Σελίδα 38 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738394041424348 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 723

Θέμα: Μέγαρα και το χάλι τους.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Εγω θα πω ενα...κράζω την πίστα των Μεγάρων απ οταν μπήκα πρώτη φορά ειναι ενα χωραφοπιστο.....ΑΛΛΑ...δεν παύει να ειναι πιο ασφαλής απ οποιονδήποτε δρομο εκει εξω..έπεσε συμφορουμιτης πρόσφατα απο δικο του θεμα...αν δεν ηταν στην πίστα ίσως να μην ζούσε πια και κάπου εκει αποδεικνύεται τι διαφορά εχει η πίστα με το δρομο....ακόμα και τα Μέγαρα..
    Throttle that mysterious friend of ours

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Ρωτάς πολλά και αυτά μπορούν να απαντηθούν από τα παιδιά του φόρουμ στις συναντήσεις σας.
    Εγώ ένα θα πω,Και στο γκρουπ του moto.gr μπορεί να γίνει η πατάτα και να σε ρίξει κάποιος από λάθος.καθως και σε αυτό υπάρχουν μεγάλες διαφορές επιπέδου.
    Τι θέλω να πω με αυτό,στην πίστα μπαίνεις με γνώση ότι κινδυνεύεις πάντα,αλλά και στο πίσω μέρος του μυαλου σου πως το μηχανάκι μπορεί να το πετάξεις.
    Είναι κάπως όπως όταν πας στο καζίνο, παίρνεις μαζί σου όσα λεφτά δεν θα σε πειράξει να χάσεις.τα έχεις στο μυαλό σου χαμένα και περίσσια.
    Έτσι είναι και το μηχανάκι+εξοπλισμός όταν πας στην πίστα.
    Φυσικά δεν πας για να χάσεις τίποτα αλλά και αυτό είναι στις πιθανότητες.
    Να στο θέση διαφορετικά λοιπόν........
    Πηγαίνοντας στην πίστα των Μεγάρων και γνωρίζοντας τις κινδύνους που έχει η οδήγηση μια μηχανής (έξω και μέσα στην πίστα) πόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να συμβεί η στραβή λόγω κακής κατάστασης της πίστας, ελλείψεων ασφαλείας και ωχαδερφισμου των διοργανωτών;;;; Βλέπεις, στο δρόμο τα ποσοστά τα ξέρω. Αλλά πηγαίνοντας στην πίστα θα ήθελα να ξέρω τι πιθανότητες έχω αν τηρούνται οι κανόνες (πίστας διοργάνωσης, ασφαλείας) και τι πιθανότητες αν είναι όλα ό,τι να ναι! Γιατί....... Να πληρώσω για να έχω τις ίδιες πιθανότητες με τον δρόμο δεν το κάνω.
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Εν τω μεταξύ στο fb
    Συνημμένο 462955
    ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.. Δεν ήξερα ότι διοργανώνουν το underground WSBK στα Σέρρας..

Μου θυμίζει μια γαλλική ταινία, για έναν τύπο έκανε ΜMA και είχε ένα ατύχημα και μετά πάθαινε κρίση πανικού στο ρινγκ και ο προπονητής του τον πήγε Σουηδία για να παίξει σε ένα underground ring και τελικά σκότωσε έναν και μετά σκότωσαν τον προπονητή του γιατί ένας άλλος που τον είχε κερδίσει σαν ερασιτέχνης ήθελε να τον πλήξει…

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Προβολή μηνύματος
    Πηγαίνοντας στην πίστα των Μεγάρων και γνωρίζοντας τις κινδύνους που έχει η οδήγηση μια μηχανής (έξω και μέσα στην πίστα) πόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να συμβεί η στραβή λόγω κακής κατάστασης της πίστας, ελλείψεων ασφαλείας και ωχαδερφισμου των διοργανωτών;;;; Βλέπεις, στο δρόμο τα ποσοστά τα ξέρω. Αλλά πηγαίνοντας στην πίστα θα ήθελα να ξέρω τι πιθανότητες έχω αν τηρούνται οι κανόνες (πίστας διοργάνωσης, ασφαλείας) και τι πιθανότητες αν είναι όλα ό,τι να ναι! Γιατί....... Να πληρώσω για να έχω τις ίδιες πιθανότητες με τον δρόμο δεν το κάνω.

