Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 101 από 101

Θέμα: 9ος αγώνα MotoGP Brembo Grand Prix of Italy στο Autodromo Internazionale del Mungello

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Νομίζω πως θα ήταν από 3-7 σταθερά και σε βαθμολογία πάνω από τον πεκο.
    Υποθέσεις και αν πολλά. Θα είχαν και μεταξύ τους κόντρα για το αν ο ένας ή ο άλλος είναι καλύτερος οδηγός.
    Μακάρι να γυρίσει και να δούμε κάποιον πραγματικό αγώνα και όχι διεκπεραιωτικό μέχρι να τελειώσει η σεζόν για να φύγει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Συμπερασματικη λογική λέγεται. Ο Πεκκο πήρε πέρυσι 10 νίκες και αυτός 3.
    Ο Πεκκο φέτος είναι 3ος. Ο Μάρτιν θα έτρεχε με aprilia που, όσο ναναι είναι 1 κλικ κάτω από τα Duc.

Που τον βλέπεις να ήταν σε κατάταξη δλδ; 1-2-3 ή 6-7-8 θέση?
    Αυτή είναι η λογική η δική σου ,εάν έτρεχε τότε να βγάλουμε συμπεράσματα σωστα;;χωρίς να τρέχει λέγονται υποθέσεις.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    Αυτή είναι η λογική η δική σου ,εάν έτρεχε τότε να βγάλουμε συμπεράσματα σωστα;;χωρίς να τρέχει λέγονται υποθέσεις.
    Ναι οκ. Δικές μου είναι.

Πες μας και τις δικές σου. Αν έχεις δηλαδή.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι οκ. Δικές μου είναι.

Πες μας και τις δικές σου. Αν έχεις δηλαδή.
    Οι δικές μου είναι να μην κατηγορώ κανέναν και γενικά δεν μιλάω άσχημα για κανένα οδηγό σε αντίθεση με σένα. Είδες που έχω δηλαδή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lospsi Προβολή μηνύματος
    Εγώ προσωπικά περίμενα κόντρα με Πέκο, όχι να κάνει πλάκα στο γκρίντ. Αποδεικνύει ότι είναι ακόμα άλιεν, μισό κλικ τουλάχιστον από όλους τους άλλους και μάλλον το μεγαλύτερο ταλέντο μέχρι στιγμής στα GP.

Δυστυχώς, για εμένα, μου παραμένει αδυσώπητα αντιπαθής και ως αποτέλεσμα δεν πολυβλέπω φέτος.
    αν ήμουν Mugello έριχνα και μια γιούχα , έτσι για τη φάση

πάντως είναι άπιαστος και φαίνεται πως έτσι θα τελειώσει η χρονιά.
    δεν περίμενα τέτοια κατάρρευση από Πέκο, είναι η αλήθεια.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Ο μπεζεκι πάει καλά με το απριλια,η πιθανότητα να πάλευε ο Μάρτιν με τον πεκο για το 3 είναι μεγάλη,αλλά και με τους μαρκεθ ανάλογα τις πίστες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    Ο μπεζεκι πάει καλά με το απριλια,η πιθανότητα να πάλευε ο Μάρτιν με τον πεκο για το 3 είναι μεγάλη,αλλά και με τους μαρκεθ ανάλογα τις πίστες..
    Συμφωνώ, μετά την πολύ μέτρια αρχή το απριλια δείχνει πολύ ανεβασμένο.εκει που στην αρχή λέγαμε πως η χοντα πάει πολύ καλά γύρισε λίγο και κτμ και απριλια πήραν τα πάνω τους.
    Και η απριλια με μεγάλη έλλειψη του 1ου της αναβάτη!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Ενας φιλος απο εδω μου ειπε για 3 χρονια συμβολαιο με 17 εκ το χρονο θα δινει η Χοντα στον Μαρτιν ...
    αν συμβει θα ειναι ζαχαρη για τον Μαρτιν .

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε έτσι για να γίνεται κουβέντα και να περνάει η ώρα.

