Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 210

Θέμα: hornet VS fazer

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fire
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ :a5: :a5: :a5:
    ειπαμε φωτοφραφιές απο ΜΟ@ΝΑΡΕΣ δεν βαζουμε στο φορουμ...θα μας κραξουνε
    silver fazer '00 :smilea:

GEORGE NO BRAKES Το avatar του/της SAM46
    ???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00803 (small).jpg 
Προβολές:	282 
Μέγεθος:	36,3 KB 
ID:	36986
    George no brakes

Αρχικά δημιουργήθηκε από lopi
    mages ego honda goustaro alla to fazer ama piasei strofes den pianete..............alla ti na to kaneis?to hornet einai koukli, to fazer exei alouminenio plaisio kinitira apo r6 kai fering alla to hornet einai ka8aro gimno eno to fazer diastaurosi...
    Diastayrosi?Siga min einai k leoforeiodromos re megale...

Re: hornet VS fazer

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetmania
    Τι γινεται ρε μάγκες.. εχει 5 μηνες που απεκτησα επιτελους το νέο hornet και στο δρομο βλεπω συνεχεια fazer!! εχουνε γαμηθει να αγοραζουν fazer ! Τι εγινε το hornet δε σας καυλωνει αλλο? αφου ειναι και πιο ομορφο! Και με το αναποδο πιρουνι βαλτο στην στροφη για να γαμει!
    Pio omorfo?Esy to les re megale me tin LOOK PALIATZOURA toy '50...opisthdodromikoi XYPNATE...

Η ομορφιά είναι υποκειμενικό θέμα οπότε αφήστε τον καθένα να έχει αυτό που είναι πιο όμορφο για εκείνον

Το να πείσει ο ένας τον άλλο ότι είναι πιο όμορφο το δικό του δεν έχει νόημα
    Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical

ΑΣΧΕΤΟ!!!

Τν πινακίδα την έβγαλες για την ανάγκη της φωτογράφισεις ή έτσι το κυκλοφορείς;Σε σταματάνε;
    (Σημερα πήρα το Fazeraki γυμνό όμως,πιο ωραίο και πιο ταιριαστό στα χρόνια μου)
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
    ΑΣΧΕΤΟ!!!

Τν πινακίδα την έβγαλες για την ανάγκη της φωτογράφισεις ή έτσι το κυκλοφορείς;Σε σταματάνε;
    (Σημερα πήρα το Fazeraki γυμνό όμως,πιο ωραίο και πιο ταιριαστό στα χρόνια μου)
    Kaloriziko to moro re magka,k go to gymno exo,petaei man k ase na lene..kala xlm

Παλαιό μέλος
    το hornet εχει τοσο παλιο σχεδιο που οι μονες αλλαγες που βλεπεις επανω του προερχονται απο σφαλματα στη διαδικασια παραγωγης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...μεχρι και η suzuki εχει γαμω τα μηχανακια πλεον στην κατηγορια...

σοβαρα τωρα τα εχετε δει ποτε διπλα διπλα ή στριβετε μολις αντιληφθειτε κανενα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
    το hornet εχει τοσο παλιο σχεδιο που οι μονες αλλαγες που βλεπεις επανω του προερχονται απο σφαλματα στη διαδικασια παραγωγης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...μεχρι και η suzuki εχει γαμω τα μηχανακια πλεον στην κατηγορια...

σοβαρα τωρα τα εχετε δει ποτε διπλα διπλα ή στριβετε μολις αντιληφθειτε κανενα???

Xaxa....astous ekei man..kollimenoi me tin bala..afou goystarete stroggylofanara parte k kana glx-aki stin teliki poy me kana fcr apano sas exei 1h-2a...

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Καλό και χρυσό το φάζερ (και με ένα power commander ακόμα καλύτερο), αλλά ...... αυτή η θέση οδήγησης δεν με άρεσε ... είναι και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να μην το αγοράσω το 2004.
    Αντίθετα το hornet έχει απείρως καλύτερη αίσθηση αλλά το μοτέρ του είναι ξεπερασμένο πλέον.

Δύο μηχανάκια με συμβιβασμούς χάριν της χαμηλής τιμής, το καθένα κάπου χάνει και κάπου υπερτερεί.
    Triple 1050

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Καλό και χρυσό το φάζερ (και με ένα power commander ακόμα καλύτερο), αλλά ...... αυτή η θέση οδήγησης δεν με άρεσε ... είναι και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να μην το αγοράσω το 2004.
    Αντίθετα το hornet έχει απείρως καλύτερη αίσθηση αλλά το μοτέρ του είναι ξεπερασμένο πλέον.

Δύο μηχανάκια με συμβιβασμούς χάριν της χαμηλής τιμής, το καθένα κάπου χάνει και κάπου υπερτερεί.
    Εμενα παλι μια χαρα με φαινεται η θεση οδηγησης, εχω κανει ταξιδακια 1000+ χιλιομετρα (μαζεμενα εννοω...:wacko: ) και το μονο που μου πονεσε ηταν ο λοκος μου, αλλα οχι η μεση!!! Πραγμα που θεωρω πολυ σημαντικο για street μηχανακι...
    Το Hornet δεν το εχω οδηγησει αλλα δεν ΜΕ αρεσει το design του....πολυ old-fashioned....γΓουστα ειναι αυτα βεβαια.....
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Έχω το Fazer 1 χρόνο τώρα και έχοντας οδηγήσει και το Hornet επέλεξα αυτό.

Για την θέση οδήγησης όποιο βολεύεται ο καθένας παίρνει. Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω ότι ποτέ δεν με πόνεσε η μέση μου παρότι έχω πρόβλημα στο σημείο αυτό.

Μετά τις 8000 ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ, το μόνο που βλέπει το Hornet είναι το κωλοφάναρο του Fazer.

Φρένα λίγο καλλίτερα σε αίσθηση το Hornet

Κράτημα πολύ, μα πάρα πολύ καλλίτερο το Fazer.

Πολύ γραμμικότερο το Hornet (Ξέσπασμα μηδέν και απορώ που το είδε το ξέσπσσμα κάποιος παραπάνω)
    Αυτό σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι

Πλαίσιο τι να μας πει τώρα το Hornet

Όργανα καλλίτερα το Hornet

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ VALUE FOR MONEY 10 φορές μπροστά το FAZER

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Έχω το Fazer 1 χρόνο τώρα και έχοντας οδηγήσει και το Hornet επέλεξα αυτό.

Για την θέση οδήγησης όποιο βολεύεται ο καθένας παίρνει. Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω ότι ποτέ δεν με πόνεσε η μέση μου παρότι έχω πρόβλημα στο σημείο αυτό.

Μετά τις 8000 ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ, το μόνο που βλέπει το Hornet είναι το κωλοφάναρο του Fazer.

Φρένα λίγο καλλίτερα σε αίσθηση το Hornet

Κράτημα πολύ, μα πάρα πολύ καλλίτερο το Fazer.

Πολύ γραμμικότερο το Hornet (Ξέσπασμα μηδέν και απορώ που το είδε το ξέσπσσμα κάποιος παραπάνω)
    Αυτό σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι

Πλαίσιο τι να μας πει τώρα το Hornet

Όργανα καλλίτερα το Hornet

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ VALUE FOR MONEY 10 φορές μπροστά το FAZER

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Pisteyo man ta pes ola...sostos..

Fz re...Niwste ligo....

Prin oliges imeres,se kapoio fanari skaei dipla mou enas me fazer.
    Marsare kai ti na akousw..Tipota apolytws.Ti ixos einai autos re paidaki mou.Pou einai o ilektronikos o ixos pou vgazei to hornet pou konta stis 12000 rpms sou thymizei kati apo F1.
    Giati, kaka ta psemata o ixos pou vgazei ena moter leei polla gia ton xaraktira tis moto.

In Thrust We Trust

Turn To Burn

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΗΧΟΣ..

ΣΤΙΣ 12000??????

ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ..:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. sv650s vs fazer vs hornet
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2008, 23:33
  2. hornet vs fazer
    από hmmm στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2008, 00:44
  3. hornet vs fazer vs bandit
    από iosif στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 08:33
  4. Transalp Vs Fazer 600
    από ΤΑSΟS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2004, 09:13
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •