Πολλές καλησπέρες, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το kawasaki z500 και άμεσα, καθώς πήρα το απεριόριστο δίπλωμα και είμαι σε αναζήτηση νέας μηχανής. Δεν έχω καταφέρει να βρω πολλά πράγματα online αναφορικά με κόστος συντήρησης και πόσο αξιόπιστο είναι το συγκεκριμένο μηχανάκι. Πάντως από εμφάνιση με έχει κερδίσει σε σύγκριση με άλλα της κατηγορίας, αλλά θα ήθελα να μάθω και ορισμένες πληροφορίες αναφορικά με τη συντήρηση από κατόχους του μοντέλου ή γενικά από άτομα που γνωρίζουν. Για παράδειγμα ποιο είναι το κόστος των service σε επίσημη αντιπροσωπεία, καθώς εκεί θα γίνονται για να ισχύει η τετραετής εργοστασιακή εγγύηση που δίνει η kawasaki. Επίσης, θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζετε ή έχετε αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα ή μικροθέματα με το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς δεν έχω καταφέρει να βρω πολλές πληροφορίες στο ίντερνετ από κατόχους. Επίσης, γνωρίζει κανείς τι παίζει με την αντιπροσωπεία της kawasaki στην Ελλάδα γενικότερα; Είναι εξυπηρετικοί; φέρνουν γρήγορα ανταλλακτικά κτλπ; Ρωτάω γιατί πριν κάποια χρόνια είχε ακουστεί ότι είχε πάψει να εκπροσωπείται η kawasaki στην Ελλάδα και σχετικά πρόσφατα επέστρεψε. Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο μηχανάκι, μιας που δεν το λες και φτηνό, φαντάζομαι όπου και να φτιάχνεται θα διατηρεί το quality control των Ιαπώνων και δίνουν και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, αλλά με προβληματίζει λίγο το γεγονός ότι φαίνεται να μην πουλάει ιδιαίτερα στην Ελλάδα (γενικότερα έξω στο δρόμο σπανίως έχω δει να κυκλοφορούν kawasaki μηχανές, συνήθως τα περισσότερα που βλέπω είναι yamaha, honda, ktm, bmw και οι κινέζικες), οπότε θα ήθελα τα φώτα σας γενικότερα.