Ήρθε σιγά σιγά η ωρα να δώσω το tracer 7 και να πάω σε κάτι μεγαλύτερο ή και κάτι αλλο γενικότερα.Δεν ξέρω αν θέλω να ξανά πάω σε yamaha,καθώς η ποιότητα έχει πέσει πάρα πολύ,εδω μου ξέβαψε πλαστικό απο τον ήλιο που το βλέπει μόνο τις ώρες στη δουλειά.Κοιτούσα να πάω πάλι σε γυμνό,καθως με το τρέισερ δεν είδα τρομερή διαφορά στον αέρα σε ταξιδάκια στην εθνική.Ωστόσο να πω την αλήθεια,αρχίζω και γλυκοκοιτάω και μηχανές με πιο χωμάτινο προσανατολισμό αλλά και supersport.Η χρήση θα είναι all round,αλλα τώρα στα κοντά θα πάρω παπί για το καθημερινό.Το μπάτζετ που κοιτούσα είναι μέχρι 9κ,αν μπορώ να πάρω καινούργιο καλώς αλλιώς πάλι σε μεταχειρισμένο διετίας.Τα μηχανάκια που κοιτούσα ειναι τα εξής:
1)Honda cb650r το γυμνό
2)Honda hornet 750
3)Cfmoto 800mtx-cfmoto 800mt
4)CFmoto 675sr-r,μου άρεσε παρα πολυ σχεδιαστικά,το εχω δει απο κοντά και έχω κάτσει πάνω του.Το μονο που με προβληματίζει ειναι η μεταπώληση καθως συνήθως κρατάω τις μηχανές μαξ 3-4 χρόνια
5)Suzuki gsx8r το γυμνό αλλα και την supersport έκδοση,απλώς σκέφτομαι οτι εκεί θα πάω πανω 10 άλογα που δεν ξέρω τι διαφορά θα δω
6)ktm duke 790,απλώς δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιοπιστα πλέον
Θα ήθελα την γνώμη σας για τα προαναφερθέντα μηχανάκια και αν έχετε και κάτι αλλο να προτείνετε ευχαρίστως.