris
    Εγώ έχω παρατηρήσει το αντίθετο. Νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια στον "αγώνα" γιατί ξεκινάνε με σειρά δυναμικής, έχεις τους πιο γρήγορους μπροστά σου και τους πιο αργούς πίσω σου. Ακόμα και αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στους χρόνους, οι πολύ γρήγοροι είναι πάντα μπροστά σου και όχι πίσω σου, για αυτό και οι προσπεράσεις είναι πολύ λίγες και συνήθως εύκολες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω δει ποτέ να υπάρχουν περιστατικά μεταξύ αναβατών με μόνη εξαίρεση την πρώτη στροφή όταν ξεκινάει αγώνας με στατική εκκίνηση.

Παρόμοια θέματα

1. "Η μοτοσυκλέτα, ο μοτοσυκλετιστής και το ταξίδι τους".
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2008, 23:58
  2. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  5. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων