moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πω πω πω πω. Φέρτε τις σφουγγαριστρες να σκουπίσουμε το πάτωμα γιατι θα γλυστρισουμε και θα σπάσουμε κάνα γοφάρι. Απο την μία τα φτυσιματα στο πάτωμα,όταν πρόκειται για ινδοκινεζικα ρετρό τύπου ενφιλτ,μπενελλι, γιαβα κλπ,,και τώρα τα σαλάκια,όταν προκειται για Χόντα.
Αν τα δεις και τα συγκρίνεις μεταξύ τους, μόνο και μόνο οπτικά, καταλαβαίνεις τη διαφορά ποιότητας....
Δεν ειναι οτι δεν θέλουμε μια ρετρό τύπου μηχανή. Ειναι οτι θέλουμε μια ρετρό τύπου μηχανή, με ποιότητα.
Τα benelli, Enfield Java κτλ, ειναι επιεικώς απαράδεκτα απο πλευράς ποιότητας, και κανει μπαμ μόλις πλησιάσει κανεις στα 2 μέτρα.
Υπάρχουν κινέζικα και κινέζικα και ινδικά και ινδικά, μια χαρά είναι τα royal enfield από άποψη ποιότητας, τουλάχιστον το hunter 350 και το classic 350 που έχω οδηγήσει και μπορώ να μιλήσω γι αυτά ήταν ικανοποιητικά σε θέμα ποιότητας. Και το benelli το imperiale 400 επίσης ποιοτικότατο, αλλά πολύ βαρύ. Αλλά είναι ένα σκαλί κάτω από τα αντίστοιχα Ιαπωνικά στο κομμάτι και της ποιότητας και της οδήγησης. Gb 350s που οδήγησα και το yamaha sr400 του 2016 που επίσης έχω οδηγήσει είναι ποιοτικότερα και αυτό φαίνεται όταν τα δεις από κοντά και τα συγκρίνεις. Από την άλλη υπάρχουν και τα κινέζικα τύπου brixton που πραγματικά είναι πολύ κακής ποιότητας και τα keeway καλύτερα σαφώς από τα brixton αλλά πάλι όχι ιδιαίτερα ποιοτικά και μετά τα jawa που αναφέρεις που επίσης ποιοτικά, τουλάχιστον κανά 2 που έχει τύχει να δω από κοντά και να ανέβω πάνω, πάλι κατώτερης ποιότητας από τα royal enfield και το imperiale. Οπότε δεν τίθεται θέμα φτυσίματος και πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό το κόμπλεξ που αναφέρεις με τα κινέζικα, απλά δεν είναι όλα τα κινέζικα και όλα τα ινδικά το ίδιο, υπάρχουν εταιρίες που έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά και πλέον είναι σχεδόν στα ίσα με ευρωπαϊκά και ιαπωνικά, όπως π.χ. τα cf moto και τα voge, υπάρχουν άλλες που είναι ποιοτικές αλλά ένα βήμα κάτω, όπως τα enfield, τα bajaj και τα benelli και μετά υπάρχουν και αυτές που ποιοτικά είναι πάρα πολύ πίσω, όπως αυτές που ανέφερα, οπότε καλό είναι να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.
Και επιμένω ότι τα 700 ευρώ παραπάνω για το gb350s αξίζουν γιατί παίρνεις ένα πραγματικά αλεξίσφαιρο μοτέρ που λειτουργεί χαμηλόστροφα και έχει και μεγαλύτερη ροπή από τα 350αρια της enfield και το imperiale, ενώ παράλληλα ζυγίζει λιγότερο, πράγμα που σου δίνει και μία παραπάνω ικανοποίηση όταν το οδηγείς. Το μόνο του μειονέκτημα για μένα σε σύγκριση με τα enfield και το imperiale είναι η εμφάνιση, αλλά αυτό αν έχεις μεράκι και σου αρέσει να βάζεις τη δική σου πινελιά στη μοτοσυκλέτα το φτιάχνεις.
Τελευταία τροποποίηση από Papower; 12/06/2025 στις 23:15.
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
GB350 βγήκε για να ανταγωνιστεί το hunter που έχει πουλήσει 550000 κομμάτια στην Ινδία.
Στο θέμα της ποιότητας δε μπορεί ένα γιαπωνέζικο να μπει στο ίδιο τσουβαλι με ινδιάνικο,πόσο μάλλον με κινέζικο.
Δυστυχώς και το gb και το hunter πάσχουν από το σύνδρομο V7,που ο μισός κ***ς του συνεπιβάτη κρέμεται έξω από τη σέλλα,σε αντίθεση με ιμπεριαλε/κιουτζέ που έχει άπλετο χώρο.
Παίδες να ρωτήσω κάτι άσχετο..
Το 3ήμερο χρειάστηκε να κατέβω Καλαμάτα για κάτι δουλειές.
Παρασκευή έφαγα την κλασσική κίνηση οπότε και να ήθελες δεν μπορούσες να τρέξεις.
Στην επιστροφή (μετά του Α. Πνεύματος, έφυγα Τρίτη), πήγαινα (κλασσικά) σβέλτα..
Παρατήρησα ότι όσοι ήταν στο δρόμο πήγαιναν σιγά και μάλιστα σε κάτι φάσεις πήγαιναν δεξιά κονβόι και είχα την αριστερή όλη δική μου.
Η μόνη σκέψη που έκανα είναι ότι όλοι κάνουν ομαδική οικονομία![]()
Την επόμενη ημέρα τυχαία σε κουβέντα με φίλο μου είπε όλη τη φάση με τα νέα μέτρα..![]()
![]()
Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα, καθώς έχω κλείσει τηλεοράσεις, sites, κλπ. Γενικά έχω κατεβάσει ρολά στα πάντα.
Δηλ. παίζει να μου σκάσει αφαίρεση, 700άρες κλπ;;
Με το μηχανάκι τι κάνουμε; Εσείς τι (θα) κάνετε;![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.