Ξέρει κανένα αν πουλάνε και που, λάστιχα για τα κολιέ των εξατμίσεων; Η κάποια άλλη καλαίσθητη πατέντα;
Ξέρει κανένα αν πουλάνε και που, λάστιχα για τα κολιέ των εξατμίσεων; Η κάποια άλλη καλαίσθητη πατέντα;
Μάλλον κάπου εδώ είσαι
Ψάξε λίγο και θα βρεις τον σωστό τύπο.
Oldfarts never die
Push fit plastic rivets 6 ή 7 mm
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Για τετοιες μαλακίτσες μόνο τεμου
Παιδες επειδη χρειαστηκα στο gsxr 2 τετοια.Βρηκα σε ενα μαγαζι/βενζιναδικο τα πηρα και τα εβαλα.Σε 3 μηνες ειχανε φυγει.Ξαναπηγα να παρω και μου λεει,τι μηχανακι ειναι.Gsxr του λεω.Με λεει,βαλε γνησια και θα με θυμηθεις,εχω λεει γνησια γιατι με ζητανε πολλοι που εχουν vstrom κτλ και ειναι ιδια.Πηρα λοιπον 2 γνησια.Ε ακομα και στο κουμπωμα,καταλαβα την διαφορα.Ακομα και σε τετοια παπαρακια το γνησιο παιδες δεν παιζεται.Κουμπωσαν και δεν ξαναβγηκαν.Παρε γνησια.Τι μηχανακι ειναι?
Δες και:
- Carklips
- Φίλης (παρμπρίζ, φέρνει και τέτοια)
Ναι, τελικά τα βρήκα και ως πλαστικά κουμπώματα, κλιπ αυτοκινήτου/μοτό, κτλ.
Σωστά, αυτός είναι ο αγγλικός όρος.
Απλώς θέλω να τελειώνω χθες.
Δεκτόν, αλλά όχι και 5€ το ένα για αυτά τα σκατουλάκια!
Ευχαριστώ.
Θα δω στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς μου, μήπως κάνω πατέντα με βίδες. Έκανα κάτι δοκιμές και αν έχει αυτά που χρειάζομαι θα είναι μπόμπα! Πρόκειται για το πλαστικά γύρω από το καντράν/τιμόνι του XJ6 που έπρεπε να τα ξεκουμπώσω για να βάλω τους καινούργιους καθρέπτες, όπως έγραψα κι εδώ.
Τελευταία τροποποίηση από grinderx; 30/06/2025 στις 21:20.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Αν κάνεις πατέντα να υπολογίσεις πως το υλικό της βίδας και το σχήμα της δεν πρέπει να πληγώνει τα πλαστικά που συγκρατεί.
Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς και τι ψάχνεις.
Μια φωτό πάντα βοηθάει τους άλλους να καταλάβουν.
Anyways.
Αν εννοείς το παρακάτω συνήθως πάει πακέτο μαζί με το κολιεδάκι.
Διαφορετικά βρίσκεις φύλλο Viton, κόβεις λωρίδα στο μέγεθος που θες.
Ενδεικτικά παραδείγματα.
https://www.kolleris.gr/elastiko-viton-fkm.html
https://el.industrial-seals.com/Rubber-Seal-Strip.html
Oldfarts never die
Ωραίος ευχαριστώ, έχεις δίκιο για την φωτό. Τα κολιέ έχουν μέγεθος; Δεν βρίσκω κάτι κατατοπιστικό στο ίντερνετ.
Δεν ειναι περίεργο, τα Συμ θελουν ιμάντα στα 10000. Κοστίζει όμως και τα μισά λεφτα αν δεν κάνω λάθος. Αν και εδω εχει το ανάλογο κόστος έρχεται μια ή η άλλη με τα πιο επωνυμα.
Το hub oil μαλλον λαδι κιβωτίου ειναι.