Έχω την εντύπωση ότι έχει σχέση με αυτό :https://motorbike.gr/%CE%BD%CE%AD%CE...F%CE%B1%CF%82/
Και μάλλον κάνει την πάπια η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Αν όντως στο είπε έτσι ακριβώς, "σέρβις σασμάν" άλλαξε μηχανικό asap!
Όλα όσα ανέφερες ΔΕΝ είναι παιδικές ασθένειες!
Δεν νοείται 4 κόρνες, πηνία κ.λ.π. σε καινούργιο, ουσιαστικά μηχανάκι. Τι θα γίνει δηλαδή σε 3-4 χρόνια; το μηχανάκι πάσχει στα ηλεκτρικά του, προφανώς κακοσχεδιασμένα...
Εγώ με όλα αυτά θα του είχα βάλει φωτιά να το κάψω!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Την κόρνα την έχουν βάλει με ένα πολύ λεπτό λαμάκι ακριβώς μπροστά από τους λαιμούς της εξάτμισης και τον κινητήρα, με την θερμοκρασία και τους κραδασμούς σπάει αυτό το λαμάκι και κρέμεται η κόρνα μετά.
Προφανώς και δεν είναι παιδικές ασθένειες και προφανώς δείχνουν πολλά όλα αυτά. Απλά έχω αποφασίσει ότι θα το κρατήσω μέχρι να ανατιναχθεί(λογικά σε 3-4 χρόνια μαξιμουμ χαχαχαχα) και ταυτόχρονα θα προσπαθήσω να μαζέψω κανα φράγκο ώστε όταν έρθει εκείνη η ώρα να έχω το budget για να πάω εκεί που θέλω. Οκ για να μην λέμε μόνο τα άσχημα, το μηχανάκι μέχρι στιγμής έχει βγάλει 3 ταξίδια εξωτερικό (φέτος δολομιτες και λίγο αυστριακές άλπεις) χωρίς θέμα εκεί. Μετά την επιστροφή το πιάνει ο προβληματισμός.
Διευκρίνηση : δεν το είπε ο μηχανικός το σέρβις σασμαν αλλα από την υποδοχή, οπότε μπορεί και να μην έγινε σωστή μεταφορά προς τα εμένα.Γι αυτό αυριο θα πάρω τηλέφωνο να δω τι παίζει.
πάντως με τον προβληματισμό σου, θυμήθηκα μια ψυχή ελλην youtuber που είχε πάρει το 650ΜΤ πρώτης γενιάς και το εκθείαζε σε κάμποσα βιντεάκια μαζί με άλλους ιδιοκτήτες του μοντέλου, αναφέροντας ποσο δικαιωμένοι είναι και κυρίως πόσο κορόιδα ΔΕΝ πιάστηκαν αποφεύγοντας τα ακριβότερα ιαπωνέζικα
Τι να κάνει αυτή η ψυχή άραγε.....δεν μου έχει πετάξει το yt νεότερα του για καιρό...
you rise you fall you're down then you rise again
Ενα θέμα στο οποίο πάσχουν τα κινεζικά κατά τη γνώμη μου, είναι η στρατηγική των εταιρειών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η QJ που έβγαλε το 550 με ρύγχος, σε λιγότερο από ένα χρόνο ξαναβγάζει το 550 σαφέστατα βελτιωμένο, χωρίς ρύγχος με νέο κινητήρα και νέο πλαίσιο στην ίδια τιμή και σε ένα χρόνο ξαναβγάζει τη μηχανή ως 600 στην ίδια πάλι τιμή. Όσοι αγόρασαν το πρώτο έμειναν με ένα μηχανάκι που δεν φεύγει ούτε με τάμα και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί με όσους πήραν το 2ο. Τα ίδια έκανε και η zontes λίγο παλιότερα. Απαράδεκτοι.
τελικά τον εντόπισα, έχει πάρει πια bmw (απο εκει που ήταν υπέρμαχος των κινεζικών)....
Πήγα να ακούσω λίγο τους λόγους, μιλάμε για το απόλυτο κάψιμο...shutdown & distroy![]()
https://www.youtube.com/@v-for-venom/videos
you rise you fall you're down then you rise again
Τί περιμένεις από ενήλικο άνθρωπο που αποκαλεί την μοτοσυκλέτα του Χιονάτη, και δένεται και δίνει ψυχή στα πράγματα και δεν τα αλλάζει αλλά τα βελτιώνει......