Πριν κανένα χρόνο περίπου αγόρασα μια BMW F650ST του 2000, από έναν φίλο που την είχε φέρει από Γερμανία όταν ήρθε να μείνει Ελλάδα. Η μηχανή έχει κάτι παραπάνω από 20 χιλιάδες χιλιόμετρα και είναι γενικά αταλαιπώρητη. Εκτός από ένα θεματάκι με την μπαταρία.
Όταν πήγα να την δοκιμάσω, πριν την αγορά, φαίνεται να μην είχε φόρτιση η μπαταρία και χρειάστηκε να τη φορτίσουμε. Εντάξει λέμε η μηχανή καθόταν καιρό οπότε το προσπεράσαμε. Ωστόσο όταν την αγόρασα μου έβγαλε πάλι το ίδιο θέμα. Εν τέλει πήγα την μπαταρία σε έναν ειδικό, την έλεγξε και καταλάβαμε τι είχε θέμα, και τι να αλλάξαμε. Τσακμάκι το μηχανάκι. Το θέμα ήταν ότι έκατσε κάποιο καιρό λόγω χειμώνα και μετά μας έβγαλε το ίδιο θέμα.
Μεταξύ κάποιων θεμάτων συντήρησης είπα τον μάστορα που την πήγα να κοιτάξει και αυτό το θέμα. Καινούργια μπαταρία ούτε ένα χρόνο που τη βάλαμε και ξεφορτίζει και δεν φορτίζει όταν λειτουργούμε τη μηχανή. Με αυτά και με αυτά ο μάστορας έλεγξε πηνία, δυναμό και ανορθωτή, και δεν βρήκε κανένα θέμα. Πήγα την μπαταρία στον ειδικό που εμπιστεύομαι να της ρίξει μία ματιά και βρήκε ότι η μπαταρία ήταν εντάξει. Άρα το μηχανάκι εντάξει και η μπαταρία εντάξει, λέμε μήπως εμείς κάναμε καμία γκάφα? Τα φορτίσαμε όλα τέρμα και λέμε εντάξει μωρέ κάτι παίχτηκε κάτι κάναμε λάθος.
Χθες λοιπόν που την παίρνω να κατέβω στην αγορά, συνειδητοποιώ ότι ζορίζεται να πάρει μπρος και με ανησυχεί λίγο. Παρόλα αυτά κατεβαίνω, κάνω τη δουλειά μου γυρνάω σπίτι, την σβήνω και δοκιμαστικά προσπαθώ να την βάλω μπροστά άλλη μία φορά και συνειδητοποιώ ότι με το ζόρι γυρνάει το μοτέρ δεν παίρνει μπροστά και κάνει σαν να μην έχει αρκετή μπαταρία. Πάλι. Πριν από αυτό η μηχανή καθόταν για κάποιες μέρες. Νομίζω 10 η 14 μέρες περίπου.
Οπότε σήμερα βγάζω την μπαταρία και την έχω και φορτίζει.
Ας με διαφωτίσει κάποιος, τι παίζει? Το Σεπτέμβριο θα πάω Σάμο να γυρίσω το νησί, και δεν θέλω να έχω θέματα με την μπαταρία![]()