Δεν έχει κάποια πιστοποίηση η εξάτμιση για τα επίπεδα θορύβου?
Κάτι σε Ε3 νομίζω?
Πέρασα πρόσφατα ΚΤΕΟ και δεν υπήρξε κανένα απολύτως θέμα. Η εξάτμιση δεν έχει καταλύτη εντωμεταξυ αλλά επίσης πέρασε κομπλέ
Δεν έχει κάποια πιστοποίηση η εξάτμιση για τα επίπεδα θορύβου?
Κάτι σε Ε3 νομίζω?
Πέρασα πρόσφατα ΚΤΕΟ και δεν υπήρξε κανένα απολύτως θέμα. Η εξάτμιση δεν έχει καταλύτη εντωμεταξυ αλλά επίσης πέρασε κομπλέ
Δυστυχώς, δεν γνωρίζω αν έχει πιστοποίηση.
Την εξάτμιση την τοποθέτησε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
Έχει σιγαστήρα κ καταλύτη, αλλά το ντεσιμπέλομετρο δείχνει 4 db παραπάνω από το όριο.
Μου κάνει εντύπωση αυτό, γιατί ακούω στον δρόμο να περνάνε καινούρια xadv κ Forza, με stock εξατμίσεις κ μου φαίνεται πως κάνουν περισσότερο θόρυβο από εμένα.
Θα ρωτήσω δύο γνωστούς μου με Forza αν είχαν αυξημένα db στις μετρήσεις
Προσωπικά το δικό μου που κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο από κάθε Φόρτσα σίγουρα πέρασε 2 φορές χωρίς πρόβλημα.
Καλώς ή κακώς άλλο θέμα και σίγουρα δεν βρίσκεις
την ίδια αντιμετώπιση σε όλα τα ΚΤΕΟ.
when life gets complicated... i ride.
Το προβλημα θα ειναι με το ντεσιμπελομετρο της αστυνομιας σε ενδεχομενο μπλοκο...![]()
Ride(s) the wind of change...
σε έλεγχο της αστυνομίας, θα πρέπει να πείτε στο όργανο να μετρήσει 50 πόντους απο εξάτμιση και να αφαιρέσει τον θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου![]()
εφοσον έχεις τον καταλύτη πάνω είναι δυσκολο ένα τελικό να ξεπεράσει τα 95 με 98db
MM#93
Αμα δειξει νουμερο παραπανω αντε να πεισεις το ''οργανο'' να μην σε γραψει.
Θα σου πει παρτην εσυ και μετα τρεξε βγαλε ακρη...
Ride(s) the wind of change...
Οταν γίνονται έλεγχοι ηχορύπανσης οι τροχαίοι έχουν ντεσιμπελόμετρο.
Τωρα βέβαια το τελευταίο πρέπει να δουλεύει.
Αν δεν δουλεύει δεν θα γίνονται τέτοιου τύπου έλεγχοι.
Θα πιαστεί κάποιος εντελώς καφρος (ηχητικά).
ορμώμενος απο το πρόσφατο περιστατικό στη Γαλλία που άτομο γλίτωσε κλήση για 204km/h επειδή
μαζί με την μέτρηση δεν επισυνάφθηκε πρόσφατος έλεγχος καλή λειτουργίας του radar,
θα ήθελα κάτι αντίστοιχο για το "ντεσιμπελόμετρο" της αστυνομίας καθόσον δεν το έχω πετύχει ποτέ
έλεγχο πόσο μάλλον με αποδεδειγμένα functional όργανο μέτρησης έντασης του ήχου
![]()
Μιας και μιλάμε για το δικό μου...
Μόνο με το τελικό της LeoVince δεν υπάρχει πουθενά κανένα θέμα αν δε βγάλεις το σιγαστήρα, έχει πιστοποίηση road legal.
Η ολόσωμη επειδή είναι decat δεν είναι road legal.
Στο δικό μου εννοείται ότι υπάρχει και καταλύτης, αλλά και πάλι η LeoVince δεν δίνει πιστοποίηση (τους έχω ρωτήσει).
Στην Ελλάδα δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ποτέ θέμα.
Έχω ήδη περάσει ΚΤΕΟ και δε μου είπαν το παραμικρό.
Εδώ έχουν βγάλει την άδεια Α2 (όπως σε όλα σχεδόν τα ΜΥ2018) γιατί δε διάβασαν καλά τα homologations...
Γιατί μετράνε τα κτέο θόρυβο?
Ούτε και το έχω προσέξει ποτέ.
Πάντως 40 χρόνια που κυκλοφορώ κάθε μέρα με μηχανάκι μια φορά μόνο με γράψανε και αυτή δεν ήταν ακριβώς για θόρυβο
ήταν για τροποποιημένη εξάτμιση, που βέβαια δεν ήταν τροποποιημένη ένα τελικό gpr φόραγα...
Βέβαια μπορούσα να πάω στο τότε ΥΠΕΧΩΔΕ για μέτρηση και εάν έβγαινε οκδεν θα πλήρωνα.
εδώ στην Αθήνα υπάρχει βανάκι του ΥΠΕΧΩΔΕ μαζι με τροχαίους και στήνουν μπλόκο κυρίως για εξατμίσεις...το εχω πετύχει αρκετές φορές.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.