Ξεχασα να πω επισης ενα μπραβο στην ΚΤΜ για τα
cornering lights που κανουν πραγματικα πολυ καλη
δουλεια κ φωτιζουν το εσωτερικο της στροφης υπο κλιση
Ξεχασα να πω επισης ενα μπραβο στην ΚΤΜ για τα
cornering lights που κανουν πραγματικα πολυ καλη
δουλεια κ φωτιζουν το εσωτερικο της στροφης υπο κλιση
To ταξίδι τη νύχτα είναι το αγαπημένο μου, πλέον όμως, λόγω των πολλών περιστατικών με αγριογούρουνα, με το μηχανάκι το αποφεύγω.
Πέρα όμως από αυτό, το πρόβλημα με το μηχανάκι είναι ότι δεν βλέπεις στο εσωτερικό της στροφής, οπότε δεν μπορείς να ευχαριστηθείς την οδήγηση με σβέλτο ρυθμό.
Αν όμως ο δρόμος είναι φωτισμένος ή έχεις cornering lights, αλλάζει![]()
Yγ: Την κυριακή που επέστρεφα από Πόρτο Γερμενό (όχι απο Βίλια), στο δρόμο συνάντησα 4 αλεπούδες. Προσοχή όσοι κινείστε στα μέρη αυτά.
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 15/07/2025 στις 19:20.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Mε ενα καλο κεντρικο φως και με τους προβολεις τοποθετημενους κατω αριστερα- δεξια , δεν εχω θεμα τω νυχτα .Αντιθετως μου αρεσει κιολας .
Με σκουτερ χωρις καλο φως , η ιδια διαχρομη βγαινει οπως βγαινει εμπειρικα .Αν την εκανα 1η φορα , θα πηγαινε 20χλμ/ω πιο κατω .
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Αυτό το έχω ακούσει από πολλούς κ ισχύει κ για τα αυτοκίνητα.
Τα led θέλουν κατάλληλο κάτοπτρο , αλλιώς φωτίζουν όπου να'ναι, το φώς τυφλώνει τους απέναντι κ άλλα παρόμοια.
Στο ταξίδι: Δεν οδηγάω νύχτα για τον απλό λόγο ότι η ρουτίνα μου είναι να ξυπνάω στις 05.30 και να έχω σβήσει πριν τις 23.00. Οπότε οποιοδήποτε ταξίδι βράδι, βγάζει εκτός το βιολογικό μου ρολόι. Επίσης προτιμώ όπου είναι να φτάσω, να το κάνω έως το μεσημέρι ώστε να έχω την μέρα μου κανονικά από θέμα φαγητού και ύπνου.
Στην καθημερινότητα: Τρία από τα 4 καθημερινα μου δρομολόγια γίνονται νύχτα τον χειμώνα. Με το DT η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα, μιας και τα πιο πολλά χλμ τα κάνω σε δρόμους χωρίς διαγράμμιση και φωτα. Με το Tiger είδα φώς αληθινό. Λευκό φως, καλύπτει όλο το πλάτος του δρόμου και έχει σωστή αποκοπή ώστε να μην τυφλωνει τα οχήματα που έρχονται στο αντιθετο ρεύμα.