Γιώργο ποιος απ τους δυο είσαι;
ο καμυκεδερνει...
τι θεουλης
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Σκαω διοδια και το μπροστινο αυτοκινητο μου κανει νοημα να περασω μπροστα του,ειναι αλλα δυο αυτοκινητα μπροστα απο τον μπροστα μου και ο πρωτος αμολαει καλουμπα,οποτε λεω ο τυπος ειναι χαλαρος ας περασω και τους δυο να παω μπροστα,ξεκιναει ο πρωτος και δεν προλαβαινω,ετσι ωστε περνω τη θεση του μπροστα απο τον μπροστα μου.
Μολις φτανω να πληρωσω,νιωθω σχεδον στο ποδι μου το αμαξι που περασα και γυριζω , ο τυπος ειναι ετοιμος για μανουρα,του ζηταω συγνωμη και του εξηγω εν ταχυ τι εγινε,αυτος περιμενε να κανω τσαμπουκα και σοκαριστικε λιγο με την συγνωμη μου και μαλακωσε.
Ε ρε μια φορα την εκανα και βρηκα τον μπελα μου.![]()
Μια φορά έμπαινα στην περιφερειακή Υμηττού στην Κατεχάκη. Μεγάλες ουρές στα διόδια, λέω δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω από πίσω. Φτάνω μπροστά, στο πλάι της ουράς, βγάζω την κάρτα της ΑΟ για να δείξω ότι δεν θα περιμένω ρέστα κλπ και περνάω. Όσο ήμουν στο γκισέ ακούω φωνές από πίσω. Τελείωνε, πάμε, λέω στην υπάλληλο που κοίταζε κι αυτή
Κοιτάω καθρέφτη, βλέπω πόρτα να ανοίγει 4-5 αυτοκίνητα πίσω. Natamas, λέω. Πλησιάζει ένας τύπος και αρχίζει "όλοι στην ουρά περιμένουμε και γιατί εσύ να μπλα μπλα μπλα". Του δείχνω την κάρτα και του λέω "10 δευτερόλεπτα ρε φίλε έκανα". Έφυγε μουρμουρίζοντας.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Και εσύ όμως θα κανεις διήθηση, θα πας με +50-80χλμ πάνω απο το όριο, θα φτάσεις στα φανάρια και δεν θα περιμένεις στο 401 αλλά θα πας πρώτος στη Μεσογείων και, άμα λάχει να'ούμε και δεν είναι κανας τσέος, το φανάρι δεξιά θα το κάψεις, δηλαδή θα κερδίσεις το λίγότερο 7-8λεπτά.
Άρα μία η άλλη.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Οποτε παρε κουτι να εχεις και ερκοντισιο..![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
Το ανάποδο εγώ.
Την πρώτη φορά που πέρασα διόδια (στις Αφίδνες) πήγα απο το αυτόματο ωστε ουτε στην ουρά να περιμένω αλλά ουτε και να "φάω" τη σειρά κανενός.
Το μηχανημα έπαθε κοκομπλόκο. Έπρεπε να καλέσω το help desk.
Τελικά και τους επόμενους καθυστέρησα και τη σειρά κάποιου έφαγα γιατί έπρεπε να αλλάξω λωρίδα.
Τελικά δεν είναι μόνο στο χέρι μας, πρεπει και η εταιρεία διαχείρισης να κάνει κάτι. Αλλά ξέρω..... στα τέτοια της.
https://www.newsit.gr/ellada/zakynth...klamp/4440691/
ΟΚΤΑΝΙΟ Ζάκυνθο δεν μένεις αν θυμάμαι καλά?!
εχεις μηχανη 30000 ,και βαζεις 5 ευρω βενζινη.τι να πω.Εκτος και αν χαλασε ο δεικτης βενζινης.
![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
καταρχάς κάνει 45.000.
το ότι έβαλε 5ε βενζίνη από που προεκυψε;το ότι ταξιδεύουν και σε 1.5 χλμ έχει βενζινάδικο δεν σου λέει τίποτα?
μπορεί τα άλλα μηχανάκια της παρέας να είχαν μεγαλύτερη αυτονομία και το πήγαν στο όριο του rs.λαθος?πιθανόν, όταν κάνεις τόσο μεγάλα ταξίδια θες να κάνεις σε πολλές διαδρομές τις λιγότερες στάσεις.
σίγουρα δεν το κάνανε για τα λεφτά και σίγουρα δεν βάζουν 5ε...μην λαικιζεις και μην δείχνεις το μέγεθος του κόμπλεξ σου με αυτούς που έχουν ακριβά μηχανάκια.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!