Εγώ να πω κάτι που ίσως ξινισει κάποιους.
Ο κύριος dna που σίγουρα έχει λεφτά με ουρά έγινε ρεντικολο πανελληνιος για 10ψωροχιλιαρικα και προσπαθεί να βγάλει τρελούς όλους όσους πάνε σε τρακντει τόσα χρόνια.
Εγώ να πω κάτι που ίσως ξινισει κάποιους.
Ο κύριος dna που σίγουρα έχει λεφτά με ουρά έγινε ρεντικολο πανελληνιος για 10ψωροχιλιαρικα και προσπαθεί να βγάλει τρελούς όλους όσους πάνε σε τρακντει τόσα χρόνια.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Όπως έγραψα, δεν πιστεύω οτι το κάνει για τα λεφτά.
Χαλάει στους 2 μεσάζοντες τις μελλοντικές διοργανώσεις προς τον διαχειριστή της πίστας.
2 πρώην αγωνιζόμενοι ήταν οι 2 τους και οργανώνουν track days.
Για εμένα ότι τον εμβόλισε ο άλλος και δεν τρέχει τίποτα από μεριά διοργάνωσης, καλά κάνει και τον τρέχει.
Σίγουρα το βεληνεκές του κυρίου σε €€€€€€€ είναι πολύ άνετο στο να έχει χρόνο και χρήμα να το φτάσει όπου πάει.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει τον τζογαδόρο ο διοργανωτής ότι αφού ήταν ενημέρως και δεν ακύρωσε ?.
Στο παραθυράκι πιάστηκαν, αλλά όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα οι άδειες αλλάζουν βγαίνουν στο πατ κιούτ με το ανάλογο λάδι στους ανάλογους.
Οπότε μην σκατε θα συνεχίσει
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Δεν νομίζω ότι με τα εκατομμύρια ευρώ που έχει και αγοράζουν φίλτρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ότι καίγεται για το συγκεκριμένο όχημα που χάλασε.
Έχει να τρώνε και τα εγγόνια από τα εγγόνια του.
Εγώ έτσι όπως είδα το βίντεο, αν δεν μπορεί να οριοθετείται ο καθένας από την διοργάνωση,από ποιον πρέπει ?.
Έτσι και στο φόρουμ εδώ κάποιος έχει την οργάνωση.
Ο ντιενέης λέει οτι γινόταν παράνομος αγώνας γιατί υπήρχε χρονομετρηση.
Σε όσα TDs έχω παει στις Σέρρες, υπάρχει χρονομετρηση και θέλουμε να υπάρχει και το οτι δεν υπάρχει στα Μέγαρα μας ξενερώνει.
Επίσης λέει οτι έγινε αγώνας με απονομή.
Ναι, και με το Trackbike γινόταν αγώνας την Κυριακή και λάμβαναν μέρος οποίοι ήθελαν.
Μια χαρά περνούσαμε.
Το πρόβλημα δεν ειναι τόσο ο Ζαφ, όσο ο Σκοπιανός/Βούλγαρος/whatever ταλιμπαν που προκάλεσε το συμβάν.
Όλοι μας στην πίστα παίρνουμε τα ρίσκα μας και ξέρουμε τους κινδύνους.
Γι'αυτό το λόγο φτιάχνουμε track bikes (οχι αγωνιστικά με χορηγούς όπως τα περιγράφει ο κος. Ντιενέης, ειναι απλώς πολυεστερικά με αυτοκόλλητα για διακόσμηση) και γι'αυτό το λογο σε αυτό που συμμετείχαμε ως moto.gr φροντίσαμε να έχουμε δικό μας γκρούπ.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Το σωστό θα ήταν να αποζημιωθεί από τον τύπο που τον εμβόλισε.Λογω νομοθεσίας λογικά δεν μπορεί να γίνει αυτό,οπότε βρίσκει ασάφειες και γκρίζες ζώνες μαζί με παπάτζες για να την χαλάσει στον Ζαφειροπούλο.Σαν Βασίλης αν ήμουν ο τύπος που τον χτύπησε,θα προσπαθουσα να τα βρω μεταξύ μας,πράγμα το οποίο δεν θα μπορούσα να το κάνω και θα είχα ρημάξει οικονομικάΕδώ δεν θα μπορέσω να φτιάξω το δικό μου μηχανάκι σε μια στραβή που είναι 03 μοντέλο,θα φτιάξω το καινούριο το Xsr? Παρεπιπτόντως,έκοψε σκελετό το μηχανάκι του, μπροστά στο λαιμό,wtf
Ρε Άντριου πραγματικά όμως δε χρειαζόταν να τα γράψεις όλα αυτά, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βαριέσαιΕννοείται ότι όπως τα έγραψες είναι. Και ξαναρωτώ, για τη μαλακία που δέρνει και τους δύο εμείς τί φταίμε; Γι' αυτό υπάρχουν οι δικηγόροι και τα δικαστήρια, να πάνε να τα βρούνε. Κι αν ο ένας θέλει να κάνει κακό στην επιχείρηση και τη φήμη του άλλου μπορεί και χωρίς όλη αυτή τη μανούρα με ζημιωμένο τον κόσμο ή/και τρίτες επιχειρήσεις.
Ντάξει φίλε, ότι καλό σε αυτό τον τόπο να πάμε να το σκίσουμε γιατί βάζουμε το εγώ μας πάνω από κάθε τι (είτε γιατί φράγκα, είτε γιατί καπρίτσιο/εγωισμός, κτλ, κτλ). Αντίστοιχα πχ, βλέπουμε τι γίνεται στο μπάσκετ αυτές τις μέρες. Που να τους πάρει και να τους σηκώσει, εγώ γουστάρω να δω και να ευχαριστηθώ μπάσκετ και αυτοί οι καριόληδες δε με αφήνουνΕ, ακριβώς το ίδιο και με το θέμα που έχει προκύψει αυτές τις μέρες.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Εμενα η ιστορία δείχνει πως αυτοί που έχουν χρήματα δεν χαρίζουν σε κανένα και τα διεκδικούν, οπότε ναι εαν του είχαν πει πάρε 10 χιλ για το gp δεν θα ακούγαμε τπτ τώρα
Παρεμπιπτόντως εαν θελει να του κάνω μια προσφορά για το xsr να το.παρω εγω να έχω Καβατζα τα ανταλλακτικά για το δικό μου και να πάρω και την ακραπα που φοραει![]()
Σωστά.
Δεν μπορώ να κρίνω ποιός απο τους 2 έχει δίκιο και ποιός άδικο.
Δεν ξέρω τον "χώρο". Οι κατηγορίες του dna έχουν βάση σε κάποιο βαθμό. Είμαι σίγουρος όμως, οτι ήξερε πολύ καλά τι έκανε και πού ήταν.
Το μόνο στο οποίο με βρίσκει σύμφωνο, είναι οτι αυτός ο Σέρβος, δεν έπρεπε να είναι σε αυτό το γκρούπ.
Ακόμα, το "σε όλες τις χώρες συμβαίνουν αυτά" δεν με καλύπτει. Στα @@ μου... Να γίνει αυστηρότερος ο Ζαφειρόπουλος στις διοργανώσεις του...
Μεταξύ μας, αν οι διοργανώσεις του είναι τόσο "μπουρδέλο" όσο ακούγεται, ήταν θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να του την κάνει...
Δεν θέλω να πάρω θέση στο ποιός απο τους 2 έχει δίκιο και ποιός άδικο. Απο τη μία υπάρχει μια παιδιάστικη συμπεριφορά και απο την άλλη υπάρχουν κάποιες σκιές και ημιπαρανομίες. Δεν ξέρω όμως τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους και έχω βρεθεί και εγώ σε φάσεις να πώ "θα σε γαμήσω" σε κάποιον... Απλά δεν έχω τόσα λεφτά να το κάνω...
Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι οτι μου φαίνεται οτι ήταν θέμα χρόνου να γίνει όλο αυτό... Απλά ελπίζω να λυθεί το θέμα της πίστας. Πιστεύω οτι θα λυθεί, γιατι τώρα υπάρχει μία εταιρία που τη διαχειρίζεται, σε αντίθεση με τα προηγούμενα σκηνικά που φαινόταν σαν να μην ενδιαφερόταν ο ιδιοκτήτης και τόσο ωστε να ασχοληθεί παραπάνω.
Χάρη ο ντιενέης ισχυρίζεται οτι ο αγώνας διεξαγόταν στα ίδια γκρούπ στα οποία έτρεχαν μη συμμετέχοντες στον αγώνα, το οποίο είναι φάουλ αν όντως είναι αλήθεια...
Όταν συμμετέχεις σε έναν αγώνα, ξέρεις οτι υπάρχει ρίσκο να πέσουν πάνω σου γιατι πιέζουν όλοι όσο πάει.
Όταν έχεις μπεί σε td όμως που υποτίθεται οτι υπάρχουν κάποιοι κανόνες, δεν περιμένεις ο άλλος να σου έρθει με 1000 και να σε καρφώσει στο άκυρο...
Ο Ζαφειρόπουλος εχει ακουσει ενα καρο παραπονα για την οργανωση και για τους αγωνιζομενους καφρους. Δεν έδινε δεκαρα και εχει διωξει κοσμο απο τα td με φρασεις "ετσι ειναι αν σου αρεσει" αρκετες φορες. Πανω απο ολα οι γληγοροι! Τωρα μπορει και να ασχοληθεί.