Σελίδα 121 από 122 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 1827

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Γιώργο ποιος απ τους δυο είσαι;

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ο καμυκεδερνει...
    τι θεουλης
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.

Απλά πρέπει να το δεις κάπως πιο ανοικτόμυαλα.
    Πέρα απο τα 2 λεπτά μαξ που τους κλέβεις, ουσιαστικά δεν χάνουν κάτι άλλο γιατι δεν πρόκειται να σε πετύχουν μπροστά τους να τους εμποδίζεις γιατι πας αργά, και επιπλέον έχουν κερδίσει χρόνο γιατί δεν είσαι με αυτοκίνητο.
    Σκαω διοδια και το μπροστινο αυτοκινητο μου κανει νοημα να περασω μπροστα του,ειναι αλλα δυο αυτοκινητα μπροστα απο τον μπροστα μου και ο πρωτος αμολαει καλουμπα,οποτε λεω ο τυπος ειναι χαλαρος ας περασω και τους δυο να παω μπροστα,ξεκιναει ο πρωτος και δεν προλαβαινω,ετσι ωστε περνω τη θεση του μπροστα απο τον μπροστα μου.

Μολις φτανω να πληρωσω,νιωθω σχεδον στο ποδι μου το αμαξι που περασα και γυριζω , ο τυπος ειναι ετοιμος για μανουρα,του ζηταω συγνωμη και του εξηγω εν ταχυ τι εγινε,αυτος περιμενε να κανω τσαμπουκα και σοκαριστικε λιγο με την συγνωμη μου και μαλακωσε.

Ε ρε μια φορα την εκανα και βρηκα τον μπελα μου.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Σκαω διοδια και το μπροστινο αυτοκινητο μου κανει νοημα να περασω μπροστα του,ειναι αλλα δυο αυτοκινητα μπροστα απο τον μπροστα μου και ο πρωτος αμολαει καλουμπα,οποτε λεω ο τυπος ειναι χαλαρος ας περασω και τους δυο να παω μπροστα,ξεκιναει ο πρωτος και δεν προλαβαινω,ετσι ωστε περνω τη θεση του μπροστα απο τον μπροστα μου.

Μολις φτανω να πληρωσω,νιωθω σχεδον στο ποδι μου το αμαξι που περασα και γυριζω , ο τυπος ειναι ετοιμος για μανουρα,του ζηταω συγνωμη και του εξηγω εν ταχυ τι εγινε,αυτος περιμενε να κανω τσαμπουκα και σοκαριστικε λιγο με την συγνωμη μου και μαλακωσε.

Δικαιολογημενος ησουν... Σημερα ειδικα με αυτη την ζεστη...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Μια φορά έμπαινα στην περιφερειακή Υμηττού στην Κατεχάκη. Μεγάλες ουρές στα διόδια, λέω δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω από πίσω. Φτάνω μπροστά, στο πλάι της ουράς, βγάζω την κάρτα της ΑΟ για να δείξω ότι δεν θα περιμένω ρέστα κλπ και περνάω. Όσο ήμουν στο γκισέ ακούω φωνές από πίσω. Τελείωνε, πάμε, λέω στην υπάλληλο που κοίταζε κι αυτή

Κοιτάω καθρέφτη, βλέπω πόρτα να ανοίγει 4-5 αυτοκίνητα πίσω. Natamas, λέω. Πλησιάζει ένας τύπος και αρχίζει "όλοι στην ουρά περιμένουμε και γιατί εσύ να μπλα μπλα μπλα". Του δείχνω την κάρτα και του λέω "10 δευτερόλεπτα ρε φίλε έκανα". Έφυγε μουρμουρίζοντας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Μια φορά έμπαινα στην περιφερειακή Υμηττού στην Κατεχάκη. Μεγάλες ουρές στα διόδια, λέω δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω από πίσω.
    Κάθε μέρα το τρώω αυτό, η ουρά κάποιες φορές βγαίνει εως την Κατεχάκη. Πάντα περιμένω στη σειρά μου.

