ΔΕΝ μου χρειάζεται το 4κύλινδρο, το είπαμε, πόσες ακόμα να το πω;
Για την χρήση την δική ΜΟΥ, ακόμα και το voge είναι (υποτίθεται...) αρκετό.
Απλως, όπως είπα, μια στο τόσο (οκ, όχι και πολύ τόσο....περισσότερο) θέλω ρε παιδί μου, να χτυπάω τα 160 χαλαρά όπως τότε με το Strada (
) και να έχει λίγο ακόμα περιθώριο. Πράγματα που δυστυχώς το AC δεν.....
Με τους 20 παραπάνω (ήτοι 50% επιπλέον του AC) πιστεύω θα είμαι καλυμμένος με το RS αν τελικά δεν βγουν τα μπικικίνια για το Σουτζούκι.
Ρε σεις ήμαρτον με τις μπαγκαζιέρες.....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Σιχαινομαι να ταξιδεύω και να νιωθω τη γυναικα πανω μου η να σκεφτομαι αν θα πεσει πισω. Βαλιτσα με μαξιλαρι για παντα. Στο γρηγορο μηχανακι που παντα ειχα στη συλλογη μου προφανώς δεν ανεβαινει σχεδον ποτε. Ουτε στα εντουροειδη πλην κοντινων αποστασεων. Ενα απλο μηχανακι με βαλιτσα ειναι απαραιτητο. Αν κανει και ταξιδι αυτο το μηχανακι ακομα καλυτερα.
Τόση αναφορά στην μπαταρια λιθίου, λες και θα καταλάβει κανεις διαφορά στα 200 κιλά της μηχανης. 1% ελαφρύτερη!
Το τραγικό θα ήταν να μην χωραει κανονική μπαταρία (ικανοι ειναι) και να αναγκάζεσαι να πληρώνεις την τριπλάσια αξία της λιθίου.
Βρε ρουφιάνα Suzuki γιατί 16,5l ντεπόζιτο στα 8Τ/ΤΤ και 14l στα 8S/R; Ε, γιατί;;;;![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
ουτε διπλασιο δεν ειναι το κοστος και ναι την νιωθεις γιατι καθεται πολυ ψηλα. αν αξιζει ειναι αλλη ιστορια, για μενα ναι αλλα οριακα.
η μηχανη ειναι φοβερη παντως, σε πολυ δυνατη τιμη. τοσο πουλαει η yamaha ενα tracer 7. θα ηθελα μονοκομματη σελα ομως. καποια στιγμη ισως την παρω αυτη τη μηχανη, τικαρει πολλα κουτακια. μοντα για μονοκοματη σελα και μια κανονικη εξατμιση θελει μονο.