No offence αλλά δεν υπάρχει τέλεια διοργάνωση…
    Σας το ειπε και ο μακντεθ παραπάνω.
    Όχι δεν αυξάνει τις πιθανότητες ατυχήματος μια κακή διοργάνωση αλλά η βλακεία που δέρνει ορισμένους.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Κάπου στην 35 σελίδα σταμάτησα να διαβάζω.....
    Κι αυτό γιατί έχουμε πιάσει και διυλίζουμε το κουνούπι....
    Γιατί ο ντιενει έκανε ότι έκανε, ποιος είναι καραγκιόζης, ποιος είναι κάγκουρας, ποιος είναι γρήγορος, ποιος είναι ελέφαντας....
    Δεν έχω μπει πίστα ποτέ, κυρίως για δύο λόγους. Πρώτα δεν είχα χρήματα για στολή και δεύτερον γιατί αν γινόταν οτιδήποτε στην πίστα δε θα υπήρχαν τα χρήματα για επισκευή της μηχανής.

Οδηγώ μηχανή τα τελευταία 25 χρόνια. Δε με νοιάζει ποιος έχει λεφτά για δικηγόρους, ποιος το κάνει για την πάρτη του, για να έχει ακόλουθους, για να βρει το δίκιο του ή γιατί απλά του πήραν το παιχνίδι από τα χέρια.
    Το μόνο που με νοιάζει είναι αν κάποια μέρα θα αποφασίσω να μπω στην πίστα, το οποίο συνεπάγεται μια καλή αγορά εξοπλισμού και λεφτά στην άκρη για την στραβή.
    Και πείτε μου όσοι έχετε μπει στην πίστα των Μεγάρων (όχι Σέρρες δε θα ανέβω γιατί αν γίνει κάτι θα μείνω επάνω), θεωρείτε ότι αυτή η πίστα πληροί τους κανόνες ασφαλείας; Έχει τα προβλεπόμενα σε περίπτωση πτώσης μηχανής σε οιοδήποτε σημείο ή θα βρεθώ αγκαλιά με καμιά φυστικιά;
    Και σε ό,τι αφορά τα TD, εγώ που θα μπω για πρώτη φορά, πόσο θα κινδυνέψω από άλλους αναβάτες; Θα είναι μπατε σκύλοι αλέστε; Θα πρέπει να οργανωθώ μόνο μέσω του φόρουμ, γιατί αλλιώς παίζω τη ζωή μου κορώνα γράμματα;
    Ερωτήσεις ενός απλού οδηγού μηχανής που σκέφτεται να το δοκιμάσει......

Το όλο συμβάν έβγαλε στην επιφάνεια διάφορα προβλήματα αναφορικά με την πίστα των Μεγάρων και τις διοργανώσεις TD.
    Γιατί δεν μένουμε σε αυτό και καθόμαστε και ασχολούμαστε με το γιατί ο DNA έκανε ότι έκανε (μπορεί και το κάνει), γιατί ο Ζαφ. διοργάνωσε ένα TD και το έφτασε μέχρι την Κυριακή το πρωί (με τεράστια ταλαιπωρία για ορισμένους).......
    Ο άλλος έσπασε το μηχανάκι, κόντεψε να σκοτωθεί και κάνει ό,τι κάνει. Ακύρωσαν ένα τρακ ντάι (όποιος κι αν το έκανε) και έχετε πέσει να τον φάτε (που στην τελική είστε όρθιοι και με τα μηχανάκια σας)

Η πίστα είναι ασφαλής?
    Η διοργάνωση των TD είναι αυτή που πρέπει να είναι??
    Πόσο παίζω τη ζωή μου και την αρτιμέλεια της μηχανής μου από τους υπόλοιπος που είναι στην πίστα???

Αλλά κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!!!!!
    Ιωάννα, κάθε πράγμα έχει ένα ρίσκο, από το να πας για καφέ έως το να μπεις πίστα.

Το πως ζυγίζει ο καθένας μας το ρίσκο είναι εντελώς υποκειμενικό.
    Αντίστοιχα υποκειμενική είναι και η ασφάλεια σε ότι αφορά οδηγική συμπεριφορά εντός πίστας. (όχι στις προδιαγραφές που είναι μετρήσιμο αλλά ξαναλέω στους κοινωνούς της πίστας ήτοι τους οδηγούς)
    ΚΑΝΕΝΑΣ διοργανωτής δεν μπορεί να ξέρει τι έχει ο οποιοσδήποτε στο κεφάλι του. Είναι αδύνατο. π.χ. εσύ μπαίνεις και για τον χ-ψ λόγο θες να ξεσπάσεις τα νεύρα σου ή είσαι αυτοκτονική ή ξεχάστηκες ή μπήκε μέλισσα στο κράνος σου ή οτιδήποτε και πέφτεις πάνω σε κάποιον. Ο διοργανωτής γιατί να φταίει?
    Το μόνο που μπορεί να γίνει από μεριάς πίστας/διοργανωτή , είναι σε ακραίες περιπτώσεις και κατ' επανάληψη να φάει BAN ο προβληματικός οδηγός
    Επίσης σε ότι αφορά ρυθμό, αν π.χ. εγώ έχω ταλέντο και είμαι πολύ σβέλτος αλλά δεν έχω ξαναπάει πίστα , θα πρέπει βάσει πρωτοκόλλου να μπω σε αρχάριο γκρουπ που και πάλι είναι κάτι που δεν μπορεί να ξέρει κανείς από πριν .

Αυτά όλα που λέω βέβαια είναι δική μου σκοπιά. π.χ. εγώ αν έμπαινα πίστα είχα ήδη σκεφτεί ότι αν γίνει μλκ θα τα πληρώσω τσέπη. είτε φταίω είτε όχι . Ένα ρίσκο που αναγνωρίζω και αποδέχομαι για να απολαύσω κάτι πιο ειδικό και θεσπέσιαλ από την οδηγήση στον δρόμο .

Ερώτηση κρίσεως:

Πάω π.χ. στον Χούντρα/Κούτρα για σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης και ένας έτερος οδηγός κάνει λάθος και πέφτει πάνω μου.
    Με πληρώνει κάποιος?|
    The Dirty Harry

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση κρίσεως:

Πάω π.χ. στον Χούντρα/Κούτρα για σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης και ένας έτερος οδηγός κάνει λάθος και πέφτει πάνω μου.
    Με πληρώνει κάποιος?|

Moderator
    Και μόνο που λες οτι εχεις τις ίδιες πιθανότητες με το δρομο φαινεται πόσο δεν ξερεις τι σημαίνει πίστα και δεν εχεις επαφή με το άθλημα οποτε οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση απλά δεν εχει νοημα..

Στο λεει ένας ηλιθιος που εχει κανει και το δρομο πίστα κάποτε και εχει πέσει και στα δύο με πολύ διαφορετικά αποτέλεσματα

Παλαιό μέλος
    Οχι, ειναι 50 φορες πιο ασφαλης ακομα και με κακη οργανωση. Μην ξεχνάς οτι οι μισοι εκει μεσα πιεζουν στο οριο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κ

Πόσο παίζω τη ζωή μου και την αρτιμέλεια της μηχανής μου από τους υπόλοιπος που είναι στην πίστα???

Αλλά κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!!!!!

Ακριβώς το αντίθετο. Επειδή χάνετε το δάσος εξαιτίας ενός δέντρου γίνεται η κουβέντα.

Τα ερωτήματα σου, δεν μπορούν να απαντηθούν αν δεν έχεις σκοπό να δοκιμάσεις κάτι. Σαν να λέμε πως θέλω να αρχίσω να χαζεύω τον βυθό, αλλά τι θα συμβεί αν έρθει κατά πάνω μου σκάφος, λευκός καρχαρίας, καρέτα καρέτα και πάνε τσάμπα τα λεφτά για τη λεία στολή και τα carbon πέδιλα. Ε, δεν πηγαίνεις γιατί μάλλον δεν είναι ψηλά στις προτεραιότητες σου.

