Δυστυχώς δεν έχω λεφτά για πέταμα γι αυτό και οι σκέψεις μου. Το συγκεκριμένο μοτό (αν καταλήξω) μου αρέσει σε κόκκινο ή μπλε. Επειδή όμως δύσκολα να πάω σε καινούριο, άρα να μπορώ να το παραγγείλω όπως θέλω, τα μεταχειρισμένα που βλέπω σε προσιτή τιμή είναι σε χρώμα που δεν θέλω. Και γι αυτό ρωτάω να δω κόστος αν αξίζει να πάρω κάποιο φτηνότερο και να του αλλάξω χρώμα από το να πάρω σε χρώμα που θέλω (και αν βρω) και ακριβότερο.
Αν μπαίνει ο παράγοντας κόστος, το χρώμα είναι το λιγότερο σημαντικό....
Εφόσον δεν έβρισκα το χρώμα που θα μου άρεσε, θα πήγαινα στο πιο οικονομικό. Σχετικά με το χρώμα θα έβαζα ειτε μεμβρανη (που ειναι κατι αναστρέψιμο) ή θα έψαχνα εν καιρώ τα συγκεκριμένα πλαστικα. Με βαψίματα θα έμπλεκα μονο για σοβαρό λόγο (πχ ζημιά από πτώση κλπ). Αλλιώς δεν θα χαλούσα την αψογη εργοστασιακη κατάσταση.
Αφου δεν εχεις λεφτα για πεταμα θα ψαξεις να βρεις καλο φανοποιο να στο βαψει στο εργοστασιακο χρωμα και θα αλλαξεις και την αδεια για να εισαι τυπικα ενταξει. Φτηνο δεν θα ειναι, φθηνοτερο απο την αγορα του καινουργιου ομως.
Η μεμβρανη θα ζησει λιγο εκει που υπαρχει τριβη, εχει εξτρα κοστος να την βγαλεις αν χαλασει.