Σελίδα 15 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 269

Θέμα: Το SH 150 δεν το περνάνε τα φορτηγά στις εθνικές

Νέο μέλος

SH 150 ''Το Τρελό Μπιστόνι''

Πριν το αγοράσω το Δεκέμβρη του 2023 είχα δει το παρακάτω βίντεο και λέω ''το μηχανάκι μπισταει'', 132 χιλιόμετρα γράφει σε κάποια φάση... Τελικά έχω πιάσει 100 χιλιόμετρα στην ανηφόρα της Συγγρού (προς κέντρο) γιατί δεν εμπιστεύομαι τα φρένα του να το τελικιασω στην κατηφόρα, σίγουρα στην κατηφόρα θα πάει παραπάνω αλλά πιστεύω ή ότι το μηχανάκι στο βίντεο είναι πειραγμένο ή ότι ο αναβάτης είναι 50 κιλά, Με εμένα πάνω το μηχανάκι δεν πάει έτσι ούτε σε τελική ούτε και στο ρυθμό που επιταχύνει. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το μηχανάκι δεν μπισταει έτσι; Το μηχανάκι μπισταει αλλά όχι τόσο. Τι τελική έχει το δικό σας sh 150;

Ύστερα θα μου πεις τι να την κάνεις την τελική άμα δεν εμπιστεύεσαι το πως θα συμπεριφερθεί αν πλακωθείς στα φρένα... Είναι απλά μια λόξα που έχω από 12 χρονών όταν οδηγούσα yamaha chappy και έβλεπα τους φίλους μου με τα honda chaly να με περνάνε σαν σταματημένο... (Ποτέ ξανά yamaha από τότε)
    Τελευταία τροποποίηση από patinias; 08/06/2025 στις 21:45.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Μήπως θέλει φούσκωμα για να μπιστηξει κι άλλο;

Μέλος
    Εσύ πόσα κιλά είσαι και τι ύψος έχεις?
    Επίσης μήπως έχεις ανεμοθωρακα τοποθετημένο?

Το λέω γιατί όλα αυτά παίζουν πολύ ρόλο και πόσο μάλλον σε αυτά τα κυβικά εκατοστά και δύναμη (που δεν υπάρχει)

Βέβαια το λες και ο ίδιος ότι δεν είναι του χαρακτήρα του και καλείται να επιτελέσει τέτοιο ρόλο.

Υ.γ. chappy είχα και εγώ και όντας υποψιασμένος δεν τα έστηνα με άλλους χαχα

Νέο μέλος
    Δεν έχω ανεμοθωρακα γιατί άκουσα ότι άμα τρέχεις με αυτό ή άμα φυσάει δεν έχεις τιμόνι... οπότε λέω αστο, είναι και κακάσχημο. 113 κιλά είμαι και 1.86

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patinias Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ανεμοθωρακα γιατί άκουσα ότι άμα τρέχεις με αυτό ή άμα φυσάει δεν έχεις τιμόνι... οπότε λέω αστο, είναι και κακάσχημο. 113 κιλά είμαι και 1.86
    δικαβαλος απο μονος σου...
    MM93 the GOAT the rest are details…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Πρόσεξε μην παραμπιστηξει ,και μετά μπιστηξεις κι εσύ,και μπιστηξετε αυτό στον μαστρομπιστουλα,κι εσύ στον γιατρομπιστουλα.

Νέο μέλος
    Ήθελα να ανοίξω ένα νέο κύκλο συζητήσεων για το sh150 αλλά μου το συγχωνεύσατε και στην ουσία μου το θάψατε... Εν πάση περιπτώσει το sh είναι ένα εργαλείο για ψαρομάλληδες που έχουν φάει την άσφαλτο με το κουτάλι και θέλουν να παίξουν λίγο με άνεση και στιλ χωρίς να χαλάνε πολλά λεφτά για να το συντηρήσουν και τα σχετικά έξοδα

Όταν μελετάμε δυστυχήματα να χτυπάμε και κανένα ξύλο να μας προστατεύουν οι νύμφες... Σε φόρουμ μηχανόβιων βρισκόμαστε, death wishes μας λένε, απαράδεκτο τα μελετάμε και οι ίδιοι

Μέλος
    Ήθελα να ανοίξω ένα νέο κύκλο συζητήσεων για το sh150 αλλά μου το συγχωνεύσατε και στην ουσία μου το θάψατε... Εν πάση περιπτώσει το sh είναι ένα εργαλείο για ψαρομάλληδες που έχουν φάει την άσφαλτο με το κουτάλι και θέλουν να παίξουν λίγο με άνεση και στιλ χωρίς να χαλάνε πολλά λεφτά για να το συντηρήσουν και τα σχετικά έξοδα

Όταν μελετάμε δυστυχήματα να χτυπάμε και κανένα ξύλο να μας προστατεύουν οι νύμφες... Σε φόρουμ μηχανόβιων βρισκόμαστε, death wishes μας λένε, απαράδεκτο τα μελετάμε και οι ίδιοι
    τι ψαχνεις να βρεις δεν εχω καταλαβει...

Νέο μέλος
    Τίποτα απλά να μιλάμε για sh ... Το γουστάρω γι' αυτό

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Εν πάση περιπτώσει το sh είναι ένα εργαλείο για ψαρομάλληδες που έχουν φάει την άσφαλτο με το κουτάλι και θέλουν να παίξουν λίγο με άνεση και στιλ χωρίς να χαλάνε πολλά λεφτά για να το συντηρήσουν και τα σχετικά έξοδα
    Όλα αυτά με ένα σκούτερ που πάει με το ζόρι 100;
    when life gets complicated... i ride.

Νέο μέλος
    Δεν τα βγάζει με το ζόρι τα 100 χιλιόμετρα, τα βγάζει εύκολα, μπορείς να ταξιδέψεις με αυτή την ταχύτητα, από εκεί και πάνω δεν ξέρω, δεν ανεβάζει γρήγορα. Είναι ένα μηχανάκι που δεν το σταματάνε οι μπάτσοι ιδιαίτερα σε άσπρο χρώμα και μαμά, γιατί φαίνεται κυριλέ, εμπνέει σεβασμό και αξιοπρέπεια, είναι ο πιο in τρόπος να πας στη δουλειά το πρωί και για καφέ το απόγευμα στο κέντρο

Μέλος
    Δεν τα βγάζει με το ζόρι τα 100 χιλιόμετρα, τα βγάζει εύκολα, μπορείς να ταξιδέψεις με αυτή την ταχύτητα, από εκεί και πάνω δεν ξέρω, δεν ανεβάζει γρήγορα. Είναι ένα μηχανάκι που δεν το σταματάνε οι μπάτσοι ιδιαίτερα σε άσπρο χρώμα και μαμά, γιατί φαίνεται κυριλέ, εμπνέει σεβασμό και αξιοπρέπεια, είναι ο πιο in τρόπος να πας στη δουλειά το πρωί και για καφέ το απόγευμα στο κέντρο
    η αστυνομια...??? επειδη ειναι Honda ???

Νέο μέλος
    Όσο πιο πολύ το πειράζεις το μηχανάκι τόσο σε σταματάνε, αν θες και εξάτμιση είσαι σίγουρος στο μπλόκο, Το SH έχει αυτή την κυριλαδα που περνάει τα μπλόκα στο έτσι

Μέλος
    Όσο πιο πολύ το πειράζεις το μηχανάκι τόσο σε σταματάνε, αν θες και εξάτμιση είσαι σίγουρος στο μπλόκο, Το SH έχει αυτή την κυριλαδα που περνάει τα μπλόκα στο έτσι
    να παρεις το 350, ειναι ποιο κυριλε και γκομενοπαγιδα.

Διαχρονικά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	6c79d6e222b7de9618e4c5c3a9b8f0f8.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	34,3 KB 
ID:	462967
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παρόμοια θέματα

1. τι τοθελες το ντουκι αμα δεν φτανουν τα ποδια σου
    από panavour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2019, 07:25
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2008, 16:24
  3. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 13:13
  4. Το Rcv211 όπως δεν το είδατε ποτέ
    από sapila racing στο forum Off topic