Σελίδα 21 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 348

Θέμα: CFMOTO 650MT

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Μπορει να μην αντεξαν τοσο γκαζι και τεχνολογια...δεν ξερεις ποτε.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Μπορει να μην αντεξαν τοσο γκαζι και τεχνολογια...δεν ξερεις ποτε.
    Μα αν δεν ημασταν κομπλεξαρες, θα μιλουσαμε ανοιχτα σε forums και groups για αυτο το θεμα και θα ενημερωνοντοσαν και οι υπολοιποι.
    Δλδ. γιατι ρε φιλε πηρες το MT-800 8.5 χιλιαρικα και σε 600χλμ μεσα πας και το πουλας ? Τι ειδες ? Τι εγινε ? Δεν σου αρεσε η σελα.
    Και τωρα που κοιταω το search (εβαλα μον 5-6) ειναι ΟΛΑ ετσι.
    Τοσο ευκολα σκαει ο αλλος 8 χηνες και το πουλαει με 600 χλμ μες την ιδια χρονια ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Συγνώμη, με πιο σκεπτικό και τι αναζητήσεις είναι αυτές που κάνετε;

Διαλέξατε κάποια brand που σας ενδιαφέρει, τα βάλατε στη λίστα και επιλέξατε χρονολιγία από το 2023 και μετά;

Ασχέτως κυβικών, ασχέτως κατηγορίας, απλά τι πουλάει στο car ως μεταχειρισμένο;

Και τι συμπέρασμα μπορεί να δώσει αυτό;
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Μπορει να φταινε και τα φιλτρα που βαζω στην αναζητηση αλλα και χωρις απολυτους αριθμους να στο πω αλλιως.
    Βλεπω τα ιαπωνικα μηχανακια που πωλουνται να ειναι μοντελα του 2000, 2003, 2006 κλπ.
    Με 100.000 χλμ και βαλε.
    Ενδειξη οτι τα πηραν καποιοι, τα χαρηκαν, τα ελιωσαν, τα πουλανε.
    Ενω στα κινεζικα, βλεπω πολυ προσφατα μοντελα, να βγαινουν αμεσα στην πωληση.
    Με την "ιαπωνικη" λογικη, θα επρεπε να δουμε τις πρωτες πωλησεις κινεζικων γυρω στο 2030 κι οχι αγορασμενο το '24, πώληση το '25.
    Αυτο λεω.
    1)Έχουν αλλάξει οι εποχές.Πλεον λίγοι παίρνουν μηχανές για να τις κρατήσουν 20 και 30 χρόνια.
    2)) Όπως είδες η αναλογία για μετά το 23 (που γιγαντώθηκε και η πώληση κινεζικών)
    είναι 1/1 στις πωλήσεις μεταχειρισμένων .Άρα όσα γιαπωνέζικα τόσα και κινέζικα.
    3) οι Κινέζοι βελτιώνονται συνεχώς ,και ήρθαν για να μείνουν όπως και οι Γιαπωνέζοι 60 χρόνια πριν.
    4)Τα σημερινά μηχανάκια ουδεμίαν σχεσιν έχουν στα οδηγικά και άλλα χαρακτηριστικά με αυτά 10-20-30 χρόνια πριν,ούτε στην οικονομία βενζίνης,ούτε στην ασφάλεια,και όσο και να σου φαίνεται περίεργο είναι και πιο αξιόπιστα στους κινητήρες στον μέσο όρο τους.Να μην μιλήσω για ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά καλούδια.Εκει που μπορεί ίσως να πάσχουν είναι στην ποιότητα των πλαστικών,λόγω λεπτών ανακυκλωμένων πλαστικών.
    5)Και μένα μετά από 3 χρόνια και μετά από 48000 απροβληματιστα χιλιόμετρα (voge500ds) με τρώει ο κώλος μου να την πουλήσω γιατί την βαρέθηκα,για κάτι (πάλι κινέζικο) μεγαλύτερο σε κυβικά.Γκυκαθηκε βλέπεις η γριά στο μέλι ,που λέει κι ο λαός.ΙΔΩΜΕΝ.

Και για να μην νομιζετε, δεν ειμαι καθολου πολεμιος των κινεζικων.
    Ισα-ισα που λεω, οτι στα δικα μου χερια δεν θα παθει τιποτα, γιατι δεν ειμαι σιδεροφαγος, δεν τα σκιζω, τα προσεχω κλπ.
    Αλλα ειναι καποιες ενδειξεις που σου προκαλουν μεγαλες αμφιβολιες.

