To έπλυνα με fairy και συμφέρει, δεν περίμενα ότι θα κάνει δουλειά!
Τέλος, κούρδισα λίγο τις αναρτήσεις, είναι ωραία αίσθηση όταν έχει φτάσει στο επιπεδο να καταλαβαίνεις αν αυτό που άλλαξες είναιι αποτελεσματικό!! (δε ξέρω αν καταλάβατε τι έγραψα)
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Η (προ)τελευταία πράξη ενός δράματος, μπήκαν σχάρα και μπαγκαζιέρα...
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Επιτέλους την έπλυνα!
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Τελικά κατάφερα μετά κόπων και βασάνων να την καθαρίσω χρησιμοποιώντας αυτόν τον μαγικό αφρό!
Έπεσε απίστευτο τρίψιμο, στις εσοχές ενώ σε κάποια φάση θα πρέπει να βγάλω και την σχάρα του ψυγείου η οποία κι αυτή είναι γεμάτη μαμούνια καθώς και τα μπροστινά πλαστικά για να κάνω την τιμονόπλακα και τις μπουκάλες της ανάρτησης.
Και μετά πλύσιμο στο πλυντήριο γιατί από πίσω και από κάτω είναι γεμάτη λάσπη![]()
Μη ντηνε φοβάσαι τη λάσπη, διατηρεί τα πλαστικά σε καλή κατάσταση![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ενώ το εσωτερικό το πλένω, εξωτερικά πρέπει να έχει μυγάκια που έχουν μουμιοποιηθεί πλέον και έχουν γίνει ένα με το κέλυφος
"Άμα το μηχανάκι δε φέρει απολιθώματα, δεν λογουσαι για τρουαντβές"
Γέρων Πιστονιος
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Επειδή οι γνήσιες βάσεις σαμαριών και σαμάρια της Yamapa είναι συνεργασία με την την SW-Motech και μου έχουν κάνει δώρο τις βάσεις. Έγινε πατέντα σε οικονομικά σαμάρια της MotoCentric ώστε να μπαίνουν σαν τα σαμάρια SW-Motech Pro Blaze, διότι τα γνήσια έχουν 400€.
Έραψα πάνω κορντούρα ώστε να θηλυκώνει πάνω στις βάσεις.
Ιδού το ικανοποιητικό αποτέλεσμα!!!
Στο βίντεο θα καταλάβετε πως δουλεύουν αυτές οι βάσεις και τι διαφορά έχουν τα σαμάρια της SW από τα υπόλοιπα συμβατικά.
Κάναμε το service στις 5 χιλιάδες στο yamaha, πρώτη φορά πήγα στον Πιπεριγκο και πραγματικά πρεπει να είναι ο πιο επαγγελματίας που έχω συναντήσει τα τελευταία 20 χρόνια
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan