Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Αν το θελήσεις πραγματικά, τότε το σύμπαν θα σε γράψει
Πολλές φορές έχει χρειαστεί να κλείσω γραμμή σε άγνωστη διαδρομή, επειδή παω ψιλοσβελτα, κλείνει η στροφη , υπάρχει πέτρα ή έχει μπει κάποιος Σουμαχερ στο ρεύμα μου. Αν δεν νιώθω άνετα να δώσω παραπάνω κλίση, (ή να ρίξω παραπάνω το σώμα μου), χρησιμοποιω το πισω φρένο για να κλείσω με επιτυχία και χωρίς δράματα.
Εχει τύχει να κανω reapplication μπροστα φρένων μεσα στη στροφή, φυσικά με μεγάλη προσοχή. Γιαυτό επιλέγω να μπαίνω συνήθως με τα τακακια να χαϊδεύουν τους δίσκους. Όπως *εχω γράψει πιο πριν, μειώνει τον χρόνο αντίδρασης κι έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να φρενάρεις οσο ομαλά απαιτεί η περίσταση.
Για τη μία φορά που δεν θα έχεις άλλη επιλογή, είτε επειδή το κυνηγάς, είτεε επειδή πιάστηκες εξ απήνης, θεωρώ ότι είναι ένα απο τα χρησιμότερα εργαλεία.
*το μεταφέρω απο εκπαιδευτές css etc.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
αντε ας μιλησουμε σοβαρα τοτε
Ας πουμε οτι πειθομαστε για το ποσο γαματο ειναι το ΤΒ
και οτι θα μας κανει απο κουλομαριες παγκοσμιους
βλεπουμε λοιπον ολα τα βιντεο των καλων δασκαλων
και ειμαστε σιγουροι(λεμε τωρα) οτι μαθαμε καλα την θεωρια
ξεκιναμε μια ωραια πρωια να εφαρμοσουμε οσα μαθαμε(ή νομιζουμε οτι μαθαμε) στο δημοσιο δρομο
Ποιος ακριβως θα μας πει-θα δει,οτι αυτα που κανουμε ειναι σωστα(που δεν θα ειναι) και θα μας διορθωσει;
εκτος κ αν παρουμε κ αλλον εναν ασχετο μαζι μας(που θα εχει δει κ αυτος τα βιντεο ε) και θα διορθωνει ο ενας τον αλλον....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Έχω ήδη ορίσει το προφίλ του ανθρώπου που θα μπει σε τέτοιο κόπο, που σε άλλους φαντάζει αδιανόητος.
Έχω ήδη τονίσει οτι τα δια ζώσης ειναι αποτελεσματικοτερα.
Δεν χρειάζεται να πειστεί ο Husky για να μπορούμε να γραφουμε χωρίς το μόνιμο "αν είχες δει βίντεο θα..." απο πλευράς σου.
Αυτά.
εννοειται οτι μπορεις να γραφεις και να κανεις οτι
θελεις...οπως μπορουμε και οι υπολοιποι ομως![]()