Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 110

Θέμα: 8ος αγώνα MotoGP 2025 GoPro Grand Prix of Aragon στο MotorLand Aragón

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Ο Μαρκ δεν νικαει απλα.Ο Μαρκ τραβαει μαζι του στις νικες τον αδερφο του.Και ο αδερφος του τραβαει τον Αλντεγκερ.Ο Πεκο δεν μπορει καν να νικησει τον Αλεξ που ειναι σε δορυφορικο περσινο μηχανακι.Οποτε με λιγα λογια αυτο που λεω εινα ιοτι ο πεκο θα μπορουσε να αποδεχτει την μοιρα του να τερματιζει πισω απο τον Μαρκ.Αλλα εδω ξαναλεω βλεπει οτι ειναι πιο αργος και απο τον Αλεξ.Δεν ξερω αν εχουμε ιδεα τι σημαινει αυτο για την ψυχολογια και τα νευρα του.Το ξερει κι αυτος και το ξερουμε κι εμεις οτι ο Αλεξ δεν ειναι πιο γρηγορος αναβατης απο τον Πεκο.Οποτε ποιος φταιει αν δεν φταιει η Ντουκατι που ο Αλεξ πιεζει ΟΣΟ θελει και δεν πεφτει ενω ο Πεκο μολις πιεσει πεφτει.Στονερ δεν υπαρχουν πια κα ιθαυματα δεν γινονται,το προβλημα βρισκεται στο μηχανακι του Πεκο και ο Πεκο τους κοιταει και περιμενει να κανουν κατι.
    Που είναι το πρόβλημα ?
    Ίδιο με τον κοντό δεν έχει ?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ο Μαρκ δεν νικαει απλα.Ο Μαρκ τραβαει μαζι του στις νικες τον αδερφο του.Και ο αδερφος του τραβαει τον Αλντεγκερ.Ο Πεκο δεν μπορει καν να νικησει τον Αλεξ που ειναι σε δορυφορικο περσινο μηχανακι.Οποτε με λιγα λογια αυτο που λεω εινα ιοτι ο πεκο θα μπορουσε να αποδεχτει την μοιρα του να τερματιζει πισω απο τον Μαρκ.Αλλα εδω ξαναλεω βλεπει οτι ειναι πιο αργος και απο τον Αλεξ.Δεν ξερω αν εχουμε ιδεα τι σημαινει αυτο για την ψυχολογια και τα νευρα του.Το ξερει κι αυτος και το ξερουμε κι εμεις οτι ο Αλεξ δεν ειναι πιο γρηγορος αναβατης απο τον Πεκο.Οποτε ποιος φταιει αν δεν φταιει η Ντουκατι που ο Αλεξ πιεζει ΟΣΟ θελει και δεν πεφτει ενω ο Πεκο μολις πιεσει πεφτει.Στονερ δεν υπαρχουν πια κα ιθαυματα δεν γινονται,το προβλημα βρισκεται στο μηχανακι του Πεκο και ο Πεκο τους κοιταει και περιμενει να κανουν κατι.
    Να του κάνουν τι; Να του ανοίγουν το γκάζι περισσότερο; Όλοι είναι πιο γρήγοροι από πέρυσι με τα φετινά μηχανάκια, του Πεκου συμπεριλαμβανομένου.
    Δεν συμφωνώ σε αυτά που γράφεις. Και ο Αλεξ πέφτει, και ο ΜΜ πέφτει όταν πιέζει ή ακόμα και όταν δεν πιέζει. Στο ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο GP25 είναι μια εκδοχή. Μια άλλη εκδοχή είναι πως ο Αλεξ τον έχει ράψει και ψάχνει ότι δικαιολογίες μπορεί να βρει για να μην καταλήξει ομπρελοκοπελλίτσος του Αλεξ του χρόνου.

Κάτι έγραψε και ο ΔΠ του motosport εχθές, και υποστηρίζει αυτή την οπτική...

