Το αφήνω στον Παντελή! Εγώ είμαι μέσα όλες τις μέρες!
Το αφήνω στον Παντελή! Εγώ είμαι μέσα όλες τις μέρες!
Καλησπέρα σε όλους, τέλη Ιουλίου θα κανονιστεί συνάντηση με την έλευση του Δημήτρη - TheRegulator όπως συζητήθηκε προηγουμένως, θα ήθελα όμως να κάνω μία "ανεπίσημη" πρόταση σε όλους για την παρακάτω εκδήλωση...
...και αυτό επειδή είναι καθημερινή και οριακά εκτός πόλης.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται λοιπόν ας το γράψει εδώ ώστε να συναντηθούμε σε κάποια καφετέρια στο λιμάνι πριν απολαύσουμε τη συναυλία![]()
Εγώ αυτή τη στιγμή βρίσκομαι καθοδόν για διακοπές και επιστρέφω την ερχόμενη Παρασκευή. Θα ήθελα πολύ να έρθω, θεωρώ ότι θα είναι ωραία συναυλία! Εύγε για την πρωτοβουλία Παντελή!
Φαίνεται σαν συναυλία που θα πήγαινα άνετα γιατί ο Σταύρος του Νότου με "σημάδεψε"… Δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί ακόμα…
Είμαστε πολλοί οι σημαδεμένοι τελικά - τύφλα να 'χει ο Τόνι Μοντάνα![]()
Ποίηση και μουσική που "χτυπάει" τις χορδές της ψυχής από την πρώτη νότα!
Η συναυλία πριν 20+ χρόνια στο θέατρο Γης με Μικρούτσικο - Θηβαίο ήταν από τις καλύτερες που έχω απολαύσει, αξέχαστη και μοναδική με πάνω από μία ώρα encore και απίστευτο interaction με το κοινό![]()
Δεν ξέρω ρε φίλε.
ΣΚ ρίχνω το σκάφος και πετάγομαι μια Μύκονο, γυρνάω Τρίτη και Τετάρτη πετάω Μιλάνο και επιστρέφω Πέμπτη βράδυ.
Πρέπει να πάω και το ρολόι στο μάστορα Παρασκευή, γιατί έμπασε νερά από κάτι καταδύσεις σε κάτι κοραλλιογενείς στην Αυστραλία που πεταχτήκαμε έτσι από περιέργεια πριν κάνα μήνα.
Μου έκανε και ο άλλος μια μ@λακία εκεί με την πισίνα στο νέο σπίτι και έχω τρελαθεί.
Ουφ πολλά προβλήματα ρε φίλε, My shrink said…
Λοιπόν, αρκετά φλέξαρα, πάω να κάνω ένα "τίμιο λαϊκό φραπεδάκι" και να συνεχίσω στο insta.![]()
Oldfarts never die
Είμαι μέσα παντελή, βάλτε το ομως βραδάκι να προλάβω
Σενιορ μη πιάσουμε τώρα τα παρακάλια, είσαι επίτιμο μέλος
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2