Όχι ε?
Για να γέρνει τόσο πολύ, τότε μάλλον Πίζα![]()
με βάση από όσα έχουν ειπωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα ούτε μπρελόκ δεν θα ξαναπάρεις χοντα
υποψιαζόμαστε που κατέληξες, καλορίζικο εκ των προτέρων περιμένουμε φωτο ρομάτζο να σου βγει και να το χαρείς!
*πρόσεξα που κατέβηκε η αγγελία του crf, είπα μεσα μου είτε ξέχασε να την ανανεώσει, είτε έφυγε. Πάντως ότι άργησε μηχανάκι πρωτο χέρι με ελάχιστα χλμ να φύγει, είναι σημεία των καιρών....
![]()
you rise you fall you're down then you rise again
Δεν πουλήθηκε. Το αξίωμα που λέει, χόντα είναι, έχει εύκολη μεταπώληση καλές τιμές κλπ,κλπ
σιγουρα δεν ισχύει στην περίπτωση του δικού μου crf.
Ευτυχώς έπιασε καλή τιμή για ανταλλαγή στην αντιπροσωπεία.
Αρα ήταν μονόδρομος η επιλογή ξανά χόντα.
Πήγα την Δευτέρα που μας πέρασε για σέρβις στην αντ/πεια εδω στην Πατρα και είπα να ρωτήσω τι
ισχύει για ανταλλαγή (+κάποιο ποσό) για το GB 350 αλλά έχει κάτι μήνες αναμονή.
Υπήρχαν όμως όλα τα NX 500 ετοιμοπαράδοτα.
Οπότε τσάκ μπάμ πλήρωσα ένα, την Τετάρτη βγήκαν πινακίδες-ασφάλεια,
αλλά λόγω του ότι έφευγα, θα το παραλάβω την Παρασκευή....
Τελευταία τροποποίηση από bulmont; 12/07/2025 στις 22:49.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
βαγγέλη θα σκίσω τα πτυχία μουδεν σου το είχα με τίποτα....δεν σου κρύβω οτι ακόμη κρατάω επιφυλάξεις για πιθανό τρολάρισμα
Φαντάσου οτι αν ενα χοντα παίρνει χρόνο να πωληθεί(πόσο μάλλον το crf που είναι πολυεργαλείο) φαντάσου τι επρόκειτο να πάθουν άλλοι....σημεία των καιρών γιατί βάση οικονομικών δεδομένων η πίστα αγοροπωλησιων γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.
Αν δεν σκοτωθεί ελεινά πολύ δε φευγει, βλέπω πολλά μοντέλα αλλα ευκαιρία, αλλα μη, εμπορικά/λιγότερο εμπορικά κλπ να μένουν για πολύ χρόνο πάνω...δεν μπορούμε να τα φτάσουμε, δεν ξέρουμε την αγορά μεταχειρισμένων, το ρίξαμε στα μεσαία σκουτερ, αγοράζουμε κινέζικα καινούργια...καποιοι απο τους λόγους..
Πάντως για αυτό που το θέλεις το nx500 προσωπικά το θεωρώ ιδανικό, γιατί θα φορτώσει την συντρόφισσα σε χώρους και προσφερόμενη άνεση, δικύλινδρο που θα πάει πολύ πιο smooth στο ταξίδι σας μέχρι 120χαω άνετα και παντού (μετά παρουσιάζει τους ενοχλητικούς υψίσυχνους κραδασμους που παράγει το 180 μοιρών μοτερ).
Οι μαλακές αναρτήσεις των χοντα μπορεί να μη κάνουν για σπορ οδήγηση όμως περνάνε όλες τις κακοτεχνίες βούτηρο χωρίς να καταλαβαίνεις τίποτα ή να παίρνεις το νεφρό στην πλάτη
Επίσης παρότι δεν έχει μακριές αναρτήσεις λογω ενδοτικότητας αναρτήσεων μπαίνει άνετα σε ρυθμούς περιήγησης στο χώμα
όσο hate και να υπάρξει σε ένα μοντέλο συνήθως επειδή είναι trent αυτά είναι μια πραγματικότητα
you rise you fall you're down then you rise again
Καλοτάξιδο να είναι Βαγγέλη!!
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Καλοτάξιδο Βαγγέλη!
Απο τη στιγμή που πήρες χόντα σε κέρδισε το μπραντ και ξαναπήρες βλέπω!
τι ζήλεψες τι τα 'θελες τα ένδοξα παρίshα;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Να το χαρείς, Βαγγέλη!
Να κάνω μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη;
Επειδή το μοτέρ του έχει ίδιες επιδόσεις με το δικό μου (ίδια είναι στην ουσία) σε βλέπω να ανοίγεις παρόμοιο με το δικό μου θρεντ λιαν συντόμως...![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου