Άρα θα έχεις μεταφέρει όμως έτσι και αλλιώς το βάρος μπροστά εφόσον θα χεις κλειστό γκάζι + αυτό το 10% του μπροστινού φρένου- εκτός αν μιλάμε για ταυτόχρονη εφαρμογή φρένου μαζί με γκάζι;
- Από οτι καταλαβαίνω μιλάμε για μετά το turn -in point και εδώ το πράγμα μπερδεύει γιατί έχουμε να κάνουμε με αναγνώριση apex, πότε αφήνουμε φρένα, πώς τα αφηνουμε και πόσο και πότε πιανουμε γκάζι, πόσο ανοίγουμε, πώς ανοίγουμε, εφόσον το trail είναι ένα κομμάτι ενός μεγαλύτερου πράγματος τελικά που πρέπει να συμβαίνει απρόσκοπτα( seamless πως να μεταφράσω..).. της διεκπεραίωσης της στροφής.....
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ δεν είμαι έτοιμος για ακόμα ένα επεισόδιο του παρόντος θέματος, μην με παρεξηγείτε, προσπεράστε με αν πιστεύετε ότι κάνω λάθος, μήπως όμως να το αφήσουμε μέχρι να έρθει η καλή η μέρα που θα είμαστε από κοντά με μια μπύρα ή ένα καφέ στο χέρι και θα είναι πολύ πιο άμεση η συζήτηση; Γιατί το θέμα βλέπω τραβάει πολλή από αυτή- εγώ προσωπικά ίσως έχω και τις πιο πολλές ερωτήσεις και τα πιο πολλά σκοτάδια στο θέμα- και ο γραπτός λόγος κάπου δε βοηθάει..Μη χαλιόμαστε πάλι για αυτά..