Ενοικίαση εξοπλισμού γίνεται, την έκαναν πολλά παιδιά. Κάθε πίστα ή "πίστα" είναι ασφαλέστερη από τον δρόμο.-

Αν πας, έχοντας στο μυαλό σου πως πηγαίνεις για την εμπειρία και οδηγήσεις σύμφωνα με το πόσο άνετα νιώθεις, θα περάσεις μια χαρά. Τα group των αρχάριων, είναι μια χαρά για να μπει ο οποιοσδήποτε χωρίς να κινδυνέψει. Όπως αντίστοιχα και το group του moto που τουλάχιστον εγώ, δεν είδα και δεν νομίζω να έγινε καμία καφρίλα. Επομένως, αν θεωρείς πως η εμπειρία οδήγησης σε μια πίστα, έχει κάτι να σου προσφέρει, πήγαινε. Αλλιώς είναι χαμένος χρόνος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς το αντίθετο. Επειδή χάνετε το δάσος εξαιτίας ενός δέντρου γίνεται η κουβέντα.

Τα ερωτήματα σου, δεν μπορούν να απαντηθούν αν δεν έχεις σκοπό να δοκιμάσεις κάτι. Σαν να λέμε πως θέλω να αρχίσω να χαζεύω τον βυθό, αλλά τι θα συμβεί αν έρθει κατά πάνω μου σκάφος, λευκός καρχαρίας, καρέτα καρέτα και πάνε τσάμπα τα λεφτά για τη λεία στολή και τα carbon πέδιλα. Ε, δεν πηγαίνεις γιατί μάλλον δεν είναι ψηλά στις προτεραιότητες σου.

Ενοικίαση εξοπλισμού γίνεται, την έκαναν πολλά παιδιά. Κάθε πίστα ή "πίστα" είναι ασφαλέστερη από τον δρόμο.-

Αν πας, έχοντας στο μυαλό σου πως πηγαίνεις για την εμπειρία και οδηγήσεις σύμφωνα με το πόσο άνετα νιώθεις, θα περάσεις μια χαρά. Τα group των αρχάριων, είναι μια χαρά για να μπει ο οποιοσδήποτε χωρίς να κινδυνέψει. Όπως αντίστοιχα και το group του moto που τουλάχιστον εγώ, δεν είδα και δεν νομίζω να έγινε καμία καφρίλα. Επομένως, αν θεωρείς πως η εμπειρία οδήγησης σε μια πίστα, έχει κάτι να σου προσφέρει, πήγαινε. Αλλιώς είναι χαμένος χρόνος.
    Η μόνη καφρίλα στου μοτο αν μπορεις να την πεις ετσι ηταν απο σβελτους που όμως κοιταγαν και πρόσεχαν όλους τους αναβάτες.. 1-2 που ήταν πολυ γρήγοροι πήγαν μόνοι τους σε αλλα γκρουπ κατά τη διάρκεια της μέρας για να περάσουμε όλοι όμορφα......δεν ακούστηκε ουτε μισο παραπάνο εκτος απ οτι χάσαμε το πρώτο σεσσιον λογο αργοπορίας κλπ....ίσα ίσα το feedback ηταν άριστο ακομα και απ τον άνθρωπο που έπεσε στο τέλος της ημέρας και αντί να κάνει φασαρίες κλπ είπε και πάλι καλα που ήμουν στη πίστα για αυτο και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κι αλλο τρακντει για όσους θέλανε επανάληψη της φάσης γιατί η δεύτερη φορα ειναι πιο ωραια και για όσους δεν μπόρεσαν την πρώτη..δυστυχώς με τα κούνηματα του Mrντιενει δεν έγινε ποτέ και το κάναμε στην Επίδαυρο....οχι όλοι αλλα πολλοί....αυτο ειναι η Ελλάδα μας και οι κάτοικοι της κατ επέκταση

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Spoiler: Εμφάνιση
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Ιωάννα, κάθε πράγμα έχει ένα ρίσκο, από το να πας για καφέ έως το να μπεις πίστα.

