Κ το Forza ως scooter χαρακτηρίζεται από την Honda , όπως κ το Adv
@telegonos, ως σουλουπι κυρίως,ναι
Κ το Forza ως scooter χαρακτηρίζεται από την Honda , όπως κ το Adv
@telegonos, ως σουλουπι κυρίως,ναι
Φορτζα ασφάλτινο, χαντβ χωματερο.
Τωρα τι σοι χωματερο ειναι, με 230 κιλά μαζα, και τα πλαστικά του ξεκινάνε το πιο μικρό από 200ευρώ ΣΥΝ φπα, πολύ θάθελα να τοξερα, αλλά λέμε τώρα, σκούτερ ΝΑΙΙΙΙ, χωματερο ΝΑΙΙΙΙΙΙ, στην τρελλλλλα λεμε ΝΑΙΙΙΙΙ
Στο σουλούπι μόνο και η χωματερή ιδιότητα προφανώς.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Εγω θελω καποιος στο Excel να βαλει σαν 5η στηλη την Λιανικη Τιμη Πωλησης και 6η στήλη το γινομενο.
Κατω-κατω το αθροισμα και οταν το δει να αναλογιστει οτι αυτα ειναι για ΕΝΑΝ μονο μηνα (χειμερινο) στην φτωχοποιημενη Ελλαδα.
![]()
Η honda αν δεις το site της το adv το βάζει και στις adventure μοτοσυκλέτες και στα scooter ενώ το forza μόνο στα σκουτερ. Γι ' αυτό μου δημιουργείται η απορία (λέμε τώρα) εάν οι πίνακες ταξινομήσεων ακολουθούν την κατηγοριοποίηση της ίδιας της Honda και το βάζουν στους πίνακες μοτοσυκλετών ενώ το forza στους πίνακες scooter.
απο το site της ορμώμενος είδα οτι το κατατάσσει στα τύπου scooter.
Για την ακρίβεια, θεωρεί οτι παντρεύει 2 κατηγορίες : adv μηχανή και μεγάλο scooter.
Άρα παίζει και στις 2.
Οι πίνακες όμως δεν μπερδεύονται τόσο και το κατατάσσουν ξεκάθαρα σαν μοτοσυκλέτα
https://www.bikeit.gr/taxinomiseis/i...op-15-montelon
Ταξινομήσεις Ιουνίου 2025
"Στην πρώτη θέση, βλέπουμε την Suzuki V-Strom 650. Μία ασυνήθιστη τοποθέτηση βάσει της πραγματικότητας της σημερινής αγοράς και, όπως μάθαμε με κατάλληλη μας επικοινωνία, η Suzuki προέβη σε προταξινομήσεις μεγάλου αριθμού V-Strom 650 λόγω τέλους σειράς."
Από bikeit.gr
![]()
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..