Εγώ νόμιζα τη μύτη του![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Της έβαλα καινούρια λάστιχα![]()
Σόρρυ δεν το είχα δεί.
Έβγαλε όλη την περσινή σεζόν από Οκτώβρη έως Απρίλιο. Σημειώνω τις βόλτες αλλά δεν έχω υπολογίσει ώρες. Έτσι κι αλλιώς την επόμενη φορά θα χρειαστεί replating nicasil ο κυλινδρος λόγω φθοράς οποτε δεν αγχώνομαι. Κάπου 50-60 ώρες πρέπει να έχω κάνει.
Δεν έχει γρατζουνιές ή χτυπήματα αλλά φυσιολογική φθορά.
Οριακά την έχω κάνει Κινέζα.
Σήμερα γυρνώντας από τα ξένα της φόρεσα τα καινούργια της αξεσουάρ, ΟΛΑ απλό το Temu.
Έχουμε και λέμε λοιπόν, συνολικά φοράμε:
Πλαϊνά μπροστινά τσαντάκια.
Πλαϊνά σαμάρια.
Κεντρική τσάντα στην θέση της μπαγκαζιέρας.
Για όλα πρέπει να έχω δώσει κάπου στα 100€ και από μια μικρή βόλτα που έκανα φορτωμένος, δεν ήθελα να μου σκορπίσουν τα βρακιά στην Ιονία, νομίζω ότι θα γράψουμε πολλά χιλιόμετρα μαζί.
Μένει τώρα να πάρω πλαϊνές βάσεις μεταλλικής βαλίτσας για να δένω τα σαμάρια μην κάνει και έρθει το δεξί παρακάτω και αρπάξει από την εξάτμιση.
Ολίγον τι άθλια η φωτογραφία, ειδικά εφόσον ήταν όλα άδεια, οπότε θα στείλω την επόμενη κατά το ταξίδι που ετοιμάζω από βδομάδα.
ΥΓ: Το ξέρω, θέλει πλύσιμο. Έρχεται κι αυτό.
Τελευταία τροποποίηση από Peterjackson; 13/07/2025 στις 00:03.
Έτσι λέω κι εγώΠάντως BMW δεν θα αγόραζα ποτέ ούτε από κινέζο, oh no
Ενιγουέιζ, ότι πήρα από εκεί έχει βγει πολύ καλό ως τώρα, πόσο μάλλον για την τιμή τους, όπου αν κάτι χαλάσει θα έχει κοστίσει το 1/10 και θα αλλαχθεί χωρίς πόνο στην τσέπη.
Ο ελέφαντας μπήκε στην πινακίδα γιατί ήταν το πρώτο αυτοκόλλητο που βρήκα στην έτοιμη λίστα όταν πήγα να κάνω επεξεργασία την εικόνα.