Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 179

Θέμα: Honda GB350S

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Papower Προβολή μηνύματος
    Τέτοιου στυλ μοτοσυκλέτες δεν τις παίρνεις για την ιπποδύναμη. Όσους τους ενδιαφέρει η ιπποδύναμη υπάρχουν άλλες πολύ καλύτερες και πιο value for money επιλογές. Το αν ένα μοτέρ έχει 20 άλογα επίσης δεν το κάνει αυτόματα αλεξίσφαιρο. Πάρε ένα brixton με 18 άλογα και έλα μετά από τρία-τέσσερα χρόνια να μας πεις για το πως λειτουργεί το μοτέρ του (και αναφέρω τη συγκεκριμένη μάρκα γιατί γνωστός το πήρε για το γιο του ένα 250άρι και μετά τα 10 χιλιάδες χιλιόμετρα άρχισε να καίει λάδια...). Το τι σχέση έχει αυτό που λες με το κινητό και τις 3 μέρες χρήσης δεν μπορώ να καταλάβω, μιλάμε για ένα μοτέρ που είναι δοκιμασμένο από το 2021 στην Ιαπωνία, 4+ χρόνια και δεν έχει βγάλει κιχ.
    Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω τα 20 άλογα του Honda, με τα 20 άλογα του Brixton... Κι εννοείται πως μια τέτοια μοτοσικλέτα, όποιος την πάρει συνειδητά, δεν την παίρνει για την ιπποδύναμη, είναι ένα φοβερό commuter, το οποίο μπορεί να σου δώσει και αγχολυτικές στιγμές με μια μικρή βόλτα ή απόδραση. Από και και πέρα, μιλώντας για ένα κινητήρα Honda, και μάλιστα τόσο μικρής ιπποδύναμης, εκεί πήγαινε το σχόλιό μου, αλίμονο αν δεν ήταν κι αλεξίσφαιρο...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω τα 20 άλογα του Honda, με τα 20 άλογα του Brixton... Κι εννοείται πως μια τέτοια μοτοσικλέτα, όποιος την πάρει συνειδητά, δεν την παίρνει για την ιπποδύναμη, είναι ένα φοβερό commuter, το οποίο μπορεί να σου δώσει και αγχολυτικές στιγμές με μια μικρή βόλτα ή απόδραση. Από και και πέρα, μιλώντας για ένα κινητήρα Honda, και μάλιστα τόσο μικρής ιπποδύναμης, εκεί πήγαινε το σχόλιό μου, αλίμονο αν δεν ήταν κι αλεξίσφαιρο...
    Ναι έτσι όπως το θέτεις ισχύει και τα εξτρά χρήματα που πληρώνεις για το gb είναι ακριβώς για τον κινητήρα και για την ετικέτα made in japan με ότι αυτό συνεπάγεται. Όχι ότι τα royal enfield δεν είναι καλά, απλά θέλουν λίγο παραπάνω προσοχή στο δούλεμα και στη συντήρηση. Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας αγοράζει αυτό που προτιμά φυσικά, απλά κατά τη γνώμη μου το να δώσεις ένα 700άρι παραπάνω για να έχεις λίγο παραπάνω το κεφάλι σου ήσυχο για μένα είναι σημαντικό. Και δεν το λέω για να προμοτάρω το honda, ούτε με πληρώνει φυσικά η honda ούτε έχω honda μηχανάκια και είμαι κολλημένος, ένα gpz έχω παλαιοτάτων χρόνων κι ένα suzuki adress σκουτεράκι για μέσα στη πόλη. Πάντως το gb350 σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω για δεύτερη μηχανή για χαλαρές βόλτες και καμιά μικρή εξόρμηση και ενδεχομένως να το κάνω και το προσωπικό μου project και να το customαρω λίγο. Το μόνο που με κρατάει και δεν πάω αύριο να το αγοράσω είναι γιατί κοιτάζω παράλληλα και για κανένα μεταχειρισμένο yamaha sr400 μήπως μπορέσω να βρω, αλλά δυστυχώς τζίφος όσο καιρό το ψάχνω.
    Τελευταία τροποποίηση από Papower; 13/06/2025 στις 23:30.

