Και όλα είναι σχετικά.
Σε τι μηχανάκι είναι η μπαγκαζιερα? σκούτερ?ον οφ?
Δεν θα βάλουμε στο ss ή στο σούπερ ντουπερ μινιμαλ γυμνό.
Εδώ ο φίλος μας ο Δημήτρης πηρε ενα μεσαίο,δικιλυνδρο ήπιο και καθημερινό μηχανάκι που τύχαινει να έχει όμορφο ρετρό λουκ.
Δεν το έβαλε και στο ντουκατι strretighter.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Η αλήθεια είναι ότι η kawa δεν δείχνει διαθέσιμη βάση και μπαγκαζιέρα για το μοντέλο, παρά μόνο '' Άγκιστρο πρόσδεσης και κιτ στερέωσης για τις αποσκευές, 4 σημείων''.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Έχω μια πλαστική givi και μια μεταλλική μπάνικη και πολύ adve kappa νομίζω αλλά δεν τις χρησιμοποιώ όταν καβαλάω μόνος.
Μόνο ανά πάμε με τη κυρά καμμιά λαϊκή ή σουπερμάρκετ κουμπώνω την πλαστική γιατί χωράει πιο πολλά ζαρζαβατικά και φρούτα.
Όσον αφορά το Ζ650 αν το είχα σχεδιάσει και το έβλεπα με βαλίτσα θα πίεζα αυτόν που το έκανε να κάνει χαρακίρι.
@Bowleno
Απ' οτι καταλαβες, ξεκινα να ψάχνεις...
Εχει και δωρεαν μεταφορικά...
το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, η γνώμη μου είναι ότι δεν ταιριάζει η μπαγαζιέρα σε αυτήν την μοτο.
Λύσεις υπάρχουν, παρακάτω μια φωτογραφία με Σακ Βουαγιάζ 25lt για 2 διανυκτερεύσεις
για περισσότερα αγοράζουμε άλλη μοτοσυκλέτα.
Παρακάτω αποσκευές για ταξίδι 1 μήνα στο εξωτερικό
για το supermarket και άλλα τέτοια σκουτερ ή αυτοκίνητο
![]()