Αρχίσαμε![]()
![]()
![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Throttle that mysterious friend of ours
Καταρχην ειναι εντυπωσιακο που βρηκες την αριστερη αδεια. Συνηθως συμβαινει το αντιθετο.
Ο ΚΟΚ μολις ψηφιστηκε (ζωη σε λογου μας) αλλα αν δεν κανω λαθος πρεπει να δημοσιευτει σε καποιο φεκ πρωτα πριν αρχισει να εφαρμόζεται.
Οπότε ολα καλά.
Απο δω και περα....υπομονη. Γενικά έχω καταλάβει ότι αν τηρεις τα βασικα (κρανος δηλ) μεσα στην πόλη δεν εχεις να φοβασαι τίποτα. Ποτέ δεν άλλαξε κάτι, δεν θα αλλάξει και στο μέλλον οπότε χωρίς έλεγχο οι ιδιοι καφροι θα μεινουμε.
Εκτος πολης προσοχη στα ρανταρ. Ειδικά τα σταθερά (παθων!)
Γενικά όλα ειναι λαχείο, με τη διαφορα οτι προσεχεις να μην σου κάτσει.
Το γοφαρι είναι ψάρι κρύου νερού και δεν ευδοκιμεί σε θερμά στραβοστόμικα κλίματα
Το γοφάρι,η γφαρι στα λαρισινα,είναι ο γοφός.Παρτε μια λίστα από γυμνες μοτό από τιμές 4 έως 6 χιλιαδες.Προσοχη στους ίππους κάθε μιας.
https://www.car.gr/classifieds/bikes...=6000&sort=pra
Αυτό λέω, πήγαιναν όλοι κότες δεξιά καθώς πρέπει να ψηφίστηκε. Ο φίλος μου είπε ότι είναι σε ισχύ από 01/06.
Το πρόβλημά μου είναι ότι, έχοντας άγνοια για όλα τα παραπάνω, πήγαινα πολύ πάνω από το όριο. Το ίδιο και με το μηχανάκι στην ΑΟ.
Τώρα σου λέει πάνω από 10km έχεις αυτό, πάνω από 20 εκείνο, κλπ, ώσπου καταλήγεις να χάνεις και το δίπλωμα δια βίου.
Οπότε απλά αναρωτιέμαι αν και τι έχω να περιμένω..
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Αν συμβαίνει αυτό, τότε επιβεβαιώνεται η παροιμία,κι ο άγιος φοβέρα θέλει .Αυτό το βλέπω τους τελευταίους μήνες στην ΛΕΑ.Μολις αρχίσανε τα πρόστιμα και οι αφαιρέσεις διπλωμάτων,τώρα την παραβιάζουν αρκετά λιγότεροι.
Τελευταία τροποποίηση από panavour; 13/06/2025 στις 16:09.
έβγαζε θέματα το F800S/ST ?