" Κάθε χρονιά είναι μια νέα αρχή. Μηδενίζει το κοντέρ. Παντως τα ρεκόρ πέφτουν, άρα κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα και κάποιοι έχουν. Σκεφτήκατε ποτέ ότι η επιμονή του Μπανιάΐα να χρησιμοποιεί το GP25 (που είναι ένα αναβαθμισμένο GP24), μπορεί να είναι για να χρησιμοποιεί την εξέλιξη που του κανει και την διαφορά από το περσινό σαν άλλοθι για τις ήττες που έχει δεχτει; Αν είχε π.χ. GP24, πως θα δικαιολογείτο όταν του έδινε τέσσερα -πέντε δευτερόλεπτα ο Άλεξ;"
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Ας πω κ γω την γνωμη μου ως υπεργνωστης του αθληματος
    Ο Πεκο ειναι καλυτερος απο τον Αλεξ ξεκαθαρα
    οπως ο ΜΜ ειναι ξεκαθαρα καλυτερος απο ολους
    το GP25 ειναι χειροτερο απο το 24(ο Ντιτζια εχει τετοιο κ τον γλεντανε)
    απλα οχι τοσο ωστε καποιος με 24ρι να κερδιζει
    τον ΜΜ που δεν τον πολυνοιαζει αν δεν ειναι ολα αψογα
    παει με οτι του δωσεις
    Αν ειχαν ολοι ιδιο ο ΜΜ παλι θα εκανε πλακα
    μετα θα ηταν ο Πεκο κ μετα ο Αλεξ
    Αυτο που μου την σπαει στον Πεκο ειναι οτι
    οκ ρε φιλε δεν σου ταιριαξε καλα το μηχανακι
    παλεψε ομως δειξε οτι σκυλιαζεις
    μην μου το παιζεις δημοσιος υπαλληλος

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    παει με οτι του δωσεις
    Δηλαδή άμα τον βάλουν σε GP24 θα ξυπνήσει και θα είναι 1:1 με τον συνταξιούχο ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή άμα τον βάλουν σε GP24 θα ξυπνήσει και θα είναι 1:1 με τον συνταξιούχο ?
    Ξαναδιαβασε το μνμ μου πιο προσεκτικα και θα δεις οτι η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι ηδη εκει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Γιατί να μην έχει εξελιχθεί ο Άλεξ σε πιο γρήγορο από τον πεκο?
    Υπάρχει κάτι που το απαγορεύει?
    To 2023 τερματησε 9ος με 177 βαθμους...Το 2024 τερματησε 8ος με 173 βαθμους.Ο Πεκο χτυπαγε 500αρες...Και τωρα μεσα σε 8 αγωνες ο Αλεξ εχει ηδη 201 βαθμους.Αυτο δεν ειναι ΟΛΟΙ βελτιωθηκαν,αυτο ειναι cheat τυπου ''god mode'' οπως λενε και οι gamers.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    παει με οτι του δωσεις
    Θα διαφωνίσω λίγο γιατί χρησιμοποιείς ως παράδειγμα τον DiGia, o οποίος είναι σταθερά από τους χειρότερους οδηγούς που πέρασας από την Ducati.

2022|Τελευταίο Ducati, 20oς στο Πρωτάθλημα (Να θυμηθούμε ότι ήθελαν να τον στείλουν την πρώτη χρονιά και έκανε μία νίκη πυροτέχνημα και παρέμεινε)
    2023|Προτελευταίο Ducati με τελευταίο τον τότε σακατεμένο Bastianini, 12ος στο Πρωτάθλημα
    2024|Προτελευταίο Ducati, 10ος στο Πρωτάθλημα

Κατά τα άλλα, μάλλον δεν έχεις άδικο, αν ήταν λίγο αλλιώς τα μηχανάκια, θα είχαμε πάλι πρώτο τον ΜΜ και θα υπήρχε διαφορετική βαθμολογία για τους υπόλοιπους.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Να του κάνουν τι; Να του ανοίγουν το γκάζι περισσότερο; Όλοι είναι πιο γρήγοροι από πέρυσι με τα φετινά μηχανάκια, του Πεκου συμπεριλαμβανομένου.
    Δεν συμφωνώ σε αυτά που γράφεις. Και ο Αλεξ πέφτει, και ο ΜΜ πέφτει όταν πιέζει ή ακόμα και όταν δεν πιέζει. Στο ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο GP25 είναι μια εκδοχή. Μια άλλη εκδοχή είναι πως ο Αλεξ τον έχει ράψει και ψάχνει ότι δικαιολογίες μπορεί να βρει για να μην καταλήξει ομπρελοκοπελλίτσος του Αλεξ του χρόνου.

