Σελίδα 104 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 4549499100101102103104105106107108109114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.546 έως 1.560 από 1858

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Πολλές φορές εχει χρειαστεί να περιμενω κι εγω γραμμή πισω από αλλους στο φανάρι, δεν έχω αντιληφθει να δυσανασχετεί κανείς.

Πάντως σε γενικές γραμμές, απ'ότι εχω καταλάβει ο νεος κοκ ειναι λίγο κουκουρουκου. Ένα ακόμα επικοινωνιακο εργαλείο να δειξουν ότι ενδιαφέρονται και τιποτα παραπάνω.

Δεν το έβλεπα να έρχεται, τόσα χρόνια Γερμανία έπρεπε να "επενδύσω" σε ένα γερμανικο διπλωμα οδήγησης διατηρώντας και το ελληνικό. Σιγά μην ήλεγχε κανείς (ειδικά στην Ελλάδα!) ότι θα είχα δυο διπλώματα...

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Τζωρτζ δε γίνεται αυτό. Αν θυμάμαι σωστά και δεν κάνω μεγάλο λάθος σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να παραδώσεις το Ελληνικό δίπλωμα πρώτα, να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι, κτλ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    https://www.facebook.com/share/v/1Yrw4HTqjG/

Με ένα πεντακοσαρικακι παραπάνω πάντως παίρνεις αυτό.

QJ
    Απαράδεκτα ποιοτικά.
    Ούτε να μου το χάριζαν δεν το έπαιρνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος

Χόντα θέμε ρε!!!
    καλη φαση

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator

Τι άκυρη σύγκριση ειναι αυτή? Αυτός που θέλει 350αρι commuter Δεν θα κοιτάξει καν το 600αρι qj, το οποίο είναι τελείως διαφορετική κατηγορία από το honda....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Πολλές φορές εχει χρειαστεί να περιμενω κι εγω γραμμή πισω από αλλους στο φανάρι, δεν έχω αντιληφθει να δυσανασχετεί κανείς.

Πάντως σε γενικές γραμμές, απ'ότι εχω καταλάβει ο νεος κοκ ειναι λίγο κουκουρουκου. Ένα ακόμα επικοινωνιακο εργαλείο να δειξουν ότι ενδιαφέρονται και τιποτα παραπάνω.

Δεν το έβλεπα να έρχεται, τόσα χρόνια Γερμανία έπρεπε να "επενδύσω" σε ένα γερμανικο διπλωμα οδήγησης διατηρώντας και το ελληνικό. Σιγά μην ήλεγχε κανείς (ειδικά στην Ελλάδα!) ότι θα είχα δυο διπλώματα...
    Δεν γίνεται αυτό αδερφέ μου!
    Το παραδίδεις το δίπλωμα και επιστρέφει στην Ελλάδα. Μετά εμφανίζεται στο σύστημα στην Ελλάδα ως κρατημένο (ο όρος είναι διαφορετικός αλλά δεν τον θυμάμαι τώρα)

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Άρα καλά θυμόμουν
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Κριμα..... Θα ήταν καλή καβάτζα, τουλαχιστον ψυχολογικά.

Νέο μέλος
    Όπως είπε ένας φίλος άνωθεν. Μπαίνεις να διαβάσεις απόψεις για ένα πανέμορφο commuter, με χαμηλή κατανάλωση και ιαπωνική ποιότητα κατασκευής και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Μακάρι να δουν το thread περισσότεροι κάτοχοι, για να πουν και σε εμάς τους υποψήφιους αγοραστές τα υπέρ και τα κατά της μοτοσυκλέτας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από merkbair Προβολή μηνύματος
    Όπως είπε ένας φίλος άνωθεν. Μπαίνεις να διαβάσεις απόψεις για ένα πανέμορφο commuter, με χαμηλή κατανάλωση και ιαπωνική ποιότητα κατασκευής και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Μακάρι να δουν το thread περισσότεροι κάτοχοι, για να πουν και σε εμάς τους υποψήφιους αγοραστές τα υπέρ και τα κατά της μοτοσυκλέτας.
    Επειδή μαλλον κυρίως απευθύνθηκεςσε μένα ,για το νήμα Honda 350 ,θα σου απαντήσω τα εξής:Είναι σύνηθες στα μοτοσυκλετιστικα φόρουμ να ανοίγεται ένα θέμα για κάποιο μοντέλο,και να διευρύνεται η συζήτηση,και σε άλλα μοντέλα και μάρκες,και συχνά νά γίνεται μεγάλη παραγωγική αντιπαράθεση.Αυτο γενικά δεν είναι κακό, αρκεί να μην εκτροχιάζεται με προσωπικές αντιπαραθεσεις.Οσον αφορά το ενδιαφέρον σου για το συγκεκριμένο μοντέλο, επειδή είναι τελείως καινούργιο,δύσκολα θα βρεις ιδιοκτήτη,οπότε θα αρκεσθεις στα "δημοσιογραφικά" βιντεάκια και αναφορές,με τις γνωστές τους ιδιαιτερότητες και παθογένειες, ειδικά όταν παρουσιάζουν μοτό,με "μεγάλο" όνομα,και ειδικά όταν τα έχουν παραλάβει απ' τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες (ο νοων-νοειτω.)Μπορεις βέβαια αν είσαι Αθήνα να πας στην αντιπροσωπεία να το κάνεις τεστ.(Το καλύτερο).Η καθαρα προσωπική μου άποψη,για το συγκεκριμένο είναι ότι λόγω ίππων,και τιμής ,θα τα βρει πολύ "σκούρα" στην Ελληνική αγορά,που οι περισσότεροι κοιτάνε να αξιοποιήσουν και το τελευταίο Ευρώ.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Επειδή μαλλον κυρίως απευθύνθηκεςσε μένα ,για το νήμα Honda 350 ,θα σου απαντήσω τα εξής:Είναι σύνηθες στα μοτοσυκλετιστικα φόρουμ να ανοίγεται ένα θέμα για κάποιο μοντέλο,και να διευρύνεται η συζήτηση,και σε άλλα μοντέλα και μάρκες,και συχνά νά γίνεται μεγάλη παραγωγική αντιπαράθεση.Αυτο γενικά δεν είναι κακό, αρκεί να μην εκτροχιάζεται με προσωπικές αντιπαραθεσεις.Οσον αφορά το ενδιαφέρον σου για το συγκεκριμένο μοντέλο, επειδή είναι τελείως καινούργιο,δύσκολα θα βρεις ιδιοκτήτη,οπότε θα αρκεσθεις στα "δημοσιογραφικά" βιντεάκια και αναφορές,με τις γνωστές τους ιδιαιτερότητες και παθογένειες, ειδικά όταν παρουσιάζουν μοτό,με "μεγάλο" όνομα,και ειδικά όταν τα έχουν παραλάβει απ' τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες (ο νοων-νοειτω.)Μπορεις βέβαια αν είσαι Αθήνα να πας στην αντιπροσωπεία να το κάνεις τεστ.(Το καλύτερο).Η καθαρα προσωπική μου άποψη,για το συγκεκριμένο είναι ότι λόγω ίππων,και τιμής ,θα τα βρει πολύ "σκούρα" στην Ελληνική αγορά,που οι περισσότεροι κοιτάνε να αξιοποιήσουν και το τελευταίο Ευρώ.
    Βέβαια δεν έγινε αυτό που περιγράφεις αλλά σχολίασες με ειρωνεία τα λεγόμενα άλλων ατόμων που μέχρι εκείνη την στιγμή συμμετείχαν και από το Post σου και κάτω εκτροχιάστηκε η κουβέντα σε τέτοιο βαθμό που αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε όλο το νήμα εδώ για να μην χαλάσει το σχετικό Post.

Αλλά όπως ξαναείπα και παραπάνω, αυτό μπορεί να γίνει ανεκτό μία φορά γιατί άνθρωποι είμαστε λέμε και καμία μλκ να περνάει η ώρα.
    Την δεύτερη φορά όμως πάει να πει ότι δεν μάθαμε από την πρώτη .

Για να δούμε.
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Βέβαια δεν έγινε αυτό που περιγράφεις αλλά σχολίασες με ειρωνεία τα λεγόμενα άλλων ατόμων που μέχρι εκείνη την στιγμή συμμετείχαν και από το Post σου και κάτω εκτροχιάστηκε η κουβέντα σε τέτοιο βαθμό που αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε όλο το νήμα εδώ για να μην χαλάσει το σχετικό Post.

Αλλά όπως ξαναείπα και παραπάνω, αυτό μπορεί να γίνει ανεκτό μία φορά γιατί άνθρωποι είμαστε λέμε και καμία μλκ να περνάει η ώρα.
    Την δεύτερη φορά όμως πάει να πει ότι δεν μάθαμε από την πρώτη .

Για να δούμε.
    Επειδή γράφω από κινητό και δεν έχω φατσούλες, ίσως για αυτό παρεξηγηθηκα.Αν έβαζα φατσούλα με γέλιο ισως το βλέπανε αλλιώς.Το σχόλιο το έχω γράψει το ίδιο σε 10 φόρουμ και κανείς δεν το παρεξήγησε.Τα σαλάκια και τα φτυσιματα ,όλοι μας τα έχουμε (στην μεταφορική τους διάσταση) εκφράσει όταν βλέπουμε ένα μηχανάκι,και δεν αποτελεί για μένα (γιατί πρώτος εγώ το έχω κάνει) προσβολή προς το πρόσωπο κανενός Ειλικρινά στο λέω,αν και δεν νομίζω να το πιστέψεις.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Επειδή γράφω από κινητό και δεν έχω φατσούλες, ίσως για αυτό παρεξηγηθηκα.Αν έβαζα φατσούλα με γέλιο ισως το βλέπανε αλλιώς.Το σχόλιο το έχω γράψει το ίδιο σε 10 φόρουμ και κανείς δεν το παρεξήγησε.Τα σαλάκια και τα φτυσιματα ,όλοι μας τα έχουμε (στην μεταφορική τους διάσταση) εκφράσει όταν βλέπουμε ένα μηχανάκι,και δεν αποτελεί για μένα (γιατί πρώτος εγώ το έχω κάνει) προσβολή προς το πρόσωπο κανενός Ειλικρινά στο λέω,αν και δεν νομίζω να το πιστέψεις.
    Οι φατσούλες υπάρχουν για να γίνεται εύκολα αντιληπτό το υφος των γραπτών μας.
    Αν δεν τα χρησιμοποιούμε, δε φταίει ο αναγνώστης αν το πάρει στραβά.

Επιπλέον, δεν μας απασχολεί η αντιμετώπιση που είχες από τα άλλα φόρουμ, κάποιο άλλο σε έδιωξε, εδώ γράφεις ακόμα (για την ώρα).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Οι φατσούλες υπάρχουν για να γίνεται εύκολα αντιληπτό το υφος των γραπτών μας.
    Αν δεν τα χρησιμοποιούμε, δε φταίει ο αναγνώστης αν το πάρει στραβά.

Επιπλέον, δεν μας απασχολεί η αντιμετώπιση που είχες από τα άλλα φόρουμ, κάποιο άλλο σε έδιωξε, εδώ γράφεις ακόμα (για την ώρα).
    Σας ευχαριστώ πολύ.

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic