Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Η αλήαθεια είναι ότι στο ktm το duke το 250 που είχα, τα άλλαζα κάθε 2500 γιατί όποτε έμενε παραπάνω το λάδι μετά στην αλλαγή έβγαινε μαύρο από μέσα από το μοτέρ, οπότε θεώρησα ότι καλό θα ήταν να κάνω συχνές αλλαγές και στο kawasaki για την καλύτερη διατήρηση το κινητήρα. Τώρα αν όντως στα 6 χιλιάδες χιλιόμετρο η αλλαγή αρκεί οκ, δεν έχω λόγω να επιμείνω στις συχνότερες αλλαγές. Για τιμές που ρώτησα μου είπαν λάδι + φίλτρο 150 ευρώ, οπότε απ ότι καταλαβαίνω η αισχροκέρδια καλά κρατεί![]()
Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το πολυπιστεύω το made in japan, το παρέλαβα το δικό μου χθες και όντως στο πλαίσιο φαίνεται ότι είναι japan, αλλά απ ότι έχω ακούσει όταν λέει η kawasaki made in japan σε αυτά τα φτηνότερα μοντέλα, απλά εννοεί ότι τα "υλικά" έρχονται από Ιαπωνία και το quality control είναι το ίδιο με αυτό που εφαρμόζεται στα εργοστάσια στην Ιαπωνία, αλλά μάλλον συναρμολογείται Ταυλάνδη ή Ινδονησία, αλλά δεν το λέω και με 100% σιγουριά, όπως και να χει πλέον σε αυτά τα χρήματα όποια εταιρία και να πάρεις μοντέλο της κατά 99% θα συρναμολογείται κίνα, ινδία, ταυλάνδη, ινδονησία για μείωση κόστους, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό εάν το quality control είναι σε καλά επίπεδα.
Τελευταία τροποποίηση από NightRider1995; Χθες στις 14:34.
Ανέβασε άμα θες να το καμαρώσουμε και μεις, πρέπει να είναι μια ομορφιά!
Ακάσι είναι, όχι ντεμέκ, τεμέτερον! Και υλικά και assembly!
Καλό στρώσιμο, πάντα όρθιοι!
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε όρους ''πιστης'' για το αν μια μοτό είναι Ιαπωνική ή φτιαγμένη αλλού. Υπάρχει ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΣ τρόπος.
Οι made in Japan μοτοσυκλέτες της Kawasaki, ξεκινάνε με πλαίσιο JK στα πρώτα δύο γράμματα. Αν έχει άλλο γράμμα, τότε ειναι αλλού φτιαγμένη.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Δυστυχώς εδώ που μένω είναι ο μόνος επίσημος αντιπρόσωπος, οπότε μάλλον αναγκαστηκά θα πρέπει να το καταπιώ γιατί δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη τι παίζει με την εγγύηση, λέω να κάνω κι ένα τηλέφωνο στην ksr στα κεντρικά να πάρω μία υπεύθυνη απάντηση. Εάν δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση εννοείται ότι θα πάω αλλού ασυζητητί.
Ορίστε και δύο απλές φωτογραφιούλες πρόχειρες που έβγαλα, θα ανεβάσω κι άλλες όταν τελειώσω από τη δουλειά![]()
Τελευταία τροποποίηση από NightRider1995; Σήμερα στις 11:20.
Θα γράψω περισσότερες εντυπώσεις μόλις κάνω κάποια χιλιόμετρα, γιατί όπως βλέπετε και στο κοντέρ ακόμη έχω μόλις 14 χιλιόμετρα. Πάντως μέσα στην κίνηση στρίβει πολύ ωραία και είναι πανάλαφρη. Ο συμπλέκτης είναι ελαφρύς, αλλά όχι σε σημείο που να φαίνεται φεύτικος, και το σασμάν φαίνεται από πρώτη εντύπωση πολύ γλυκό και κουμπώνουν ωραία οι ταχύτητες. Το γκάζι επίσης είναι προοδευτικό (τουλάχιστον μέχρι τις 5 χιλιάδες στροφές που μου είπαν ότι μπορώ να το πάω κατά τα πρώτα 500 χιλιόμετρα) και ούτε τρομάζει, ούτε κάνει λόξιγκα στις πολύ χαμηλές στροφές. Θέση οδήγησης είναι αρκετά μάχημη θα έλεγα και σκυφτή για γυμνό, εμένα προσωπικά αυτό δεν με πειράζει αλλά ίσως κάποιος που θέλει πιο όρθια θέση οδήγησης να ενοχληθεί. Επίσης η σέλα του οδηγού δεν έχει και πάρα πολύ αφρώδες υλικό, η θέση του συνοδηγού επίσης πρέπει να είναι αρκετά άβολη μετά από κάποια ώρα. Θα επανέλθω φυσικά πολύ πιο αναλυτικά με εντυπώσεις όταν κάνω τα πρώτα 500 χιλιόμετρα και μετά ξανά μετά τα 1000 μόλις τελειώσει κι επίσημα η περίοδος του στρωσίματος. Η ποιότητα κατασκευής επίσης φαίνεται καλή, ειδικά παιδιά η βαφή είναι πολύ ωραία, δεν ξέρω αν θα φανεί ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες αλλά σίγουρα μιλάμε για βάψιμο πολύ υψηλής ποιότητας. Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση μετά από 2 βόλτες που την έχω κάνει και γενικά αναμένω ότι πρόκειται για ένα αρκετά fun to ride μηχανάκι που μπορεί να σου κάνει καθημερινές μετακινήσεις αλλά και να το χαρείς σε βόλτες σε ανοιχτό δρόμο ή σε στροφιλίκια εξίσου.
Τελευταία τροποποίηση από NightRider1995; Σήμερα στις 11:38.
Καλορίζικο φίλε, καλά χιλιόμετρα.
Η Kawasaki θεωρώ, βγάζει τα ομορφότερα μηχανάκια.
Αυτά τα αυτοκόλλητα σε μέγεθος σημαίας κάτω από την τάπα της βενζίνης δεν σε ενοχλούν αισθητικά;
Not written with AI
Καλοταξιδο,καλοτυχο.
Engine
Engine Type : Υγρόψυκτος, 4-χρονος, δύο κύλινδροι παράλληλοι
Compression ratio : 11.3:1
Valve system : 2ΕΕΚ, 8 βαλβίδες
Bore x stroke : 70.0 x 58.6 χιλ.
Displacement : 451 κ.εκ.
Fuel System : Ψεκασμός καυσίμου: 32 χιλ. x 2
Lubrication : Λίπανση με αντλία, υγρό κάρτερ
Starting system : Ηλεκτρική
Ignition : Ψηφιακή
Performance & Transmission
Maximum power : 33.4 kW {45.4 PS} / 9,000 σ.α.λ.
Maximum torque : 42.6 N•m {4.3 kgf•m} / 6,000 σ.α.λ.
CO2 emission : 89 γραμ./χλμ.
Fuel consumption : 3.8 λ./100 χλμ.
Transmission : 6 ταχυτήτων, return shift
Clutch : Υγρού τύπου, πολλαπλών δίσκων
Frame & Dimensions
Frame type : Χωροδικτύωμα, χάλυβας υψηλής αντοχής
Trail : 92 χιλ.
Wheel travel front : 120 χιλ.
Wheel travel rear : 130 χιλ.
Tyre, front : 110/70R17 M/C 54H
Tyre, rear : 150/60R17 M/C 66H
L x W x H : 1,995 x 800 x 1,055 χιλ.
Steering angle L R : 35° / 35°
Wheel base : 1,375 χιλ.
Ground clearance : 145 χιλ.
Fuel capacity : 14.0 λίτρα
Seat height : 785 χιλ.
Curb mass : 167 κιλά
Brakes & Suspension
Front brake type : Μονός ημίπλευστος δίσκος
Front brake diameter : Ø 310 χιλ.
Front brake caliper type : Ισορροπημένη ενεργοποίηση διπλού εμβόλου
Rear brake type : Μονός δίσκος
Rear brake diameter : Ø 220 χιλ.
Rear brake caliper type : Δύο έμβολα
Front suspension type : Τηλεσκοπικό πιρούνι
Front suspension diameter : Ø 41 χιλ.
Rear suspension type : Bottom-link Uni-Trak, αμορτισέρ αερίου και ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου
Καλη σχεση κιλων ανα ιππο,λιγο μικρο τεποζιτο.
Πολυ ωραιο!
Τελευταία τροποποίηση από zephyr1; Σήμερα στις 13:00.