Υ.Γ.
    Εχω σκοπο να παρω 2 αντιπροσωπους και να τους ζητησω παραγγελια (και καλα) για περσινα-προπερσινα μοντελα, πλαστικο κουστουμι, ψυγειο, αντλια βενζινης και μιζα, να δω τι θα μου πουν για επαρκεια και χρονο παραδοσης ανταλλακτικων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη, με πιο σκεπτικό και τι αναζητήσεις είναι αυτές που κάνετε;

Διαλέξατε κάποια brand που σας ενδιαφέρει, τα βάλατε στη λίστα και επιλέξατε χρονολιγία από το 2023 και μετά;

Ασχέτως κυβικών, ασχέτως κατηγορίας, απλά τι πουλάει στο car ως μεταχειρισμένο;

Και τι συμπέρασμα μπορεί να δώσει αυτό;
    Οτι καποιος πηρε ενα Varadero καποτε, το κρατησε 23 χρονια και τωρα το πουλαει.
    Και η πλειοηφια των κινεζικων τα πηραν και τα κρατησαν 23 μερες (λογου χαρη) και τα πουλανε σε λιγοτερο απο χρονο.
    Εσενα δε σου λεει τιποτα αυτο ?
    Τελευταία τροποποίηση από PortisHead; Χθες στις 13:38.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Οτι καποπιος πηρε ενα Varadero καποτε, το κρατησε 23 χρονια και τωρα το πουλαει.
    Και η πλειοηφια των κινεζικων τα πηραν και τα κρατησαν 23 μερες (λογου χαρη) και τα πουλανε σε λιγοτερο απο χρονο.
    Εσενα δε σου λεει τιποτα αυτο ?
    Πολλοι εχουνε/με κανει μαλακιες και προσπαθησανε/με να τις διορθωσουνε/με γρηγορα-γρηγορα.
    Να μειωσεις την χασουρα.
    Ride(s) the wind of change...

Κοίτα, γενικά, είναι κάτι που το παρατηρώ και εγώ αυτό. Απλά δεν υπαρχει στάνταρ έρευνα σε αυτό.

1)Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε έτσι το σύνολο των αγορών. Π.χ. Δεν υπάρχουν καν Κινεζικα SS, και αυτα που υπάρχουν δεν έχουν πουλήσει. Βάζουμε στην ίδια λίστα Κινέζικά παπιά και σκούτερ να τα συγκρίνουμε με Ιαπωνικά SS σε πωλήσεις;
    2)Οι τιμές είναι τόσο χαμηλές, πολλοί χειριστές μοτοσυκλετών εμφανίστηκαν (όχι μοτοσυκλετιστές), που τα πήραν έκανα την καυλα τους και τα στέλνουν να πάρουν κανένα σκούτερ.
    3) Επίσης έχουν κάνει τόσες κόπιες που τα πουλάνε πολύ φθηνά γιατί δεν υπάρχει ζήτηση.

Γενικά θέλω να πω, πως απλά το σύνολο των πολούμενων Κινεζικων σε σύγκριση με των Ιαπωνικών είναι κάπως άτοπη.

Καθόλου άτοπη.Η αγορα είναι συγκεκριμένη και το ίδιο διαρθρωνενη και ποσοστικοποιημενη και στα κινέζικα και στα γιαπωνέζικα.Το 90% αυτών που πωλούνται είναι μικρά σκούτερ και μικρές μοτό μέχρι 500 κυβικά λόγω του Α2 διπλώματος.Απο κει και πέρα και η αγορά μτχ σ' αυτούς τους ρυθμούς κινείται.Οπως είπαμε λοιπόν η αναλογία σε μεταχειρισμένα μέχρι 3 ετών είναι η ίδια.Τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται κουβέντα.Το αν τώρα υπάρχει κάποιος πήρε κινέζικο, και νόμισε ότι πήρε honda goldwing και φυσικά απογοητεύτηκε ,και το πουλάει, δεν αλλάζει το γενικό συμπέρασμα.

Παλαιό μέλος
    Οι ιδιωτες και οι μαντραδες,γυρίζουν τα χιλιόμετρα προς τα πίσω,οι εισαγωγείς προς τα μπροστά.. συμβαίνει σε πολλά προϊόντα αυτό..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    Οι ιδιωτες και οι μαντραδες,γυρίζουν τα χιλιόμετρα προς τα πίσω,οι εισαγωγείς προς τα μπροστά.. συμβαίνει σε πολλά προϊόντα αυτό..
    Το πρώτο το κατάλαβαΤο δεύτερο όχι.Για σπαστό λίγο και ξαναριχτο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Καθόλου άτοπη.Η αγορα είναι συγκεκριμένη και το ίδιο διαρθρωνενη και ποσοστικοποιημενη και στα κινέζικα και στα γιαπωνέζικα.Το 90% αυτών που πωλούνται είναι μικρά σκούτερ και μικρές μοτό μέχρι 500 κυβικά λόγω του Α2 διπλώματος.Απο κει και πέρα και η αγορά μτχ σ' αυτούς τους ρυθμούς κινείται.Οπως είπαμε λοιπόν η αναλογία σε μεταχειρισμένα μέχρι 3 ετών είναι η ίδια.Τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται κουβέντα.Το αν τώρα υπάρχει κάποιος πήρε κινέζικο, και νόμισε ότι πήρε honda goldwing και φυσικά απογοητεύτηκε ,και το πουλάει, δεν αλλάζει το γενικό συμπέρασμα.
    Για να κάνεις τέτοια σύγκριση πρέπει να συμπεριλαβεις και τις ταξινομήσεις και να βρεις και μία αναλογία πόσα ταξινομήθηκαν και πόσα μεταπωλούνται. Και γενικά είναι πολλά που πρέπει να συγκρίνεις πέρα από απλά νούμερα.