"
    Πραγματικα πιστευεις οτι η τεραστια διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ Πεκο και Αλεξ τα προηγουμενα χρονια ειναι λογικο να γυρισει ετσι τουμπα φετος??Μιλαμε για τους ιδιους αναβατες,ακριβως στα ιδια μηχανακια,ακριβως στις ιδιες ομαδες.Εγω δεν το εχω ξαναδει αυτο και αδυνατω να πιστεψω οτι ειναι μια φυσιολογικη εξελιξη.

Πραγματικα πιστευεις οτι η τεραστια διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ Πεκο και Αλεξ τα προηγουμενα χρονια ειναι λογικο να γυρισει ετσι τουμπα φετος??Μιλαμε για τους ιδιους αναβατες,ακριβως στα ιδια μηχανακια,ακριβως στις ιδιες ομαδες.Εγω δεν το εχω ξαναδει αυτο και αδυνατω να πιστεψω οτι ειναι μια φυσιολογικη εξελιξη.
    Μη ξεχνάς ότι τόσα χρόνια ο Pecco είχε δεδομένα από όλους τους οδηγούς.
    Φέτος ο Alex έχει τα δεδομένα του καλύτερου, κάνει προπονήσεις με τον καλύτερο και γενικά τη βοήθεια του καλύτερου.

Αυτό που πιστεύω και είμαι βέβαιος, ειναι πως τελικα τα 23αρια με τα 24αρια τα χωριζαν το χάος. Και αυτό που επίσης πιστεύω, ειναι πως η ψυχολογία του έγινε θρύψαλα όταν δεν είδε μόνο τον ΜΜ να είναι αλλού με ίδιο μηχανάκι, αυτό πάνω κάτω το ήξερε από πέρυσι, αλλά όταν είδε πως δεν μπορεί με την καμία να φτάσει τον Αλεξ.

Αντε στην αρχή, τα δώσεις πλεονέκτημα στα 24αρια γιατί είχαν έτοιμα τα περσινά δεδομένα. Έχουν περάσει ήδη αρκετοί αγώνες χωρίς βελτίωση από την πλευρά του εκτός της γκρίνιας πως δεν έχει αίσθηση με το μπροστινό. Τουλάχιστον σήμερα, το πάλεψε να μην χάσει από τον Acosta ευτυχώς.

Γενικά, δεν πολυπιστευω θεωρίες. Μπροστά σου είναι, αν μπορείς πέρνα τον. Βγήκε και ζήτησε λέει από την Ducati, να δώσουν το GP25 στον Αλεξ, για να τους πει πως να βελτιωθεί...είναι σοβαρές κουβέντες αυτές;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Μη ξεχνάς ότι τόσα χρόνια ο Pecco είχε δεδομένα από όλους τους οδηγούς.
    Φέτος ο Alex έχει τα δεδομένα του καλύτερου, κάνει προπονήσεις με τον καλύτερο και γενικά τη βοήθεια του καλύτερου.
    Τα δεδομένα όλων, τα έχουν όλοι. Εχθές βγήκε ο Pecco και έλεγε πως στις δύο αριστερές της πίστας, έχανε 0,5" από τον ΜΜ.
    Τα δεδομένα σου λένε τι κάνει ο άλλος, όχι πως να κάνεις κι εσύ το ίδιο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Μέλος
    Αυτό που πιστεύω και είμαι βέβαιος, ειναι πως τελικα τα 23αρια με τα 24αρια τα χωριζαν το χάος. Και αυτό που επίσης πιστεύω, ειναι πως η ψυχολογία του έγινε θρύψαλα όταν δεν είδε μόνο τον ΜΜ να είναι αλλού με ίδιο μηχανάκι, αυτό πάνω κάτω το ήξερε από πέρυσι, αλλά όταν είδε πως δεν μπορεί με την καμία να φτάσει τον Αλεξ.

Αντε στην αρχή, τα δώσεις πλεονέκτημα στα 24αρια γιατί είχαν έτοιμα τα περσινά δεδομένα. Έχουν περάσει ήδη αρκετοί αγώνες χωρίς βελτίωση από την πλευρά του εκτός της γκρίνιας πως δεν έχει αίσθηση με το μπροστινό. Τουλάχιστον σήμερα, το πάλεψε να μην χάσει από τον Acosta ευτυχώς.

Γενικά, δεν πολυπιστευω θεωρίες. Μπροστά σου είναι, αν μπορείς πέρνα τον. Βγήκε και ζήτησε λέει από την Ducati, να δώσουν το GP25 στον Αλεξ, για να τους πει πως να βελτιωθεί...είναι σοβαρές κουβέντες αυτές;
    Μπορεί να γίνει αυτό μέσα στην χρονιά να του δώσουν GP25 και ας έχει ξεκινήσει με GP24
    Από θέμα κανονισμούς δηλαδή

Τα δεδομένα όλων, τα έχουν όλοι. Εχθές βγήκε ο Pecco και έλεγε πως στις δύο αριστερές της πίστας, έχανε 0,5" από τον ΜΜ.
    Τα δεδομένα σου λένε τι κάνει ο άλλος, όχι πως να κάνεις κι εσύ το ίδιο.
    Θυμάμαι από περυσι που σε κάποιο αρθρο λέγανε ότι η εργοστασιακή έχει τα δεδομένα των δοριφορικών, και το ανάποδο όχι. Μπορεί να θυμάμαι λάθος.
    Επίσης θυμάμαι που έβλεπα σε αρθρο ότι οι τηλεμετρίες είναι τόσο αναλυτικές που μπορείς να καταλάβεις τι και πως το κάνει ο άλλος, συμπεριλαμβανομενου θέση μοτοσυκλέτας, φρενου, γκαζιού και σώματος.

Αν βρω τα αρθρα θα τα παραθέσω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Θυμάμαι από περυσι που σε κάποιο αρθρο λέγανε ότι η εργοστασιακή έχει τα δεδομένα των δοριφορικών, και το ανάποδο όχι. Μπορεί να θυμάμαι λάθος.
    Επίσης θυμάμαι που έβλεπα σε αρθρο ότι οι τηλεμετρίες είναι τόσο αναλυτικές που μπορείς να καταλάβεις τι και πως το κάνει ο άλλος, συμπεριλαμβανομενου θέση μοτοσυκλέτας, φρενου, γκαζιού και σώματος.

Αν βρω τα αρθρα θα τα παραθέσω.
    Από όσο έχω διαβάσει, όλα τα data των Ducati είναι διαθέσιμα μεταξύ τους. Ανεξάρτητα δορυφορικών και εργοστασιακής ομάδας.
    Αλλά απ ότι έλεγε ο Crutchlow, από την εποχή των Honda, “I saw the data, I saw what he does week-in week-out. If I could do it, I would do it, but it’s impossible.

Τσπ, ο ΜΜ είναι αυτός που είναι. Ο Pecco είναι η απογοήτευση φέτος. Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα πως θα έχει τέτοια διαφορά από Αλεξ (αλλά και γενικότερα).
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Εγώ το έλεγα και το πίστευα πως ο πεκος θα καταρρεύσει ψυχολογικά μόλις δει οτι δεν θα φτάνει τον Μαρκ.και αυτό έγινε.απλα μετά τον πήραν αμπαριζα και άλλοι.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2025, 10:10
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2025, 10:42
  3. 16ος Αγώνας MotoGP Motul Grand Prix of Japan στο Mobility Resort Motegi
    από sanctusan στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2024, 12:22
  4. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2024, 18:40