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Ναι έτσι όπως το θέτεις ισχύει και τα εξτρά χρήματα που πληρώνεις για το gb είναι ακριβώς για τον κινητήρα και για την ετικέτα made in japan με ότι αυτό συνεπάγεται. Όχι ότι τα royal enfield δεν είναι καλά, απλά θέλουν λίγο παραπάνω προσοχή στο δούλεμα και στη συντήρηση. Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας αγοράζει αυτό που προτιμά φυσικά, απλά κατά τη γνώμη μου το να δώσεις ένα 700άρι παραπάνω για να έχεις λίγο παραπάνω το κεφάλι σου ήσυχο για μένα είναι σημαντικό. Και δεν το λέω για να προμοτάρω το honda, ούτε με πληρώνει φυσικά η honda ούτε έχω honda μηχανάκια και είμαι κολλημένος, ένα gpz έχω παλαιοτάτων χρόνων κι ένα suzuki adress σκουτεράκι για μέσα στη πόλη. Πάντως το gb350 σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω για δεύτερη μηχανή για χαλαρές βόλτες και καμιά μικρή εξόρμηση και ενδεχομένως να το κάνω και το προσωπικό μου project και να το customαρω λίγο. Το μόνο που με κρατάει και δεν πάω αύριο να το αγοράσω είναι γιατί κοιτάζω παράλληλα και για κανένα μεταχειρισμένο yamaha sr400 μήπως μπορέσω να βρω, αλλά δυστυχώς τζίφος όσο καιρό το ψάχνω.
    Ισχύει για το SR 400, πολύ σπάνιο σε μεταχείρω.
    Είχα σταμπάρει και ένα SR 500 το παλιό το κλασικό (μάλλον από Πάτρα, δεν θυμάμαι) με πολλά καλούδια αλλά δεν προλάβαινα τον ιδιοκτήτη, μια ανέβαζε την αγγελία, μια την κατέβαζε για καιρό, τεσπα.
    Βάλε μια φωτογραφία το GPZ σε spam on-spam off φάση να κ@υλώσουμε λίγο.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Ισχύει για το SR 400, πολύ σπάνιο σε μεταχείρω.
    Είχα σταμπάρει και ένα SR 500 το παλιό το κλασικό (μάλλον από Πάτρα, δεν θυμάμαι) με πολλά καλούδια αλλά δεν προλάβαινα τον ιδιοκτήτη, μια ανέβαζε την αγγελία, μια την κατέβαζε για καιρό, τεσπα.
    Βάλε μια φωτογραφία το GPZ σε spam on-spam off φάση να κ@υλώσουμε λίγο.
    Χαχαχα με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω καμιά πρόσφατη φωτογραφία της κούκλας μου, δεν θέλω όμως να σε ξενερώσω λέγοντας ότι εμφανισιακά λόγω της ηλικίας του (είναι του 88 μοντέλο) έχει χάσει τη γυαλάδα του, αλλά μοτερικά είναι απίστευτο, γύρω στα 550 χιλιάδες χιλιόμετρα και το μηχανάκι δεν έχει βγάλει ποτέ σοβαρά θέματα. Το πήρα στα 450 χιλιάδες χιλιόμετρα από το θείο μου που το είχε παραμελημένο "εξωτερικά" είναι η αλήθεια, αλλά το συμμάζεψα σταδιακά. Ισχύει για τα sr ότι δεν τα βρίσκεις και η πλάκα είναι ότι κυκλοφόρησε και το 2016 το 400αρι, αλλά μάλλον δεν πούλησε αρκετά ή αυτοί που το έχουν δεν το δίνουν (ούτε εγώ θα το έδινα ).

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Χαχαχα με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω καμιά πρόσφατη φωτογραφία της κούκλας μου, δεν θέλω όμως να σε ξενερώσω λέγοντας ότι εμφανισιακά λόγω της ηλικίας του (είναι του 88 μοντέλο) έχει χάσει τη γυαλάδα του, αλλά μοτερικά είναι απίστευτο, γύρω στα 550 χιλιάδες χιλιόμετρα και το μηχανάκι δεν έχει βγάλει ποτέ σοβαρά θέματα. Το πήρα στα 450 χιλιάδες χιλιόμετρα από το θείο μου που το είχε παραμελημένο "εξωτερικά" είναι η αλήθεια, αλλά το συμμάζεψα σταδιακά. Ισχύει για τα sr ότι δεν τα βρίσκεις και η πλάκα είναι ότι κυκλοφόρησε και το 2016 το 400αρι, αλλά μάλλον δεν πούλησε αρκετά ή αυτοί που το έχουν δεν το δίνουν (ούτε εγώ θα το έδινα ).
    με μπέρδεψες λίγο αν αναφέρεσαι στο gpz ή στο sr

θέλουμε αναλυτική φωτογραφική παρουσίαση απο GPZ
    you rise you fall you're down then you rise again

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    με μπέρδεψες λίγο αν αναφέρεσαι στο gpz ή στο sr

θέλουμε αναλυτική φωτογραφική παρουσίαση απο GPZ
    Χαχα στο gpz αναφέρομαι, sr δεν έχω αλλά θα ήθελα να έχω, θα ανεβάσω καμιά φρέσκια φωτό της κούκλας σε κανένα άλλο thread κάποια στιγμή, μην εκτροχιάσουμε περαιτέρω το συγκεκριμένο thread που είναι για το gb350

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα GB350 για την αδερφή μου που μένει στην Αθήνα και είναι με το παπάκι το σαπάκι γιατί δεν έχει κλειστό χώρο να παρκάρει κάτι πιο ακριβό. Θεωρείται ότι ανήκει στα επικίνδυνα μοντέλα που και με κλειδαριές κτλ θα της το σηκώσουν με την πρώτη ευκαιρία;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Ποια περιοχή (αν και είναι όλα σχετικα). Θεωρώ ότι αυτά θα αποτελούν στόχο περισσότερο από αλλά (π.χ. κινεζακια).