Το πως ζυγίζει ο καθένας μας το ρίσκο είναι εντελώς υποκειμενικό.
    Αντίστοιχα υποκειμενική είναι και η ασφάλεια σε ότι αφορά οδηγική συμπεριφορά εντός πίστας. (όχι στις προδιαγραφές που είναι μετρήσιμο αλλά ξαναλέω στους κοινωνούς της πίστας ήτοι τους οδηγούς)
    ΚΑΝΕΝΑΣ διοργανωτής δεν μπορεί να ξέρει τι έχει ο οποιοσδήποτε στο κεφάλι του. Είναι αδύνατο. π.χ. εσύ μπαίνεις και για τον χ-ψ λόγο θες να ξεσπάσεις τα νεύρα σου ή είσαι αυτοκτονική ή ξεχάστηκες ή μπήκε μέλισσα στο κράνος σου ή οτιδήποτε και πέφτεις πάνω σε κάποιον. Ο διοργανωτής γιατί να φταίει?
    Το μόνο που μπορεί να γίνει από μεριάς πίστας/διοργανωτή , είναι σε ακραίες περιπτώσεις και κατ' επανάληψη να φάει BAN ο προβληματικός οδηγός
    Επίσης σε ότι αφορά ρυθμό, αν π.χ. εγώ έχω ταλέντο και είμαι πολύ σβέλτος αλλά δεν έχω ξαναπάει πίστα , θα πρέπει βάσει πρωτοκόλλου να μπω σε αρχάριο γκρουπ που και πάλι είναι κάτι που δεν μπορεί να ξέρει κανείς από πριν .

Αυτά όλα που λέω βέβαια είναι δική μου σκοπιά. π.χ. εγώ αν έμπαινα πίστα είχα ήδη σκεφτεί ότι αν γίνει μλκ θα τα πληρώσω τσέπη. είτε φταίω είτε όχι . Ένα ρίσκο που αναγνωρίζω και αποδέχομαι για να απολαύσω κάτι πιο ειδικό και θεσπέσιαλ από την οδηγήση στον δρόμο .

Ερώτηση κρίσεως:

Με πληρώνει κάποιος?|
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Ότι είπαν. Αν θες να δοκιμάσεις ζυγίζεις τα ρίσκα και αποφασίζεις να έρθεις ή όχι. Και εννοείται πως οποιαδήποτε πίστα είναι πολύ ασφαλέστερη του δημόσιου δρόμου, ενώ και με την κατάλληλη καθοδήγηση (εφ' όσον υπάρχει από το διοργανωτή) μπορείς και να βελτιωθείς ως οδηγός. Προσωπικά μόνο καλό μου έκαναν τα δύο track days που συμμετείχα με τη βοήθεια του moto.gr. Τις προάλλες πήγα μια γρήγορη βόλτα μέχρι Βίλια και η διαφορά στην οδήγησή μου ήταν τεράστια σε σχέση με 1,5 μήνα πριν και τη συμμετοχή μου στα track days.

Για μένα Ιωάννα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Στραβές μπορεί να γίνουν παντού, ακόμα κι όταν περπατάς να πέσεις κάτω πχ (πέρσι ο οπτικός μου έπαθε ρήξη χιαστού ή κάτι τέτοιο προσπαθώντας να βάλει την παντόφλα του στην παραλία ). Μακάρι να ξανανοίξουν τα Μέγαρα για τους δύο τροχούς να ξαναπάμε να γουστάρουμε την παρέα και τη βόλτα μέσα στην πίστα
    Τελευταία τροποποίηση από grinderx; 10/06/2025 στις 12:03.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Η μόνη καφρίλα στου μοτο αν μπορεις να την πεις ετσι ηταν απο σβελτους που όμως κοιταγαν και πρόσεχαν όλους τους αναβάτες.. 1-2 που ήταν πολυ γρήγοροι πήγαν μόνοι τους σε αλλα γκρουπ κατά τη διάρκεια της μέρας για να περάσουμε όλοι όμορφα......δεν ακούστηκε ουτε μισο παραπάνο εκτος απ οτι χάσαμε το πρώτο σεσσιον λογο αργοπορίας κλπ....ίσα ίσα το feedback ηταν άριστο ακομα και απ τον άνθρωπο που έπεσε στο τέλος της ημέρας και αντί να κάνει φασαρίες κλπ είπε και πάλι καλα που ήμουν στη πίστα για αυτο και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κι αλλο τρακντει για όσους θέλανε επανάληψη της φάσης γιατί η δεύτερη φορα ειναι πιο ωραια και για όσους δεν μπόρεσαν την πρώτη..δυστυχώς με τα κούνηματα του Mrντιενει δεν έγινε ποτέ και το κάναμε στην Επίδαυρο....οχι όλοι αλλα πολλοί....αυτο ειναι η Ελλάδα μας και οι κάτοικοι της κατ επέκταση
    Όχι αγαπητέ, δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΡΙΛΑ γιατι ακόμα και αυτοί που πήγαιναν πιο γρήγορα, πρόσεχαν τους υπόλοιπους και δεν περνούσαν φίλερ ή στην είσοδο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Οτι ειπε ο Θοδωρης τουλαχιστον 5 φορες σε αυτο το θεμα...

