Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Παντελή καλά είναι! Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris19 Άνευ συγκλονιστικού απροόπτου θα σας δω εκεί!
Θα είμαι εκεί! Μπήκε ήδη στο καλεντάρι!
Λογικά θα τα καταφέρω και εγώ.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Θα είμαι εκεί! Μπήκε ήδη στο καλεντάρι! Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Λογικά θα τα καταφέρω και εγώ.
Θα προσπαθησω μαγκες αν και ειμαι σε ζορικη φαση.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Θα προσπαθησω μαγκες αν και ειμαι σε ζορικη φαση. Ζόρικη φάση; Που έμπλεξες πάλι νέε μου; Δεν πιστεύω να σε τύλιξε καμία και να παντρολογιέσαι!
Oldfarts never die
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Ζόρικη φάση; Που έμπλεξες πάλι νέε μου; Δεν πιστεύω να σε τύλιξε καμία και να παντρολογιέσαι! ειναι κατω απο την μπαρα δεν τον βλέπεις ! καλή ευκολία μιχάλη
you rise you fall you're down then you rise again
Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras ειναι κατω απο την μπαρα δεν τον βλέπεις ! καλή ευκολία μιχάλη Μαγκες ολα καλα ,πολυ δουλεια και επαθα και μια εξαρθρωση ωμου οποτε ειμαι στο τρεξιμο αλλα λογικα θα τα πουμε.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Μαγκες ολα καλα ,πολυ δουλεια και επαθα και μια εξαρθρωση ωμου οποτε ειμαι στο τρεξιμο αλλα λογικα θα τα πουμε.