Περαστικα και ποτε ξανα![]()
Περαστικά
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Περαστικά και πάντα όρθιος
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Nα γίνεις καλά γρήγορα και ποτέ ξανά!
Εγώ μία φορά βγήκα Θεσσαλονίκη και ξύπνησα γυμνός Κατερίνη... Δεν θυμάμαι τίποτα...
Υ.Γ. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο!
Υ.Γ. Περαστικά, αφού είσαι καλά όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα...
Εχω παει συναυλια ντυμενος,''χαθηκα'' και οταν συνηλθα εψαχνα την μπλουζα μου και ρωτουσα αν επαιξε τελικα η μπαντα που πηγα να δω,ενω οταν παιζανε ημουν μπροστα και τα εσπαγα
![]()
Γενικά το θέμα ήταν λίγο "new fear unlocked". Πριν λίγες μέρες ήμουν με τη ζέστη έξω και σκεφτόμουν (ενώ δεν έχω λιποθυμίσει ποτέ) τι γίνεται αν χάσω τώρα τις αισθήσεις μου;
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Ναι η αληθεια ειναι οτι εχω κανει απο τοτε σκεψεις του τυπου ''κι αν μου ξανασυμβει?'' ''και αν το παθαινα με το gsxr με μεγαλη ταχυτητα?''
Εν τω μεταξυ δεν μπορω να πω οτι νιωθω 100 τα 100 κομπλε..δεν ξερω αν ειναι απο το ατυχημα,αλλα νιωθω κουρασμενος και με ''κομμενα ποδια''
Περαστικά σου φίλε.
Έτσι όπως τα λες, το πιθανότερο είναι να έπεσε η πίεση (και λόγω ζέστης),
γι αυτό έχασες τον κόσμο.
Όπως και να έχει εύχομαι να είναι το τελευταίο.
Ναι οι εξετάσεις είναι κομπλέ.Κανω έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο μια φορά τις γενικές/βιοχημικές και προσθέτω Β12,D3 και φεριτινινη που είναι η "αποθήκη" σιδήρου.Πηρα τηλέφωνο καρδιολόγο να κάνω και μια εξέταση την καρδιά μιας και κοντεύουμε τα 40.
Εύχομαι οι διακοπές - που ελπίζω οτι θα κάνεις εφέτο- να βοηθήσουν, δεν είναι παράλογο με το πώς ζούμε σε αυτήν την ονειρεμένη πόλη, πολλές ώρες δουλειά, στρες, έλλειψη ύπνου, κίνηση μες τον καύσωνα κτλ να ζοριστεί το σύστημα.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Την προηγούμενη εβδομάδα από το πέσιμο έλεγα συνεχώς ότι δεν την παλεύω με την ζέστη,νιώθω αδυναμία και ζαλίζομαι.Αλλα δεν περίμενα ότι θα πάθω και κάτι τέτοιο.Η δουλειά αυτή είναι,όπως και οι περισσότερες deliveroδουλειες είναι χάλια.Παντα λίγο προσωπικό,πολύ δουλειά, τρέξιμο,πίεση,άγχος να βγει η δουλειά..Όλες τις οδηγικές βλακείες στην δουλειά τις κάνω και για αυτό φταίει η πίεση.Βεβαια δεν βγάζω και τον εαυτό μου έξω από αυτό,τι σε νοιάζει εσένα αν βγει η δουλειά η όχι,πάνε κανονικά.. Φταίω και εγω