Μέλος
    Καλησπέρα! Ισχύει ότι δεν υπάρχει στοκ και ότι έχει αναμονή για φθινόπωρο (και αν; )

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα GB350 για την αδερφή μου που μένει στην Αθήνα και είναι με το παπάκι το σαπάκι γιατί δεν έχει κλειστό χώρο να παρκάρει κάτι πιο ακριβό. Θεωρείται ότι ανήκει στα επικίνδυνα μοντέλα που και με κλειδαριές κτλ θα της το σηκώσουν με την πρώτη ευκαιρία;
    Δυστυχώς, ναι......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Στην Κυψέλη, σε κάποιο κεντρικό στενό που δεν θυμάμαι όμως που πέφτει περίπου, αλλά κατά τις μετακινήσεις της θα το αφήνει κι αλλού αναγκαστικά, οπότε λίγο πολύ όλο Λεκανοπέδιο. Για την ώρα, όποτε χρειαστεί να πάρει δικό της μέσο κυκλοφορεί με ένα παλιό Dio, το οποίο και παράνομα να το παρκάρει, δεν θα της ακουμπήσει ούτε ο Δήμος ετσι που είναι Βέβαια επειδή είναι κι όπως είναι, τώρα που αποφοίτησε θα ήθελε να αναβαθμίσει και την εικόνα της εκτός των άλλων.

Από τότε που πήρα μηχανή της καλάρεσε, οπότε κοιτάμε για κάτι μικρό που θα την βολεύει μέσα στην πόλη και θα μπορεί να κάνει κάνα ταξιδάκι εκεί τριγύρω και μου έστειλε χθες το βράδυ μήνυμα με την παρουσίαση του Traction να μου πει ότι το ερωτεύτηκε.

Ευτυχώς εμείς στην επαρχία δεν έχουμε τέτοια, οπότε δεν έχω ιδέα για το τι παίζει εκεί κάτω κι αυτή δεν ασχολείται ιδιαίτερα γιατί όπως είπα με το παπάκι που έχει δεν την απασχολεί ιδιαίτερα.

Παιζει σοβαρά να το κλάψει.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Στην Κυψέλη, σε κάποιο κεντρικό στενό που δεν θυμάμαι όμως που πέφτει περίπου, αλλά κατά τις μετακινήσεις της θα το αφήνει κι αλλού αναγκαστικά, οπότε λίγο πολύ όλο Λεκανοπέδιο. Για την ώρα, όποτε χρειαστεί να πάρει δικό της μέσο κυκλοφορεί με ένα παλιό Dio, το οποίο και παράνομα να το παρκάρει, δεν θα της ακουμπήσει ούτε ο Δήμος ετσι που είναι Βέβαια επειδή είναι κι όπως είναι, τώρα που αποφοίτησε θα ήθελε να αναβαθμίσει και την εικόνα της εκτός των άλλων.

Από τότε που πήρα μηχανή της καλάρεσε, οπότε κοιτάμε για κάτι μικρό που θα την βολεύει μέσα στην πόλη και θα μπορεί να κάνει κάνα ταξιδάκι εκεί τριγύρω και μου έστειλε χθες το βράδυ μήνυμα με την παρουσίαση του Traction να μου πει ότι το ερωτεύτηκε.

Ευτυχώς εμείς στην επαρχία δεν έχουμε τέτοια, οπότε δεν έχω ιδέα για το τι παίζει εκεί κάτω κι αυτή δεν ασχολείται ιδιαίτερα γιατί όπως είπα με το παπάκι που έχει δεν την απασχολεί ιδιαίτερα.
    Στις περιοχές αυτές για καινούρια μηχανή καλό ειναι να βρει ένα κλειστό πάρκινγκ με το μήνα καθότι και οι πολύ κατοικίες εκεί δεν εχουν ουτε ανοιχτή πυλωτή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Άλλα μηχανακια έχει στη γειτονια;
    Πάντως κατα καιρους βλέπω σε διαφορες γειτονιες καλες μηχανες κλειδωμενες εξω. Επιπλέον ψοφιο μονοκύλινδρο γιατι να μπει στη διαδικασια να το "παρει" κάποιος;

Νομίζω μεγαλύτερο ρόλο παιζει η εμπορικότητα και το συγκεκριμένο δεν το λες και τοσο εμπορικό.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παίζει ρόλο η εμπορικότητα και κάποια μοντέλα είναι συχνότερος στόχος
    αυτό όμως δεν αποτελεί θέσφατο
    εν δυνάμει τα πάντα μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο κλοπής
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Σελίδα 11 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μονοπωλειο Ανταλλακτικων Honda
    από kapeos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2005, 22:39