Σελίδα 257 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 157207247252253254255256257
Προβολή αποτελεσμάτων 3.841 έως 3.855 από 3855

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Σε είδα χθες, στην Αττική οδό περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ Skoda Octavia, να με προσπερνάς από δεξιά, κινούμενο στη ΛΕΑ με τουλάχιστον 200 χλμ/ώρα - στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, λίγο μετά την έξοδο Ασπροπύργου. Εγώ πήγαινα στη δεξιά λωρίδα κύριος με 95 χλμ/ώρα πάνω στο GROMάκι και η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να σε δω ή να ακούσω τη σειρήνα, με τέτοια ταχύτητα που κουβάλαγες. Τρόμαξα τόσο πολύ και το μηχανάκι έκανε τέτοιες ταλαντώσεις από τον αέρα και την τόσο μεγάλη διαφορά ταχύτητας κατά την προσπέραση που τελικά νιώθω τυχερός που δεν έχασα τον έλεγχο. Η φάση είναι ότι δεν είχε μεγάλη ροή ο δρόμος εκείνη τη στιγμή για να κινείσαι στη ΛΕΑ, να πω δηλ ότι προσπαθούσες να γλιτώσεις κίνηση. Θα μπορούσες να κινείσαι στην αριστερή λωρίδα με μεγαλύτερη ασφάλεια, δεδομένης της ροής που είχε ο δρόμος εκείνη τη χρονική στιγμή.
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikRRopixel Προβολή μηνύματος
    Σε είδα χθες, στην Αττική οδό περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ Skoda Octavia, να με προσπερνάς από δεξιά, κινούμενο στη ΛΕΑ με τουλάχιστον 200 χλμ/ώρα - στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, λίγο μετά την έξοδο Ασπροπύργου. Εγώ πήγαινα στη δεξιά λωρίδα κύριος με 95 χλμ/ώρα πάνω στο GROMάκι και η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να σε δω ή να ακούσω τη σειρήνα, με τέτοια ταχύτητα που κουβάλαγες. Τρόμαξα τόσο πολύ και το μηχανάκι έκανε τέτοιες ταλαντώσεις από τον αέρα και την τόσο μεγάλη διαφορά ταχύτητας κατά την προσπέραση που τελικά νιώθω τυχερός που δεν έχασα τον έλεγχο. Η φάση είναι ότι δεν είχε μεγάλη ροή ο δρόμος εκείνη τη στιγμή για να κινείσαι στη ΛΕΑ, να πω δηλ ότι προσπαθούσες να γλιτώσεις κίνηση. Θα μπορούσες να κινείσαι στην αριστερή λωρίδα με μεγαλύτερη ασφάλεια, δεδομένης της ροής που είχε ο δρόμος εκείνη τη χρονική στιγμή.
    Εχουμε ολους τους οδηγους αυτοκινητων που οδηγανε τερμα αριστερα ασχετως ταχυτητας ,εχουμε και τους μπατσους να πηγαινουν ταπα τερμα δεξια.

Αμα επεφτες,μπορει και να μην σταματαγανε καθολου...

Αλφαδια!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα TDM με αυτοκόλλητο Sirina αντί πινακίδας...αρχίζω να πιστεύω ότι για να σου πουλήσουν τέτοιο μηχανάκι, πρέπει να περάσεις από ειδικές audition και καγκουροεξετάσεις.

Στο διπλανό κτίριο είναι η οντισιόν για Smart.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Σε είδα TDM με αυτοκόλλητο Sirina αντί πινακίδας...αρχίζω να πιστεύω ότι για να σου πουλήσουν τέτοιο μηχανάκι, πρέπει να περάσεις από ειδικές audition και καγκουροεξετάσεις.
    Σε ρωτάνε: γαμαααθ;;

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    Σε ρωτάνε: γαμαααθ;;
    Όχι βέβαια, και ποιος θα πάει για ψάρεμα;

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Taz Προβολή μηνύματος
    Όχι βέβαια, και ποιος θα πάει για ψάρεμα;

Μέλος Το avatar του/της bebeto
    i saw γιου εχθες (παρασκευη) στην εθνικη με το tracer να το ανοιγεις γερα μιας και ερχομουν πολυ πολυ πολυ γρηγορα πισω σου!!!!!!προσοχη στον δρομο ρεεεεε και ειδικα στον βοακ....ειναι πραγματικα καρμανιολα

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bebeto Προβολή μηνύματος
    i saw γιου εχθες (παρασκευη) στην εθνικη με το tracer να το ανοιγεις γερα μιας και ερχομουν πολυ πολυ πολυ γρηγορα πισω σου!!!!!!προσοχη στον δρομο ρεεεεε και ειδικα στον βοακ....ειναι πραγματικα καρμανιολα
    Είναι καρμανιόλα ο δρόμος αλλά και οι ντόπιοι οδηγούν κλάφτα δυστυχώς

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Σε είδα σήμερα το μεσημέρι, κατά τις 16:30.
    Με προσπέρασες με ένα gsxr.... (ήμουν με το αμάξι).......
    Η μπλούζα σου ανέμιζε όμορφα με τον αέρα και αποκάλυπτε την πλάτη σου.....

Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά....... θα κοιμηθείς μπρούμυτα σήμερα!
    Η πλάτη σου ήταν τόσο κόκκινη, και με τον ήλιο εκείνη την ώρα, τυχερός θα είσαι αν δεν πας νοσοκομείο με εγκαύματα!!!

Υ.Γ. Ας μην μιλήσω για το θέμα του μπουφάν - παντελόνι στην εθνική, γιατί είδα πολλές μηχανές με βερμούδες και μπλουζάκια, να κινούνται από Κόρινθο και μετά, προς Αθήνα.....
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ο Σκηνοθέτης Το avatar του/της rex4539
    Σας είδα ΟΛΟΥΣ ακράνωτους, με βερμούδες και σαγιονάρες εδώ στο Πήλιο…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ειδα κι εγω το ψυχολογικο επιπεδο της πλειοψηφιας των μηχανοβιων ανεβασμενο τρομερα.
    Πιστη στο οραμα, πιστη στις καλυτερες ημερες που θα ερθουν και αισιοδοξια στα κοκκινα.
    Δεν εξηγειτε αλλιως το γεγονος με τα μετρα και τους ελεγχους να εχουν παρει φωτια, 350αρες και 1 μηνα αφαιρεση διπλωματων
    και η συντριπτικη πλειοψηφια να κυκλοφορει χωρις κρανος, που ? Στο παραλιακο μετωπο μεχρι Σουνιο.
    Εγω θα επαιζα και κανα τζοκερ, που ξερεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rex4539 Προβολή μηνύματος
    Σας είδα ΟΛΟΥΣ ακράνωτους, με βερμούδες και σαγιονάρες εδώ στο Πήλιο…
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Ειδα κι εγω το ψυχολογικο επιπεδο της πλειοψηφιας των μηχανοβιων ανεβασμενο τρομερα.
    Πιστη στο οραμα, πιστη στις καλυτερες ημερες που θα ερθουν και αισιοδοξια στα κοκκινα.
    Δεν εξηγειτε αλλιως το γεγονος με τα μετρα και τους ελεγχους να εχουν παρει φωτια, 350αρες και 1 μηνα αφαιρεση διπλωματων
    και η συντριπτικη πλειοψηφια να κυκλοφορει χωρις κρανος, που ? Στο παραλιακο μετωπο μεχρι Σουνιο.
    Εγω θα επαιζα και κανα τζοκερ, που ξερεις...
    Ρε 'σεις, μήπως σας περισσεύει κανένα σύννεφο;
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Σας είδα στην εθνική σήμερα στις 14:15 στην είσοδο της Αττικής προς Μαρκόπουλο, να βλεπετε διάδρομο που δεν υπήρχε στα δεξιά μου και να με αναγκάζετε να κόψω αριστερά τέρμα φορτωμένο βαν..
    Έχετε πολύ λάθος εικόνα για τον δρόμο.

Νέο μέλος Το avatar του/της PSHLOUKOS
    Σε είδα CB1300 στην βιτρίνα του Πέτσα στην Καλλιθέα όσο περίμενα την κοπέλα μου να επιστρέψει. Θυμήθηκα το CB400 super four κολλητού απο το πανεπιστήμιο που κάθε φορά που ανέβαινα θεσσαλονίκη για επίσκεψη έβαζε εμένα να οδηγάω. Ήξερε βλέπετε πόσο μου άρεσε ο ήχος του 4 κύλινδρου με την Αμπράποβιτς που είχε φορεμένη και του άρεσε να με βλέπει να χασκογελάω κάθε φορά που γκάζωνα.
    Όμορφα καλοκαιρινά βράδια στην Σαλούγκα.

Σελίδα 257 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 157207247252253254255256257

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα