Περαστικά και πάντα όρθιος και υγιής!
Λιποθυμία, σκοτοδίνη μήπως;
Για να σβήσεις ξαφνικά στα καλά καθούμενα κάτι τέτοιο πρέπει να παίχτηκε, τυχερός είσαι
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Περαστικά Βασίλη, έκανες cheat!
Δεν ξέρω καν φίλε,δεν ξέρω καν που συνέβη, γνωρίζω δλδ σε ποια περιοχή ήμουν αλλά τίποτα άλλο.Σκεφτομαι μήπως κλαταρα από την ζέστη,αλλά δεν θα είχε προειδοποιητικό σημάδι? Περίεργο να έσκασε έτσι απότομα.Τελοσπαντων ότι έγινε έγινε,πάλι καλά να λέμε.Απλα το μάθημα που πήρα είναι φουλ φεις παντού
περαστικα κ ποτε ξανα
Και εγω σε ενα σοβαρο τροχαιο που ειχα
πριν μερικα χρονια το τελευταιο περιπου 1 χλμ
πριν το σημειο που εγινε και κανενα μισαωρο
μεχρι να ξυπνησω στο νοσοκομειο δεν το θυμαμαι
Μου ειπε μαλιστα ο αδερφος μου οτι μεσα στο
ασθενοφορο ειχα μαλωσει με τους εκαβιτες
για να μην μου κοψουν το δερματινο μπουφαν
που ειχα παρει πριν καμια βδομαδα![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πρωτίστως περαστικά Βασίλη και πότε ξανά.
Σαν τέτοιες μέρες κι εγώ το '19 έφαγα το γερό στουκο (5 πλευρά, 2 κλειδες, 2 ωμοπλατες και το gs σχεδόν κομμένο στη μέση) και δεν θυμήθηκα ποτέ τι έγινε, μόνο να ξεκινάω από το σπίτι και κατόπιν να ξυπνάω στο νοσοκομείο.
Κάποιος ανέφερε τότε ότι όλο αυτό είναι μια άμυνα του εγκεφάλου, αποβάλλει κατα κάποιο τροπο από τη μνήμη ένα δυσάρεστο συμβάν. Δεν ξέρω κατά πόσον αυτό αληθεύει αλλά αισθάνομαι ευγνώμων που συμβαίνει.
Περαστικά και πάλι!
Περαστικά!
Νομίζω αναφέρεστε σε περιστατικά περιτραυματικής αμνησίας.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Η ζεστη ΔΕΝ προειδοποιεί. Σκοτοδίνη, ταμπλας η οποια αλλη λεξη λενε στα χωρια ειναι αυτο περιπου, ξαφνικα μαυριζουν ολα και το σωμα βαραει blue screen. Μπορει να ειναι και παθολογικο αλλα με πολυ ζεστη και με λιγα υγρα ειναι πολυ συνηθες, ειδικά αν σε χτυπαει ζεστος αερας στο προσωπο. Ακομα και τα τζετ εχουν ζελατινα και καλο ειναι να ειναι κλειστη στη ζεστη.
Περαστικά και καλή ανάρρωση.
Μια καλή λύση τώρα με τις ζέστες είναι τα κράνη τύπου adventure που έχουν καλύτερο εξαερισμό από τα κανονικά fullface και γενικώς είναι πιο δροσερά.