Πιθανόν ο Άγγλος εισαγωγέας αγοράζει σε χαμηλότερη χονδρική λόγω μεγαλύτερου κύκλου εργασιών από τον ελληνα
Ενω ασ πουμε για τη σουζουκι η Ελλάδα ειναι η σημαντικοτερη αγορα της Ευρωπης και μας πουλαει τα μησχανακια της τρισημιση χιλιαρκα φτηνοτερα;
Ρε συωΠαντελη εσυ εισαι για αλλους προβλημστσμους ποιητικους φιλοσοφικους κλπ πανε καμια βραδινη βολτα στα καστρα να το σκεφτεις καλυτερα![]()
Αν μου εξηγήσεις εσύ το παρακάτω.....
τις προάλλες ήθελε η μανα χυμό 3 φρούτα (μήλο-πορτοκάλι-καρότο)
Πάω σε γνωστή αλυσίδα Σ.Μ. και βλέπω στα ψυγεία, γνωστής πρώην ελληνικής και νυν πολυεθνικής εταιρίας εδρεύουσας εις Ταύρον Αττικής
χυμός 1 λίτρο 3.25 € και από κάτω, τον ίδιο ακριβώς της ίδιας εταιρίας 1,5 λίτρο, 2,80!!!!
Κάλεσα υπάλληλο να ελέγξει μην είχε γίνει λάθος και όντως έτσι ήταν....
Προσφορά; ποιος ξέρει....(φυσικα πηρα του 1.5 λίτρου)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Hawaiian tropic βανουν οι γνωσται![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Έχει να κάνει με την τιμή που πλασάρεται ανά χώρα.
Ο σφακιανακης είτε είναι πολύ σεβαστός στους Ιάπωνες είτε η στρατηγική πολιτική της σουζουκι είναι προσεγγίσιμη ανά χώρα για να καταφέρει τα μερίδια της
ή και τα δύο μαζί
Ο Σαρακάκης κινείται με βάση την κερδοφορία του λόγω του ότι το προϊόν πουλάει μόνο του
*Επίσης η προσπάθεια της σουζουκι είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί έχουμε διαφορά και στο ΦΠΑ που στη Αγγλία είναι στο 20%
Πήρες εσύ του 1,5lt και μετά έσπευσες να ενημερώσεις, να μην προλάβει και πάρει κανας άλλος, τς, τς, τς....
Κι ενδιαφέρθηκες να αλλάξουν τις τιμές, για να μην πέσει έξω το σούπερ μάρκετ, συμπόρευση με το κεφάλαιο, αντιλαϊκή αντίδραση και πρακτική, έβαλες το λιθαράκι σου στην αύξηση του ποσοστού κέρδους του κεφαλαίου κατά τη μαρξιστική οικονομική θεωρία...θλίβομαι, πραγματικά θλίβομαι.