Σε είδα Λεωφορειάρχη(δα).... τώρα.... Κτελατζής ήσουν, νοικιασμένος για σχολική εκδρομή ήσουν;... αν λάβουμε υπ'οψιν οτι έγινε ώρες σχολείου(κάποιο ιδιωτικό δηλαδή αν λειτουργούν ακόμα)- που το κάνει ακόμα χειρότερο..
Είμαι με το αμάξι της εταιρείας, με πιάνει κόκκινο και φυσικά σταματάω όπως θα περιμένε κανείς... Και σε βλέπω από τον καθρέφτη να έρχεσαι φορτσάτος, ούτε καν σκέψη για φρενάρισμα.. Βγαίνεις αντίθετο χύμα δίπλα μου -σημειώστε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση- για να μη με πάρεις παραμάζωμα, καις το φανάρι και συνεχίζεις την επόμενη στροφή.Ευτυχώς χωρίς να περνάει όχημα από τον κάθετο δρόμο που είχε κανονικά πράσινο.
Κάπου κάπου νιώθω πολύ ψυχάκιας που σε κάθε κόκκινο φανάρι κοιτάζω μανιωδώς να καλύπτομαι από αυτοκίνητο ή στέκομαι στην άκρη του δρόμου, και έχω πάντα ένα βλέφαρο στον καθρέφτη για κάτι δολοφόνους σαν και σένα.
Με κάτι τέτοια νιώθω λιγότερο.![]()
Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 28/06/2025 στις 13:24.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Σε είδα όσο έκαναν ποδήλατο με ένα φίλο να μας περνάς με τη μηχανή σου στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος στο Μαρούσι να μας λες: "Ρε μάγκες δεν έχει ποδηλατόδρομο;"
Επειδή δεν το είπες επιθετικά δεν έδωσα συνέχεια, θα έπρεπε να σταματήσουμε να εξηγήσω το γιατί ο ποδηλατόδρομος εκεί όχι μόνο είναι εντελώς άχρηστος (με παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω του μόλις 30 μέτρα πιο πέρα), αλλά και επικίνδυνος, αφού τα αυτοκίνητα πρώτα θα σε χτυπήσουν και μετά θα σταματήσουν στη διασταύρωση.
Τελευταία τροποποίηση από Ilias_83; 28/06/2025 στις 15:46.
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Μόνο ο ένας δίπλα στον άλλο ενοχλούμε, αν ήσασταν σε σειρά μη δίνεις σημασία.
Καλά δεν ασχολούμαι, σε σειρά κάνουμε ποδηλάτου, εγώ και ένας φίλος. Σήμερα έκανα ποδήλατο πρώτη φορά μετά από 2+ χρόνια και μου έκανε απλά εντύπωση πως ασχολήθηκε η μηχανή μαζί μας.
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Σε είδα στην εθνική στην έξοδο της Καλαμάτας με το παπί να κρατάς στο αριστερό τιμόνι μια μαύρη σακκούλα γεμάτη άδεια μπουκάλια,για ανακύκλωση.
Ο μαΐστρος όμως φύσαγε δυνατά,το τιμόνι πήγαινε πέρα δώθε και το παπί βάρκα-γυαλό,μία στο ένα ρεύμα μία στο άλλο,τους είχες λαχταρήσει όλους με τα αυτοκίνητα!
Ελπίζω να μην ακούσουμε μαντάτα σου.![]()
Σε είδα στη Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά στον Ευαγγελισμό, να διασχίζεις την πηγμένη λεωφόρο ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα εντελώς αφηρημένος σα να κανεις βολτα στο παρκο. Ημουν στη διήθηση κι ευτυχως σε προσεξα 2 αυτοκίνητα πίσω και σταμάτησα ανετα αλλά δεν άντεξα: ΣΕ ΚΟΡΝΑΡΑ! και μάλιστα με διαρκεια. Από την τρομάρα σου τινάχτηκες σαν να σε χτύπησε ρευμα, και με κοιταζες αποσβολωμένος για μια στιγμή. Ευτυχως δεν ειπες κουβέντα.
Μπορεί να σου έκοψα τη χολή αλλά δεν σε λυπηθηκα καθόλου. 3 αυτοκίνητα παρακατω είχε φανάρι που μπορουσες να περάσεις με ασφάλεια. Αλλά όχι, προτιμησες να ρισκάρεις να διασχίσεις 3+3 λωρίδες ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Και τυχερός ήσουν που σου κόπηκε μόνο τη χολή.
Βέβαια ακριβως διπλα ειναι και η είσοδος του μετρό που μπορεί κανεις να περάσει απέναντι περνώντας από κάτω με απόλυτη ασφάλεια, αλλά που μυαλό, το μέσο IQ πεζού δεν αρκεί για να σκεφτεί κάτι τέτοιο.
Σε είδα σήμερα το πρωί Honda CBR 1100 XX Super Blackbird και μου έτρεξαν τα σάλια!![]()
![]()
![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Σε είδα Βύρωνα μετά από πολλά χρόνια στον Πειραιά με τη θηλυκή παρέα σου!
The only easy day was yesterday.