Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 190 από 190

Θέμα: Kawasaki Versys 650 2016

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    αισθητικά στα μάτια μου έμεινε πολύ πίσω
    το προτζεκτ ήταν πρωτοπορο εμφανισιακά κάποτε, όμως σημερα αυτό το ψαλίδι για να βγει η εξάτμιση απο κάτω και καλά συγκεντρωση μαζων είναι παρωχημένο

Μονο τα 650 έχουν αφήσει αυτή την τεχνοτροπία (A2 και μεγάλη κατηγορία η εξάτμιση βγαίνει δεξιά) και άντε αν στα street είναι οκ, σε αυτό θα έπρεπε να γίνει κάτι αντίστοιχο με τον μεγαλύτερου αδερφού

αντιθέτως ή πιο όμορφη παρέμβαση ήταν το μουτρο του versys 1000 απο το '15 που είναι πολύ ωραίο και συνυφασμένο με kawasaki

τώρα αν το euro 5+ έχει την ίδια μελέτη όσο είχε απο το euro 3 στο 4 δεν θα περίμενα να πάει και πολύ καλά...
    you rise you fall you're down then you rise again

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Αυτό το ψαλίδι έχει βγεί πολύ καλό ρε γμτ.. θεωρώ πως και να έβγαζαν αλλού την εξάτμιση θα το κρατούσαν..
    Είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσουν σε αντοχή - ακαμψία - βάρος.. μόνο εμφανισιακά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλά νομίζω δεν δικαιολογεί κάτι που λειτουργεί και βλέπεται να αρπάξει τέτοιο κόστος..

στην τελική χώνεις ένα 500ε κάποια στιγμή και φτιάχνεις ένα χειροποίητο. Δύσκολο όμως να το ξεπεράσεις σε όλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Καλημέρες.. 500 για ένα χειροποίητο τι ?

Ψαλίδι έλεγα..

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Spam on.
    Όταν είχα πρωτοαγοράσει το XJ6n (2014), συναντήθηκα με ένα παιδί στα Μέγαρα με ένα Versys 650 επίσης καινούργιο και στο στρώσιμο. Πιάσαμε τη κουβέντα και μετανιώναμε για την επιλογή μας, εμένα μου άρεσε το Versys και μετάνιωνα που αγόρασα το γιαμάχα κι εκείνος το αντίστροφο.
    Δεν ξέρω κατά πόσο δικαιώθηκα για την επιλογή μου, ένα τετρακύλινδρο που τραγουδάει με τα θέματα θερμοκρασίας του κλπ.
    Διάβασα πολλά από τότε για το βέρσυς, η ουσία είναι πως σε έχει πάντα στη πρίζα για ενδεχόμενο μπαμ.
    Spam off.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Αν δεν κάνω λάθος, πλέον φορά τους εκκεντροφόρους των Z650 κλπ. τα όρια των προηγούμενων είναι συγκεκριμένα βάση στροφών κ.λπ.
    Αυτο που μετράνε 4.4lt/100Km δεν ξέρω πως το καταφέρνουν. Δεν λέω πως καίει αλλά το νούμερο που δείχνουν δεν το έχω δει σε oem sertup ουτε σε γυμνό Ζ που είναι λίγο ελαφρύτερο.
    Eίναι ρεαλιστικό σε επαρχιακό το 4.4lt με πολυυυ απαλό γκάζι ελαφρύ αναβάτη κλπ...γενικά είσαι λίγο κάτω από τα 5 λίτρα στο επαρχιακό στροφιλίκι
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Eίναι ρεαλιστικό σε επαρχιακό το 4.4lt με πολυυυ απαλό γκάζι ελαφρύ αναβάτη κλπ...γενικά είσαι λίγο κάτω από τα 5 λίτρα στο επαρχιακό στροφιλίκι
    Βασίλη κάνουμε ήπια διαδρομή που οδηγεί στο βενζινάδικο μας(<90Km/h), κάτω απο 5lt δεν ξέρω. Να πεις πως το μετράνε θεωρητικά και χρειάζεται πιο αυστηρά κριτήρια, για την κουβέντα στα 4.9-4.8

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Spam on.
    Όταν είχα πρωτοαγοράσει το XJ6n (2014), συναντήθηκα με ένα παιδί στα Μέγαρα με ένα Versys 650 επίσης καινούργιο και στο στρώσιμο. Πιάσαμε τη κουβέντα και μετανιώναμε για την επιλογή μας, εμένα μου άρεσε το Versys και μετάνιωνα που αγόρασα το γιαμάχα κι εκείνος το αντίστροφο.
    Δεν ξέρω κατά πόσο δικαιώθηκα για την επιλογή μου, ένα τετρακύλινδρο που τραγουδάει με τα θέματα θερμοκρασίας του κλπ.
    Διάβασα πολλά από τότε για το βέρσυς, η ουσία είναι πως σε έχει πάντα στη πρίζα για ενδεχόμενο μπαμ.
    Spam off.
    Σιγά σιγά γνωρίζω κόσμο που έχει κάποια αλλαγή στην τροφοδοσία και το έχει ξεχάσει ή το αγνοεί.
    Η δνα και αρκετοί μηχανικοί έχουν σώσει πολλά. Για versys λεω, er6 καβαλάμε βλαμμένοι, δεν υπάρχει επικοινωνία..

Το ΧJ λειτουργεί πιο "ξεκούραστα" σαν αίσθηση για εσένα. Είναι σωστά στημένο για την μεσαία κατηγορία και γι'αυτό μπορεί να συγκριθεί με το versys που ας πούμε πως το λες παιχνιδιάρικο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    σημερα αυτό το ψαλίδι για να βγει η εξάτμιση απο κάτω και καλά συγκεντρωση μαζων είναι παρωχημένο
    Γιατί; Η θέση αυτή είναι η τέλεια θέση, ούτε εξέχει στο πλάι η εξάτμιση, ούτε μπερδεύεται μέσα στην ουρά, είναι κάτω, δεν ενοχλεί κανένα άλλο σύστημα.

Το δε ψαλίδι κερδίζει σε ακαμψία αν είναι κυρτό, και το συγκεκριμένο είναι τόσο καλό, που το βάζουν για βελτίωση στα ER6, που έχουν μια σιδερένια αθλιότητα.

Τι πάει να πει ''παρωχημένο''; Από την στιγμή που τεχνικά κάνει την δουλειά, και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο δεν είναι ''παρωχημένο'', ίσα ίσα, είναι ότι πιο σωστό.

Μπας και τον όρο ''παρωχημένο'' τον χρησιμοποιείς με την έννοια της μόδας, όπως π.χ. οι γυναίκες για τα ρούχα;
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    παρωχημένη αισθητικά (στα μάτια μου),αναφέρθηκα για την θέση της εξάτμισης η δική μου προτίμηση μου είναι να βγαίνει στην δεξιά πλευρά
    Το ψαλίδι ξεκάθαρα είναι καλό και άκαμπτο αφού είναι τεράστιο, όμως σχεδιάστηκε με εργονομικό σκοπό να φιλοξενεί την εξάτμιση από κάτω

you rise you fall you're down then you rise again

H θέση της εξάτμισης είναι ίδια και στα μοντέλα με ατσάλινο ψαλίδι. Η Βάση της ανάρτησης και το μήκος επίσης.
    Είναι στα αβαντάζ του κοντού i2 να μπορείς να δώσεις μήκος στο ψαλίδι με τα οφέλη που έχεις κ.λπ.

Αν προσπαθήσεις να το φτιάξεις με αλουμίνιο πάχους καλουπιού, είσαι "υποχρεωμένος" να εκμεταλλευτείς την ακαμψία
    που έχει και να "ακυρώσεις" αντηρίδες που είχες ανάγκη χτίζοντας χωροδικτύωμα. Έτσι θα πετύχεις χαμηλότερο βάρος και θα έχει νόημα το παραπάνω κόστος (που μειώνεται επίσης όταν δεν σπαταλάς υλικό κ.λπ.)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ER6nSwingarmWeightSSR.jpg 
Προβολές:	52 
Μέγεθος:	21,8 KB 
ID:	463911Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	VersysSwingarmWeightSSR.jpg 
Μέγεθος:	21,4 KB 
ID:	463912

Στην αριστερή μεριά του versys που η ανάγκη στήριξης δεν υπάρχει, δομούν χωροδικτύωμα με αλουμίνιο για να πετύχουν μικρότερο βάρος.

Μετά τους πιάνει ίστρος και αρχίζουν τις μλκιες.. Ας φτιάξουμε την φόρμα του μπανάνα με ατσάλινους σωλήνες..

Όνομα:	2011-2016-kawasaki-er-6n-swingarm.jpg 
Μέγεθος:	24,0 KB 
ID:	463913

ομορφούλι, το είχα άγχος μη δεν βρώ δεν το έχω ζυγίσει, μου κάνει πιο βαρύ από το αρχικό..

υγ: μιας που κάνω το ιστορικό να ολοκληρώσω..
    Μετά τις μλκιες έρχεται ο βούρδουλας (οικονομικά) και τους ωθεί σε άλλη μια πρωτοπορία:

La Marina! (τεκνολόοτζια..)
    Ότι πιο φθηνό σαν πρώτη ύλη, φθηνό καλούπι, μπαρμπάδικο ράψιμο στο χέρι και ένα ψαλίδι μετά από 12 χρόνια που έχει στρεβλώσεις και κτυπιέται κάνοντας σημάδια σαν τις πόρτες..

Όνομα:	screen-17.13.15[27.07.2025].jpg 
Προβολές:	41 
Μέγεθος:	101,6 KB 
ID:	463915

(δεν είναι απόλυτα συμβατό, νομίζω έχουν μεταφέρει την βάση της ανάρτησης προς το κέντρο)

Η mmorini έχει μια εναλλακτική που βλέπεται, του versys είναι πιο όμορφο και γερό.
    τα dorsoduro - shiver έχουν μονοκόμματα κούφια χυτοπρεσαριστά αλουμίνια που αξίζει τον κόπο να τσεκάρει κάποιος τα μέτρα.
    Αυτή η τεχνολογία κατασκευής πλαισίων είναι ακριβή για την παραγωγή που θέλουν στην ιαπωνία..
    Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 27/07/2025 στις 16:42.

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. kawasaki versys 650 ελαστικα
    από tom556575 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2009, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •