Τι σκατα είχε στο κεφάλι του γμτ;
Γενικά δεν συμφωνω με αφαιρεση πινακιδων και διπλωματος για παραβασεις σταθμευσης, αλλά αυτη ειναι η μοναδική εξαίρεση που του αξίζει να του πάρουν και τα σωβρακα για 2 μηνες!
Τι να πεις...
Η νέα μόδα πάντως στη γειτονιά μου είναι σκούτερ/μοτοσικλέτες παρκαρισμένες διαγώνια πάνω στο πεζοδρόμιο, το έκανε ένας και τον μιμούνται και άλλοι και πάλι ίσα που χωράνε καρότσια με μωρά και αμαξίδια - μην τον κάνετε ρε παιδιά, κολλητά στον τοίχο μόνο, για πέντε δευτερόλεπτα από τον χρόνο μας μιλάμε!
Τα λάστιχα ειναι τα πρώτα, απο το εργοστασιο τοποθετησης στο Βολο.
Επικό.
My Sunny is air-conditioned![]()
Ειδα-ειδα, πολυ πράμα είδα, όλοι με φουλ εξοπλισμό παρά τα 35-38άρια , σε όλο το πλάτος της ηπειρωτικής Ελλάδας, σας χάρηκα όλους![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
σας είδα μελι(τσ)σουλες να με γαζωνετε.
η πρώτη νταμπλ μπαμπλ (πως διάολο???) μέσα από το κλειστο μπουφάν στο θώρακα δεξα.
το απόγευμα της ιδιας μέρας, η δεύτερη ήρθες φουλ αττακ λες και σου χρωσταγα λεφτά και μου την έδωσες με τσαμπουκα στο μάτι!
γιατί γαμιεστε ρε μελισσουλες;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Περαστικά δυστυχώς ξέρεις τι λένε για το κακό;
Οτι πρέπει να τριτώσει δεν ξέρω αν η πρώτη που στην κάρφωσε διπλά πίανεται για δύο οπότε ετοιμάσου ψυχολογικά.Το μάτι πρηστηκε πολύ;
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
https://www.sansimera.gr/worldays/555
Τις παρεξήγησες, ήταν προκαταβολικά για την μπαγκόσμια μέρα φιλιού .
Περαστικά, ελπίζω να μην εννοείς μες το μάτι!
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Εν τω μεταξυ, οι μελισσουλες και Γιάννης
Είναι εντυπωσιακό πάντως πως τα αμάξια 30 και 40 ετών που βλέπουμε ακόμα στο δρόμο είναι κυρίως Ιαπωνικά ή Κορεάτικα. Είναι μάλλον αυτά που αντέχουν στις δεκαετίες, ενώ και έχουν και οικονομική συντήρηση. Παλιότερα βλέπαμε κυρίως Toyota και Nissan, πλέον βλέπουμε κυρίως Hyundai και ΚΙΑ.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.