Τώρα, αν εσύ παίρνεις το αποτέλεσμα που γουστάρεις τσουβαλιάζοντας, κατηγορίες, μοντέλα, κυβικά,χιλιόμετρα, παπιά, GT, SS κ.α. πάω πάσο.
    Ποιος είμαι εγώ που θα κάτσω να σου αλλάξω γνώμη;
    Και ποιος είμαι εγώ που θα κάτσω να κάνω συζήτηση με κάποιον που δεν θέλει να κάνει συζήτηση αλλά θέλει να μας πει οτι μόνο αυτός ξέρει;

Σγνώμη αδερφέ, αλλά δεν είσαι συζητήσιμος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Για να κάνεις τέτοια σύγκριση πρέπει να συμπεριλαβεις και τις ταξινομήσεις και να βρεις και μία αναλογία πόσα ταξινομήθηκαν και πόσα μεταπωλούνται. Και γενικά είναι πολλά που πρέπει να συγκρίνεις πέρα από απλά νούμερα.

Τώρα, αν εσύ παίρνεις το αποτέλεσμα που γουστάρεις τσουβαλιάζοντας, κατηγορίες, μοντέλα, κυβικά,χιλιόμετρα, παπιά, GT, SS κ.α. πάω πάσο.
    Ποιος είμαι εγώ που θα κάτσω να σου αλλάξω γνώμη;
    Και ποιος είμαι εγώ που θα κάτσω να κάνω συζήτηση με κάποιον που δεν θέλει να κάνει συζήτηση αλλά θέλει να μας πει οτι μόνο αυτός ξέρει;

Σγνώμη αδερφέ, αλλά δεν είσαι συζητήσιμος
    Οτι πεις.Οι αριθμοι ομως λενε την αληθεια.Ψαξτο και θα το δεις.Η αναλογια ειναι 1=1.Η στατιστικη ειναι μαθηματικη επιστημη και δεν κανει λαθος.Δεν εχει υποκειμενικοτητα,ουτε προτιμισεις.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Θεωρω ότι η πλειοψηφία αναβατων ανω των 35 - 40+ δεν θα κανουν ευκολα μεταβαση σε κινεζικα ακομη. Έχουμε παγιωμένες απόψεις, κολλήματα, εμπειρία σε «δεν τα κανουν όπως παλιά» και έναν σχετικό φανατισμο με τις καθιερωμένες μάρκες.

Οι νεότεροι αναβάτες και οι χρήστες είναι αυτοι που ευκολότερα θα ξεκινήσουν με έναν κινεζο για μια σειρα από διαφορετικους λογους. Και γι αυτό θα τα στείλουν ευκολά και άμεσα γιατί δεν ήταν η όλη έμπειρα αυτό που περίμεναν. Αρκετοι επισης ξεκινανε με πρωτο στα 300-350 και μεσα σε 6 μηνες καταλαβαινουν το λαθος και διπλασιαζουν η και τριπλασιαζουν κυβικα και ίππους.

Δεν αμφιβάλλω ότι ήρθαν για να μείνουν, αλλα εχουν ακομη να λύσουν αρκετά, μικρά χαζά θέματα (οι σοβαροί κινέζοι) πριν καθιερωθούν στην αγορά. Μερικά από τα βασικότερα θέματα που εγώ προσωπικά έχω εντοπίσει (υποκειμενικά κάποια) σε ότι έχω δοκιμάσει είναι το βάρος, το ζύγισμα, η γεωμετρία, ρυθμίσεις ψεκασμών, λειτουργία/ήχος κινητήρα, ποιότητα σε δευτερεύοντα σημεία, design (τα περισσότερα έχουν μια συγκεκριμένη αισθητική), Οθόνες και μπλιμπλικια… Και όταν ζητανε 10 -12 Κ πλεον στα μεγαλα τους, τοτε δυσκολα θα τα δωσει κανεις για την ωρα και δεν θα επιλεξει ένα μεταχειρο 5ετιας καταξιωμένης εταιρειας.

Εχω ένα κινεζικο σκουτερ και ένα ταιβανεζικο παπι που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους και μια χαρα είναι στον 1 χρονο.. Αλλα κατσε να δουμε… Καλοβλεπω τα 900 και το 800 voge , αλλα στο ταμειο για την ωρα παλι σε κανενα tenere θα τα εσπρωχνα if you know what i mean...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παρόμοια θέματα

1. CFMOTO 250NK
    από cfloratos στο forum CFMoto
    Απαντήσεις: 239
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2023, 04:10
  2. Πρώτη μηχανή - CBX500 vs CFMOTO 650MT vs VOGE650DSX
    από Tom_Nt στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2023, 12:45
  3. CFMOTO 400GT
    από lleonidas στο forum CFMoto
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2023, 20:34
  4. cfmoto 650mt στην ομάδα Ζ της αστυνομίας
    από jimpap στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2022, 14:25
  5. CFMOTO 650 MT
    από lleonidas στο forum CFMoto
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2019, 15:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •