Περιγραφή: Μπουφάν χειμερινό/4 εποχών BERING Aspen Black
Τιμή πώλησης: 120
Μέγεθος: M
Κατάσταση: Μεταχειρισμένο
Χρώμα:
Ενδιαφέρον για ανταλλαγή: Όχι
Άλλες πληροφορίες:
Σε κατάσταση καινούριου, όπως σχεδόν οτιδήποτε πουλάω. Ελάχιστη χρήση. Χειμερινό μπουφάν, με αφαιρούμενη επένδυση, πολύ ποιοτικό. Δίνεται επειδή δεν ταιριάζει στιλιστικά με το νέο μηχανάκι μου (aka είμαι ηλίθιος) νο4, 5, έχω χάσει το μέτρημα.
Με +20€ δίνεται και ολοκαίνουρια προστασία πλάτης BERING Omega Level 2.
Όνομα: Γιώργος
Περιοχή: Ραφήνα
Μπουφάν Bering Aspen Μαύρο. Ελαφρύ μπουφάν κατασκευασμένο από ύφασμα Fibretech 600D και ενισχύσεις Armex που παρέχουν υψηλή αντοχή στην τριβή και τα κοψίματα. Ξεχωρίζει για την ευελιξία του χάρη στην αδιάβροχη μεμβράνη του, την αφαιρούμενη θερμική επένδυση και το σύστημα εξαερισμού ADS που επιτρέπει την οδήγηση σε διαφορετικές δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ενσωματώνει αφαιρούμενες προστασίες Omega στους ώμους και τους αγκώνες με πιστοποίηση CE.
Κύρια χαρακτηριστικά:
* Κατασκευασμένο από ύφασμα Fibretech 600D εξαιρετικά ανθεκτικό στην τριβή.
* Ενισχύσεις Armex για μεγαλύτερη αντοχή.
* Υπεραδιάβροχη και αναπνεύσιμη πολυστρωματική μεμβράνη BWTech.
* Αφαιρούμενη θερμική επένδυση Shelltech Super.
* Σταθερή επένδυση από πλέγμα από ανακυκλωμένες ίνες.
* Αφαιρούμενες προστασίες Omega στους ώμους και τους αγκώνες με πιστοποίηση CE. Το ύψος της προστασίας αγκώνων είναι ρυθμιζόμενο.
* Θήκη για την τοποθέτηση προστατευτικού πλάτης με πιστοποίηση CE (δεν περιλαμβάνεται).
* Σύστημα εξαερισμού ADS (Air Dynamic System): διαθέτει εισόδους αέρα με φερμουάρ στην περιοχή του στήθους και έξοδο αέρα με φερμουάρ στο πάνω μέρος της πλάτης για εξαιρετική εσωτερική κυκλοφορία αέρα.
* Ρυθμιζόμενες μανσέτες και μέση. Επέκταση στην περιοχή του λαιμού.
* Ρυθμιζόμενο πλάτος μανικιών με σύστημα κατά των ταλαντώσεων.
* Ρυθμιζόμενες μανσέτες με φερμουάρ.
* 2 εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ και 2 εσωτερικές τσέπες.
* Τσέπη για πορτοφόλι.
* Θηλιά σύνδεσης σακακιού-παντελονιού.
* Ανακλαστικά στοιχεία για καλύτερη ορατότητα κατά την οδήγηση τη νύχτα ή σε χαμηλό φωτισμό.
* Πιστοποιημένο CE σακάκι EN 1621-1: 2013, EN 17092 Κλάση Α.