Το μόνο σίγουρο ήταν οτι ο Marquez θα έκανε περίπατο φέτος. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, όταν έχεις συνδυασμό του καλύτερου αναβάτη με την καλύτερη μοτοσυκλέτα. Ναι, μου είναι τέρμα αντιπαθής, αλλά αντικειμενικά κρίνοντας είναι απο άλλο πλανήτη.
    Κανείς δεν περίμενε οτι ο Alex θα ήταν τόσο μπροστά φέτος και με απίστευτη σταθερότητα.
    Όπως επίσης, οτι ο Peco θα ήταν και τόσο ανύμπορος. Δηλαδή οκ, κάνε στην άκρη τον MM, μα ούτε τον Alex να μην μπορεί να περάσει;
    Απο εκεί και πέρα, δεν ξέρουμε τι θα έκανε ο Martin με την Aprilia. Θεωρητικά και βλέποντας τον Bezzecchi, ίσως και φέτος να κοντραριζόταν με τον Peco για το ποιός θα τερμάτιζε μπροστά. Μέχρι εκεί όμως. Αλλά who knows....

Απο πλευράς ομάδων, όλοι κάτι προσπάθησαν να κάνουν (εκτός KTM και λογικό λόγω κατάστασης), αλλά ακόμα απέχουν πολύ. Και κατά μεγάλη πιθανόητα το βάρος πλέον έχει πέσει για το 2027 και τους νέους κανονισμούς. Οπότε και του χρόνου, απίθανο να αλλάξει κάτι.

Αν ο Martin πάει Honda, θα τα τσεπώσει καλά. Αλλά θα πρέπει να αποδεχτεί οτι θα είναι άλλος ένας Quartararo.
    Αυτόν που πραγματικά θα ήθελα να δω σε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι ο Acosta. Μπορεί να μην έχει φανεί κάτι ως στιγμής, αλλά θεωρώ πως με λίγη βοήθεια, θα μπορούσε να έπαιζε δυνατά μπροστά.

Και είναι κάτι που το πρωτάθλημα το έχει ανάγκη. Έχουν περάσει χρόνια απο τότε που βγήκε ένα μεγάλο ταλέντο. Ήδη έχει αρχίσει να κουράζει η κυριαρχία του Marquez.
    Όλο το grid φαίνεται να στηρίζεται αποκλειστικά στο τι μοτοσυκλέτα οδηγεί. Έχεις Ducati; Είσαι μπροστά, οτιδήποτε άλλο είσαι πίσω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Καντε υπομονη μεχρι το 27
    φετο κ του χρονου θα βλεπουμε την ιδια σουπα
    μετα ξεκινανε ολοι απο το 0
    και εκει ακριβως πονταρει ο Μαρτιν
    οτι η Χοντα θα ανακαμψει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Θα είναι μεγάλο ανακάτεμα της τράπουλας το 2027!!!

Πέρα από τις μοτοσυκλέτες, πιστεύω πως θα δούμε και τεράστιες αλλαγές στα συμβόλαια.

Τώρα για την αναμετρηση του ποιος είναι ο GOAT και ποιος καλύτερος χαρακτήρας και ποιος έχει αδικηθεί και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι.....θα πω ότι ο καθένας έχει τον δικό του πιλότο που γουστάρει και θεωρεί τον καλύτερο....

Οι μόνοι μλκς κατά τη γνώμη μου είναι οι Haters, οι Haters του ΜΜ, οι Haters της Ακαδημίας και γενικά όλους αυτούς, τους θεωρώ Hαters του αθλήματος.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. 6ος Αγώνας MotoGP Michelin® Grand Prix of France στο Le Mans
    από sanctusan στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2025, 22:36
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2024, 12:42
  3. 18ος Αγώνας MotoGP PT Grand Prix of Thailand στο Chang International Circuit
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2024, 19:21
  4. 16ος Αγώνας MotoGP Motul Grand Prix of Japan στο Mobility Resort Motegi
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2024, 12:22
  5. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2024, 18:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε