Χρόνια πολλά με υγεία συνονόματε! Άντε να ανοίξουν πάλι τα Μέγαρα να τους δείξουμε πως οδηγούμε εμείς οι γλήγοροι!![]()
Χρόνια πολλά με υγεία συνονόματε! Άντε να ανοίξουν πάλι τα Μέγαρα να τους δείξουμε πως οδηγούμε εμείς οι γλήγοροι!![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Χρόνια πολλά, γερός και ευτυχισμένος!!
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Χρόνια πολλά Γιώργο!!!!![]()
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
πολύχρονος να σαι Γιώργο!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πωπωπωπω μου βγηκε το όνομα λεμε!
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, κι εσείς ό,τι επιθυμείτε!
Αισίως κλεινουμε τα 44.... Και τι αριθμός αυτό το 44:
Αντιστοιχεί στο χημικό στοιχείο ρουθήνιο.
Στην αριθμολογία, ο αριθμός 44 συνήθως αναγάγεται στον αριθμό 8 (4+4=8). Ο αριθμός 8 εκφράζει τον πλούτο, την αφθονία, την υλική επιτυχία και την εξουσία. Αν ο αριθμός 44 εμφανίζεται συχνά, μπορεί να θεωρηθεί ως μήνυμα από τους αγγέλους που σχετίζεται με την πραγματοποίηση των στόχων και την εκδήλωση των επιθυμιών, ειδικά σε υλικό επίπεδο. Επιπλέον, ο αριθμός 44 θεωρείται κυρίαρχος αριθμός, που συνδέεται με το νόμο του κάρμα και την ιδέα ότι θα θερίσεις αυτό που έσπειρες.
Κι επειδή κάπου εδώ βλέπω το Σύντροφο να διακόπτει, το μόνο σίγουρο που μπορώ να σας πω εγω ειναι:
μακρυά από κάμερες! Δεν αστειευονται.
Εκτός αν είναι η κάμερα του Χάρη. Εκεί χαμογελάστε να βγειτε και ωραίοι.
Να είστε όλοι καλά, να εχουμε υγεία και μηχανάκια να καβαλάμε μέχρι την άκρη της γης!
![]()
[QUOTE=motojojo;3254389]Πωπωπωπω μου βγηκε το όνομα λεμε!
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, κι εσείς ό,τι επιθυμείτε!
Αισίως κλεινουμε τα 44.... Και τι αριθμός αυτό το 44:
Αντιστοιχεί στο χημικό στοιχείο ρουθήνιο.
Στην αριθμολογία, ο αριθμός 44 συνήθως αναγάγεται στον αριθμό 8 (4+4=8). Ο αριθμός 8 εκφράζει τον πλούτο, την αφθονία, την υλική επιτυχία και την εξουσία. Αν ο αριθμός 44 εμφανίζεται συχνά, μπορεί να θεωρηθεί ως μήνυμα από τους αγγέλους που σχετίζεται με την πραγματοποίηση των στόχων και την εκδήλωση των επιθυμιών, ειδικά σε υλικό επίπεδο. Επιπλέον, ο αριθμός 44 θεωρείται κυρίαρχος αριθμός, που συνδέεται με το νόμο του κάρμα και την ιδέα ότι θα θερίσεις αυτό που έσπειρες.
Πάλι σου έφεραν δώρο Καζαμία?![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Χρόνια πολλά Γιώργο !!
Να τα χιλιάσεις δικέ μου !
The Dirty Harry
CopseAlive, βγες απο το προφιλ του Harris x![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Χρόνια Πολλά και καλά!
Πάντα όμορφα χιλιόμετρα ......
Και το νου σου στις κάμερες!![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......