Έχει έρθει στη δουλειά ένας motorhead συνάδελφος απο Τενερίφη, κατεμάς 1290.
Του λέω "κάθε Τετάρτη μάστορα ρε μΕνί"
Μου λέει "what?"
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Το 1ο πέσιμο το έφαγα στο CSS Level 2, άλλου κοίταξα και έφυγα στην Κ6
Το 2ο πέσιμο το έφαγα σε ένα track day όταν έπαιζε κυνηγιτο με 2 φίλους μου αυτοί με 636 του 2005 εγώ με ένα 400cc F3, ο μόνος τρόπος για να μένω μαζί τους ήταν στα φρένα, αλλά στην Κ5 έφυγα συρτάρι
Το 3ο πέσιμο το έφαγα πάλι σε track day πάλι στην Κ5 όταν μου ήρθε η ιδεα να κατεβάσω στην έξοδο πριν το pick up
προς τους έξυπνους εδώ μέσα, που είναι πιλότοι και λίγο ειρωνικόι
Δεν ψάχνω πλέον τα όρια της πρόσφυσης, έφαγα κάμποσα χρόνια στο bikenet.gr με τους γνωστούς
1:50 γυρνάω αυτό γράφει, τώρα αν τα slick γίνονται μωβ - μπλε και έχουν κομμάτια μακαρόνι στο πλάι
Δεν πειραζει, εγώ 1:50 γυρνάω
Προς λοιπούς που διαβάζουν εδώ μέσα και τους έρθει η ιδέα να το κάνουν στο δρόμο, λεφτά να έχετε για τις επισκευές, δεν κακο να πειραματίζεται ο κόσμος
Μπορειται να συμβουλευτείτε τους ειδικούς εδώ (ξέρω θα φάω BAN)
προς τα ξεφτέρια, κάποτε γυρναγα με τον μουτσο, τον Titan , και με τον GM
Τελευταία τροποποίηση από moto_Princess; 22/06/2025 στις 22:05.
Και εμείς γυρνάγαμε με τον Τάκη τον πεταλούδα τον Νίκο τον μπεκ τον Γιάννη τον ζιγκλερ και το Βαγγέλη τον τζομπαρ...ρε κοπέλα μου live and let live και κάνε και λίγο χιούμορ και δέξου το...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
δεν μπορουμε να πουμε και το κλασσικο
" να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε"
σ αυτην την περιπτωση![]()
Δεν ξέρω για τον Μπάμπη τον σουγιά...
GM Γιώργος Μακρής
Μούτσος Παναγιώτης με Monster
Titan aka DaVintage Γιώργος
Ολοι εδώ μέσα , πήγαινα κάποτε μαζί τους.
Σε καληψα ?
Θες και τα φιλαράκια με τα 636, δεν γράφουν εγώ μέσα
Χιούμορ δεν έχει...οπως μιλάς.
Είσαι λίγο νέο μητρώο εγγράφων στο forum και δεν ξέρεις ποια είμαι..
Τούμπες έφαγα για τον λόγο... Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί.
Υπάρχει και η καλύτερη λύση να μην ξανά γράψω κάτι στο φόρουμ.
Θεωρείς οτι επειδη εχεις κανει παρέα με κάποιους που έγραφαν σε καποιο φορουμ πριν 1727 έτη εχεις γαλόνια και πρεπει να σεβόμαστε?η ηταν γρήγοροι(για τα δικά σας δεδομενα) ας πούμε και πρέπει να σεβόμαστε....οπως λεει και ο λαός...άσε μας κουκλίτσα μου και επειδή δείχνεις οτι δε γουστάρεις το χιούμορ οπως εχω πει και σε αλλα μέλη ανά καιρούς....η πόρτα εκει είναι για όποιον δε γουστάρει...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Όχι Θοδωρή, όταν απαντάς έτσι σε μια γυναίκα, ότι και να έχει πει, είναι σεξιστικό και είμαστε όλοι φαλλοκράτες και αντιπρόΣωποι..
Το να μπαίνει μία γυναίκα εδώ και να το παίζει τσαμπουκάς σε όλους όμως πρέπει να είναι αποδεκτό.
Τι δεν καταλαβαίνεις;;![]()
Ώπ, δεν έχει 7η;;;