Δεν βλέπω κάποια διαφορά με το να φας στεγνά τη σειρά κάποιου οπουδήποτε αλλού (τράπεζα, δημόσια υπηρεσία, κυλικείο, κλπ)
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Κάθε μέρα το τρώω αυτό, η ουρά κάποιες φορές βγαίνει εως την Κατεχάκη. Πάντα περιμένω στη σειρά μου.

Δεν βλέπω κάποια διαφορά με το να φας στεγνά τη σειρά κάποιου οπουδήποτε αλλού (τράπεζα, δημόσια υπηρεσία, κυλικείο, κλπ)
    Δινουμε δικιο σε μερες οπως η σημερινη...δεν μπορει να περιμενει με 38-40 βαθμους στην σειρα...Οι οδηγοι αυτοκινητων εχουν a/c!!

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Δινουμε δικιο σε μερες οπως η σημερινη...δεν μπορει να περιμενει με 38-40 βαθμους στην σειρα...Οι οδηγοι αυτοκινητων εχουν a/c!!
    Και εσύ όμως θα κανεις διήθηση, θα πας με +50-80χλμ πάνω απο το όριο, θα φτάσεις στα φανάρια και δεν θα περιμένεις στο 401 αλλά θα πας πρώτος στη Μεσογείων και, άμα λάχει να'ούμε και δεν είναι κανας τσέος, το φανάρι δεξιά θα το κάψεις, δηλαδή θα κερδίσεις το λίγότερο 7-8λεπτά.

Άρα μία η άλλη.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Και εσύ όμως θα κανεις διήθηση, θα πας με +50-80χλμ πάνω απο το όριο, θα φτάσεις στα φανάρια και δεν θα περιμένεις στο 401 αλλά θα πας πρώτος στη Μεσογείων και, άμα λάχει να'ούμε και δεν είναι κανας τσέος, το φανάρι δεξιά θα το κάψεις, δηλαδή θα κερδίσεις το λίγότερο 7-8λεπτά.

Άρα μία η άλλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Οποτε παρε κουτι να εχεις και ερκοντισιο..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος

Το ανάποδο εγώ.
    Την πρώτη φορά που πέρασα διόδια (στις Αφίδνες) πήγα απο το αυτόματο ωστε ουτε στην ουρά να περιμένω αλλά ουτε και να "φάω" τη σειρά κανενός.

Το μηχανημα έπαθε κοκομπλόκο. Έπρεπε να καλέσω το help desk.

Τελικά και τους επόμενους καθυστέρησα και τη σειρά κάποιου έφαγα γιατί έπρεπε να αλλάξω λωρίδα.

Τελικά δεν είναι μόνο στο χέρι μας, πρεπει και η εταιρεία διαχείρισης να κάνει κάτι. Αλλά ξέρω..... στα τέτοια της.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    https://www.newsit.gr/ellada/zakynth...klamp/4440691/

ΟΚΤΑΝΙΟ Ζάκυνθο δεν μένεις αν θυμάμαι καλά?!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    εχεις μηχανη 30000 ,και βαζεις 5 ευρω βενζινη.τι να πω.Εκτος και αν χαλασε ο δεικτης βενζινης.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    καταρχάς κάνει 45.000.
    το ότι έβαλε 5ε βενζίνη από που προεκυψε;το ότι ταξιδεύουν και σε 1.5 χλμ έχει βενζινάδικο δεν σου λέει τίποτα?
    μπορεί τα άλλα μηχανάκια της παρέας να είχαν μεγαλύτερη αυτονομία και το πήγαν στο όριο του rs.λαθος?πιθανόν, όταν κάνεις τόσο μεγάλα ταξίδια θες να κάνεις σε πολλές διαδρομές τις λιγότερες στάσεις.
    σίγουρα δεν το κάνανε για τα λεφτά και σίγουρα δεν βάζουν 5ε...μην λαικιζεις και μην δείχνεις το μέγεθος του κόμπλεξ σου με αυτούς που έχουν ακριβά μηχανάκια.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3