NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ο μπεζεκι πάει καλά με το απριλια,η πιθανότητα να πάλευε ο Μάρτιν με τον πεκο για το 3 είναι μεγάλη,αλλά και με τους μαρκεθ ανάλογα τις πίστες..
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ενας φιλος απο εδω μου ειπε για 3 χρονια συμβολαιο με 17 εκ το χρονο θα δινει η Χοντα στον Μαρτιν ...
αν συμβει θα ειναι ζαχαρη για τον Μαρτιν .
Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε έτσι για να γίνεται κουβέντα και να περνάει η ώρα.
Το μόνο σίγουρο ήταν οτι ο Marquez θα έκανε περίπατο φέτος. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, όταν έχεις συνδυασμό του καλύτερου αναβάτη με την καλύτερη μοτοσυκλέτα. Ναι, μου είναι τέρμα αντιπαθής, αλλά αντικειμενικά κρίνοντας είναι απο άλλο πλανήτη.
Κανείς δεν περίμενε οτι ο Alex θα ήταν τόσο μπροστά φέτος και με απίστευτη σταθερότητα.
Όπως επίσης, οτι ο Peco θα ήταν και τόσο ανύμπορος. Δηλαδή οκ, κάνε στην άκρη τον MM, μα ούτε τον Alex να μην μπορεί να περάσει;
Απο εκεί και πέρα, δεν ξέρουμε τι θα έκανε ο Martin με την Aprilia. Θεωρητικά και βλέποντας τον Bezzecchi, ίσως και φέτος να κοντραριζόταν με τον Peco για το ποιός θα τερμάτιζε μπροστά. Μέχρι εκεί όμως. Αλλά who knows....
Απο πλευράς ομάδων, όλοι κάτι προσπάθησαν να κάνουν (εκτός KTM και λογικό λόγω κατάστασης), αλλά ακόμα απέχουν πολύ. Και κατά μεγάλη πιθανόητα το βάρος πλέον έχει πέσει για το 2027 και τους νέους κανονισμούς. Οπότε και του χρόνου, απίθανο να αλλάξει κάτι.
Αν ο Martin πάει Honda, θα τα τσεπώσει καλά. Αλλά θα πρέπει να αποδεχτεί οτι θα είναι άλλος ένας Quartararo.
Αυτόν που πραγματικά θα ήθελα να δω σε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι ο Acosta. Μπορεί να μην έχει φανεί κάτι ως στιγμής, αλλά θεωρώ πως με λίγη βοήθεια, θα μπορούσε να έπαιζε δυνατά μπροστά.
Και είναι κάτι που το πρωτάθλημα το έχει ανάγκη. Έχουν περάσει χρόνια απο τότε που βγήκε ένα μεγάλο ταλέντο. Ήδη έχει αρχίσει να κουράζει η κυριαρχία του Marquez.
Όλο το grid φαίνεται να στηρίζεται αποκλειστικά στο τι μοτοσυκλέτα οδηγεί. Έχεις Ducati; Είσαι μπροστά, οτιδήποτε άλλο είσαι πίσω.
Καντε υπομονη μεχρι το 27
φετο κ του χρονου θα βλεπουμε την ιδια σουπα
μετα ξεκινανε ολοι απο το 0
και εκει ακριβως πονταρει ο Μαρτιν
οτι η Χοντα θα ανακαμψει
Θα είναι μεγάλο ανακάτεμα της τράπουλας το 2027!!!
Πέρα από τις μοτοσυκλέτες, πιστεύω πως θα δούμε και τεράστιες αλλαγές στα συμβόλαια.
Τώρα για την αναμετρηση του ποιος είναι ο GOAT και ποιος καλύτερος χαρακτήρας και ποιος έχει αδικηθεί και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι.....θα πω ότι ο καθένας έχει τον δικό του πιλότο που γουστάρει και θεωρεί τον καλύτερο....
Οι μόνοι μλκς κατά τη γνώμη μου είναι οι Haters, οι Haters του ΜΜ, οι Haters της Ακαδημίας και γενικά όλους αυτούς, τους θεωρώ Hαters του αθλήματος.![]()
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......