Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Kymco spike 125

Νέο μέλος

Kymco spike 125

Καλησπερα σας
    Ειμαι κατοχος του παραπανω παπιου..Ηθελα την γνωμη σας σε ενα προβλημα που εχω και δεν μπορω να βρω λυση...
    Ανα διαστηματα χωρις καποιο μοτιβο..Δηλαδη κρυο ζεστο...βγαζει καπνο απο την εξατμιση ασπρο αλλα οταν παταω γκαζι μαυριζει..και μυριζει εντονα καυσαεριο...Τα λαδια που τσεκαρα στα 1000 χλμ λειπουν 60-80ml .Δεν φοραει το δικο του καρπυλατερ αλλα ενα PZ 20mm εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδιασμους ρυθμισης μιγματος και παλι καπνιζει...σε πορεια παει καλα και δεν εχει καποιο θεμα...μηχανικος μου ειπε οτι κατεβαζει πολυ καυσιμο αλλα δεν φτιαχνει απο την βιδα..Συμβουλες λυσης??
    Ευχαριστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kymco_Spike Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα σας
    Ειμαι κατοχος του παραπανω παπιου..Ηθελα την γνωμη σας σε ενα προβλημα που εχω και δεν μπορω να βρω λυση...
    Ανα διαστηματα χωρις καποιο μοτιβο..Δηλαδη κρυο ζεστο...βγαζει καπνο απο την εξατμιση ασπρο αλλα οταν παταω γκαζι μαυριζει..και μυριζει εντονα καυσαεριο...Τα λαδια που τσεκαρα στα 1000 χλμ λειπουν 60-80ml .Δεν φοραει το δικο του καρπυλατερ αλλα ενα PZ 20mm εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδιασμους ρυθμισης μιγματος και παλι καπνιζει...σε πορεια παει καλα και δεν εχει καποιο θεμα...μηχανικος μου ειπε οτι κατεβαζει πολυ καυσιμο αλλα δεν φτιαχνει απο την βιδα..Συμβουλες λυσης??
    Ευχαριστω
    Το δικό του καρμπυρατέρ βάλε.

Το απλό έχεις; Ή το R με το δισκόφρενο πίσω;
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Νέο μέλος
    Οχι το απλο..αλλα ειναι σιγουρο αυτο?Γιατι καινουριο δεν υπαρχει και μεταζειρισμενο εχει κανενα 70αρι...μην πανε τσαμπα τα χρηματα..δεν μπορω να του βαλω καποιο ποιο εικονομικο 18αρι ας πουμε γιατι ως ξερω φοραει 19αρι

Νέο μέλος
    Και ακομα ειναι σιγουρο οτι ειναι απο καρπυλατερ γιατι ο μηχανικος μου ειπε οτι μπορει να ειναι και απο συμπιεση...ενα τεστακι δεν ξερω εαν ισχυει ειναι κλεινουμε την εξατμιση με το χερι σβηνει αμεσος ...

Παρόμοια θέματα

1. Kymco Spike 125 η Lifan Sport 125
    από ntisco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2013, 10:23
  2. Kymco Spike 125
    από ntisco στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2013, 20:28
  3. Γνώμες για Kymco Spike 125
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 12:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