Δυακολευομαι πραγματικα να καταλαβω τους τοσους "προβληματισμους" και το γραμμα του νομου σε χωρα/κοινωνια/καθημερινοτητα που ολα ειναι στο περιπου και ειμαστε ολοι ΟΚ με αυτο οπου και οπως μας βολευει..

Για μενα τα πραγματα ειναι ειναι απλα:

1. Το χωραφι εκλεισε γιατι ο συγκεκριμενος κυριος επαθε ζημια (1000 χιλιομετρα μακρυα αλλα δεν γ@μεις) και εχει τον χρονο/χρημα/μεσα να πιεσει προς καθε κατευθυνση για να πληρωθει για την ζημια του.
    2. Το χωραφι ειναι με διαφορα οτι πιο ασφαλες απο οποιονδηποτε δημοσιο δρομο. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο τοτε υπαρχει σοβαρο θεμα αντιληψης.. Μας πειραζουν οι εν δυναμει 1-2 Ροσσιδες σε κλειστο κυκλο, απο το kinder εκπληξη δημοσιο οδικο δικτυο και τους χρηστες του.
    3. Δεν με ενοχλει η Κυριακη που εχασα. Με ενοχλει που ο συγκεκριμενος κυριος δεν ηταν ουτε πρωταρης, ουτε χθεσινος, εχει μπει πολλες φορες και τωρα που εκατσε η στραβη (που απευχομαι σε ολους φυσικα) εχει βαλει θεους και δαιμονες να συνεχισει την κοντρα του με τον διοργανωτη και παιρνει η μπαλα ολο τον κοσμο που επελεγε με αυτον τον τροπο να μην ειναι καφρος στους δρομους.

Ολα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.. και ψαχνουμε συννεφα να πεσουμε..

Σε μια χωρα και μια καθημερινοτητα που ολοι κανουμε οτι μας βολεψει (αλλος πολυ και αλλος λιγο για τους ευθικτους) πιασαμε να αναλυσουμε τις αδειες και τα της νομοθεσιας.. Απολυτα υποκριτικο. Ειδικα απο ανθρωπους που δεν μπαινουν, εμπαιναν, η σκοπευουν να μπουν.. Αλλα απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει και αν καει που λεει και ο λαος...

p.s. Δεν ειμαι απο τον κοσμο που μπαινει/εμπαινε πιστα.. Ωστοσο το βρηκα καλη ευκαιρια για οσο και οταν ειναι διαθεσιμη..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Όχι αγαπητέ, δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΡΙΛΑ γιατι ακόμα και αυτοί που πήγαιναν πιο γρήγορα, πρόσεχαν τους υπόλοιπους και δεν περνούσαν φίλερ ή στην είσοδο.
    Ειπα ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ.....αμέσως εσυ σε θιξαμε....Λουκρητία..

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παρόμοια θέματα

1. "Η μοτοσυκλέτα, ο μοτοσυκλετιστής και το ταξίδι τους".
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2008, 23:58
  2. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  5. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων