Σελίδα 80 από 95 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 1424

Θέμα: Ποιο να είναι το επόμενο μηχανάκι μου;

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Η δική μου προφητεία επαληθεύτηκε στο πρώτο σκέλος, και βλέπουμε για το δεύτερο.

Κινέζικο όχημα δεν πρόκειται να αγοράσω για την επόμενη 10ετία τουλάχιστον. Οριακά τους εμπιστεύομαι για καμιά μανέτα.
    Πρώτη φορά είδα PCX με 2πλή εξάτμιση κάτω από την ποδιά.
    Ωραίος!
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Η δική μου προφητεία επαληθεύτηκε στο πρώτο σκέλος, και βλέπουμε για το δεύτερο.

Κινέζικο όχημα δεν πρόκειται να αγοράσω για την επόμενη 10ετία τουλάχιστον. Οριακά τους εμπιστεύομαι για καμιά μανέτα.
    Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις,λέει ο λαός.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Για πάμε άλλες 80 σελίδες.

Λοιπόν, όπως ίσως γνωρίζετε, το PCX πουλήθηκε. Πριν λήξει η εγγύησή του ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Και αγοράστηκε ένα ολοκαίνουριο 2025 Honda Forza 350. Γιατί η αναβάθμιση; Διότι δε μένω στη χειρότερη και ασχημότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Δεν τρώω κίνηση, δεν πήζω σε στενά και φανάρια και ζέστη. Δεν κινούμαι καθημερινά, αλλά 1-2 φορές την εβδομάδα. Και όταν κινούμαι είναι κατά βάση είτε σε αποστάσεις λίγων χιλιομέτρων σε ανοιχτούς, άνετους δρόμους (Μαραθώνος και τριγύρω), είτε σε μεγαλύτερες αποστάσεις μέσω ΑΟ. Και κάποιες πιο μακρινές, "φορουμίσιες" βολτούλες των 200, 300, 500 χλμ αυθημερόν που γίνονται καθαρά για ευχαρίστηση.

Το Forza, λοιπόν, φαίνεται εξαιρετική επιλογή. Κούντος στον πιτεράιντερ που μου έβαλε την ιδέα. Το μηχανάκι είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Μοτέρ βελούδο, όσο γκαζάκι χρειάζεται (130 χωρίς καμία πίεση), άνεση, χώροι (2 φουλ φέις και έχει κι άλλο, δεν έχω βάλει καν μπαγκαζιέρα), με την ψηλότερη ζελατίνα + την ηλεκτρονική ρύθμιση δε θυμάμαι καν πώς ακούγεται ο άνεμος, εξαιρετικά ευκολοδήγητο, πάει, στρίβει, κάνει τα πάντα ιδιαίτερα ευχάριστα.

Γιατί σκέφτηκα να το πουλήσω, λοιπόν; Διότι υπάρχει κάτι ακόμα που θα μπορούσε να ικανοποιήσει όλες τις παραπάνω - ελάχιστες - ανάγκες μου, και να προσθέσει έξτρα ευχαρίστηση: μια μοτοσικλέτα. Έχω κλειστό γκαράζ, μένω εξοχή, κινούμαι μια στο τόσο, οι συνθήκες είναι ιδανικότατες. Εδώ θα πω την αλήθεια, κι ας κλάψετε οι περισσότεροι, θα σας περάσει: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. Ναι. Η γυναίκα μου με ζαλίζει εδώ και λίγο καιρό να πάρω μοτοσικλέτα, κι εγώ επιμένω πόσο καλύτερο είναι το σκούτερ σαν πακέτο. Δεν ήθελα να πάρω μοτοσικλέτα. Μετά το 675R σκεφτόμουν ότι έχουν τελειώσει για μένα. Τα υπέρ δεν επισκιάζουν τα κατά. Πλέον. Έκανα τις μαλακίες μου, άλλαξα 500 μηχανάκια, τα χάρηκα στο μέγιστο, αλλά τελείωσε.

