Καλησπερα σε ολους.Καταρχην να σας πω οτι απο ηλεκτρολογικα δεν εχω ιδεα.Καταργω τον μαμα διακοπτη on/off και βαζω εναν aftermarket ο οποιος δεν εχει ενσωματωμενη γκαζιερα,αρα ειναι ποιο στενος.Θελω ποιο στενο γιατι εχω βαλει aftermarket γκαζιερα και δεν περισσευει χωρος.Χωραει δλδ η τρομπα φρενου με τον μαμα διακοπτη αλλα καθεται πολυ μακρια απο το γκριπ της γκαζιερας,ισως να βρισκει κιολας η μανετα της τρομπας στον διακοπτη.Τελοσπαντων,η απορια μου ειναι η εξης.Το μαμα πλεξουδακι του διακοπτη βγαζει 9 καλωδια.Τα 2 ειναι του διακοπτη της τρομπας,δεν τα πειραζουμε.Τα 3 ειναι του διακοπτη απο τα αλαρμ,τα οποια τα καταργουμε διοτι ο νεος διακοπτης δεν εχει κουμπι αλαρμ.Οποτε μας μενουν 4 καλωδια,τα 2 ειναι του διακοπτη on/off και τα αλλα 2 του start button.Ο νεος διακοπτης βγαζει 5 καλωδια ομως.Τα δυο βγαινουν απο το start και τα αλλα 3 απο τον διακοπτη on/off.Τι το κανω το 3ο καλωδιο απο τον νεο διακοπτη που περισσευει?Το καταργω?Μηπως ειναι γειωση?Παρενθεση,το on/off του μαμα διακοπτη ειναι το κλασσικο πανω κατω,του νεου διακοπτη ειναι μεσα-εξω,αν γινομαι κατανοητος.Δεν ξερω αν εχει σημασια αυτο με τα καλωδια αλλα ειπα να το αναφερω