Ωστόσο με έβαλε σε σκέψεις τις τελευταίες μέρες και σκεφτόμουν "χμ, γιατί όχι μια τελευταία ευκαιρία;". Ίσως δεν έχω άλλη. Δεν είμαι 25 χρονών πλέον. Και τι έχω να χάσω; Εκτός του να πεθάνω ( ), η μόνη άλλη έννοια είναι το οικονομικό. Αλλά αγοράζοντας ένα καλό μεταχειρισμένο δε χάνεις τίποτα. Ή ελάχιστα. Οπότε η άμεση σκέψη μου ήταν να πουλήσω το σκούτερ (εξ ου και η αγγελία) και να το κάνω μοτοσικλέτα. Αλλά το σκεφτόμουν όλο το ΣΚ... ΔΕ θέλω να διώξω το σκούτερ στην πραγματικότητα. Έχει ΜΟΝΟ θετικά, το έχω αγοράσει καινούριο, άρα θα χάσω λεφτά, και το έχω φέρει στα μέτρα μου και με ευχαριστεί πλήρως. Δεν πουλάς ένα τέτοιο μηχανάκι. Ειδικά εφόσον πιθανότατα η μοτοσικλέτα θα έρθει και θα φύγει, και μετά θα κλαίω και θα χάσω κι άλλα λεφτά για να πάρω νέο Forza. Αν η μοτοσικλέτα μείνει τελικά, και οι ανάγκες δεν αλλάξουν, οκ, πουλάω το σκούτερ. Αλλά στην παρούσα φάση, και δεδομένου ότι δεν είμαι πλούσιος (αλλιώς δε θα υπήρχε ποτέ τέτοιο δίλημμα), θεωρώ πιο έξυπνη επιλογή να κρατήσω το σκούτερ και να κόψω τον λαιμό μου να βρω λεφτά για να πάρω τη μοτοσικλέτα των ονείρων μου*. Εντός λογικού μπάτζετ πάντα. Εγώ δε δίνω 10+ χιλιάρικα για μοτοσικλέτα. Για να δούμε...

* ή και όχι. Μπορεί να μου ξαναπεράσει αύριο.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 30/06/2025 στις 09:18.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Ωραια το σκεφτεσαι και συμφωνω να μην φυγει το σκουτερ.

Αν μη τι αλλο θα χαθει το μισο πειραγμα που σου ριχνουν

Αφου εχεις κλειστο χωρο σταθμευσης και σε συνδυασμο με την πολυ ευκολη ηλεκτρονικη παραδοση πινακιδων, η μοτοσυκλετα θα σου κοστιζει ελαχιστα σε παγια αφου χειμωνα μπορεις να παραδινεις πινακιδες και να κοβεις ασφαλιση, καυσιμα μονο σε βολτα και μια αλλαγη λαδιων τον χρονοι ή ο,τι αλλο προκυψει για αυτα τα λιγα χιλιομετρα ετησιως ( οκ ισως μονο λαστιχα να θες τακτικα αν θες να πιεζεις στις βολτες ).

Αντε τωρα να βρεις 765

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Για πάμε άλλες 80 σελίδες.

Λοιπόν, όπως ίσως γνωρίζετε, το PCX πουλήθηκε. Πριν λήξει η εγγύησή του ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Και αγοράστηκε ένα ολοκαίνουριο 2025 Honda Forza 350. Γιατί η αναβάθμιση; Διότι δε μένω στη χειρότερη και ασχημότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Δεν τρώω κίνηση, δεν πήζω σε στενά και φανάρια και ζέστη. Δεν κινούμαι καθημερινά, αλλά 1-2 φορές την εβδομάδα. Και όταν κινούμαι είναι κατά βάση είτε σε αποστάσεις λίγων χιλιομέτρων σε ανοιχτούς, άνετους δρόμους (Μαραθώνος και τριγύρω), είτε σε μεγαλύτερες αποστάσεις μέσω ΑΟ. Και κάποιες πιο μακρινές, "φορουμίσιες" βολτούλες των 200, 300, 500 χλμ αυθημερόν που γίνονται καθαρά για ευχαρίστηση.

Το Forza, λοιπόν, φαίνεται εξαιρετική επιλογή. Κούντος στον πιτεράιντερ που μου έβαλε την ιδέα. Το μηχανάκι είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Μοτέρ βελούδο, όσο γκαζάκι χρειάζεται (130 χωρίς καμία πίεση), άνεση, χώροι (2 φουλ φέις και έχει κι άλλο, δεν έχω βάλει καν μπαγκαζιέρα), με την ψηλότερη ζελατίνα + την ηλεκτρονική ρύθμιση δε θυμάμαι καν πώς ακούγεται ο άνεμος, εξαιρετικά ευκολοδήγητο, πάει, στρίβει, κάνει τα πάντα ιδιαίτερα ευχάριστα.

Γιατί σκέφτηκα να το πουλήσω, λοιπόν; Διότι υπάρχει κάτι ακόμα που θα μπορούσε να ικανοποιήσει όλες τις παραπάνω - ελάχιστες - ανάγκες μου, και να προσθέσει έξτρα ευχαρίστηση: μια μοτοσικλέτα. Έχω κλειστό γκαράζ, μένω εξοχή, κινούμαι μια στο τόσο, οι συνθήκες είναι ιδανικότατες. Εδώ θα πω την αλήθεια, κι ας κλάψετε οι περισσότεροι, θα σας περάσει: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. Ναι. Η γυναίκα μου με ζαλίζει εδώ και λίγο καιρό να πάρω μοτοσικλέτα, κι εγώ επιμένω πόσο καλύτερο είναι το σκούτερ σαν πακέτο. Δεν ήθελα να πάρω μοτοσικλέτα. Μετά το 675R σκεφτόμουν ότι έχουν τελειώσει για μένα. Τα υπέρ δεν επισκιάζουν τα κατά. Πλέον. Έκανα τις μαλακίες μου, άλλαξα 500 μηχανάκια, τα χάρηκα στο μέγιστο, αλλά τελείωσε.

Ωστόσο με έβαλε σε σκέψεις τις τελευταίες μέρες και σκεφτόμουν "χμ, γιατί όχι μια τελευταία ευκαιρία;". Ίσως δεν έχω άλλη. Δεν είμαι 25 χρονών πλέον. Και τι έχω να χάσω; Εκτός του να πεθάνω ( ), η μόνη άλλη έννοια είναι το οικονομικό. Αλλά αγοράζοντας ένα καλό μεταχειρισμένο δε χάνεις τίποτα. Ή ελάχιστα. Οπότε η άμεση σκέψη μου ήταν να πουλήσω το σκούτερ (εξ ου και η αγγελία) και να το κάνω μοτοσικλέτα. Αλλά το σκεφτόμουν όλο το ΣΚ... ΔΕ θέλω να διώξω το σκούτερ στην πραγματικότητα. Έχει ΜΟΝΟ θετικά, το έχω αγοράσει καινούριο, άρα θα χάσω λεφτά, και το έχω φέρει στα μέτρα μου και με ευχαριστεί πλήρως. Δεν πουλάς ένα τέτοιο μηχανάκι. Ειδικά εφόσον πιθανότατα η μοτοσικλέτα θα έρθει και θα φύγει, και μετά θα κλαίω και θα χάσω κι άλλα λεφτά για να πάρω νέο Forza. Αν η μοτοσικλέτα μείνει τελικά, και οι ανάγκες δεν αλλάξουν, οκ, πουλάω το σκούτερ. Αλλά στην παρούσα φάση, και δεδομένου ότι δεν είμαι πλούσιος (αλλιώς δε θα υπήρχε ποτέ τέτοιο δίλημμα), θεωρώ πιο έξυπνη επιλογή να κρατήσω το σκούτερ και να κόψω τον λαιμό μου να βρω λεφτά για να πάρω τη μοτοσικλέτα των ονείρων μου*. Εντός λογικού μπάτζετ πάντα. Εγώ δε δίνω 10+ χιλιάρικα για μοτοσικλέτα. Για να δούμε...

* ή και όχι. Μπορεί να μου ξαναπεράσει αύριο.
    Όλα αυτά για να μας πεις ότι θα πάρεις GS 1200 του 2008?
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Όλα αυτά για να μας πεις ότι θα πάρεις GS 1200 του 2008?
    Βγήκα σε σύνταξη;
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Αρα τεκνο μου Γεώργιε, θελεις μεσαιο γυμνο (σαφως κατω απο 10Κ αν ηταν καινουργιο) που να ειναι στημενο σωστα ιδανικα απο μαμα, για το μια στο τόσο γι αυτες τις βολτες των 100, 200, 300, 500 χιλιομετρων αυθημερον λεω εγω... Εκτος και αν θα παιζει και κανενα ταξιδακι αφου η κυρια σου την θελει..

Πες μας ντε και λιγο χρήση...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Η χρήση θα είναι αλητεία, σφήνες και σούζες.

Όχι, αλήθεια, αυτή θα είναι. Αν παλεύεται και το δικάβαλο για καμιά φορουμίσια πού και πού θα είναι τέλεια.

Δεν το έγραψα για να πάρω γνώμες. Ξέρω τι θέλω. Είναι 3-4 μηχανάκια όλα κι όλα που με συγκινούν. Απλά έτσι προς ενημέρωση.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Το σκούτερ το κρατάς, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης, το απάντησες μόνος σου.

Μοτό θα πάρεις για να βγάζεις τα γούστα σου και να ξεχαρμανιάζεις μια στο τόσο ή ίσως και λίγο πιο συχνά ή και αρκετά συχνά.

Το πως βγάζεις γούστα εσύ το ξέρεις, (λέμε τώρα).

Χώμα δεν πας, ταξίδια δεν σε κόβω, πίστακιας δεν είσαι, αλλά και να είσαι που θα πας στα Μέγαρα;

Πάρε κάτι που να γουστάρεις να το καβαλάς ακόμα και μόνος σου.
    Να λες το παίρνω ένα μισαωράκι να κάνω μια γύρα να ξεκ@βλώσω.
    Άσε τώρα φίλους και παρέες, όσο γερνάς και εσύ και αυτοί, όλο και περισσότεροι θα γίνονται "χέστες" και θα έχουν περισσότερες δικαιολογίες για να μην ακολουθούν.

Αν δεν σου κάνει κούκου το να καβαλάς πια, γ@μα το και ξεκίνα την αγγειοπλαστική ή την φωτογραφία.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    ΜΤ 09 τι άλλο;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Προβολή μηνύματος
    ΜΤ 09 τι άλλο;;
    Ξεκαθαρα..

Παλαιό μέλος
    Προσωπικά για δρομισιο, εγώ θα πάω σε GS1250Adv τον Σεπτέμβριο του 2026 το οποίο θα το κρατησω για πάντα..

Η χρήση θα είναι αλητεία, σφήνες και σούζες.
    Αρα εισαι για DRZ το καινουργιο με το 5αρι το σαΖμαν... Κατω απο 10 εχει καινουργιο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά για δρομισιο, εγώ θα πάω σε GS1250Adv τον Σεπτέμβριο του 2026 το οποίο θα το κρατησω για πάντα..
    Post #1191.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Αρα εισαι για DRZ το καινουργιο με το 5αρι το σαΖμαν... Κατω απο 10 εχει καινουργιο...

Δίνω έως 5 χιλιάρικα max για σουζούκι.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Post #1191.

Δίνω έως 5 χιλιάρικα max για σουζούκι.

Δεν σου λέω τι να κανεις, σου λέω τι θα κάνω εγώ και γνωρίζοντας ότι έχω πάντα δίκιο μπορείς να φτάσεις στο συμπέρασμα του τι θα πρέπει να κανεις!

ΠΑΡΕ GS1250Adv

Παρόμοια θέματα

1. Ποιό να είναι το επόμενο?
    από xrlantz στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 151
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2008, 10:12
  2. Cbf 250..ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ
    από DISEASER82 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2007, 18:28
  3. Το επομενο μηχανακι του Oldman..
    από FestoNero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 19:46
  4. Ποιο είναι το επόμενο Track Day
    από fazerakis στο forum Track Days